Wilio Fragrances AB Omdömen 35

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Från första sprutet tog den här parfymen mig med på en oförglömlig resa. Den utstrålar elegans och lyx, med en perfekt balans mellan styrka och mjukhet. Hållbarheten är imponerande och dess sillag... Se mer

Otroligt bra parfymer jag köpte från Wilio Fragrances! De håller ganska länge till nästa dag. Trevligt att kommunicera med personalen och snabb leverans. Jag rekommenderar dem varmt. Bra jobbat Wil... Se mer

Jag har nu testat 2 av deras parfymer och båda doftar gudomlig. Va skeptisk i början pga av det låga priset men när jag testade parfymerna så förstod jag att deras parfym håller samma kvalitet som de... Se mer

Den doftar gott precis som tidigare, men tyvärr sitter den inte kvar så länge.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Supernöjd med parfymen!

Kvaliteten på parfymen är super! Doften håller i sig jättelänge – jag blev verkligen positivt överraskad med tanke på priset. Riktigt bra! 😍👍🏻❤️

9 juli 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! 🥰 Vi blir så glada över att du är supernöjd med kvaliteten och hållbarheten – och att priset också överraskade positivt. Det betyder mycket för oss! ❤️🌟

Håller sig

Håller sig, lukter gott, jag e nöjd.

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack för din fina feedback! Så roligt att höra att doften håller sig och att du är nöjd. 💖

Ganska bra

Ganska bra parfym men behöver mer lukt och mer tid

27 juni 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack för din feedback! Vi förstår att du önskar en starkare doft och längre hållbarhet. Våra parfymer är designade för att ge en balanserad doftupplevelse, och de håller sig minst 6 timmar enligt både våra tester och många av våra recensioner. Doftintensitet och varaktighet kan dock variera beroende på hudtyp. Vi hjälper gärna till att hitta en doft som passar dina önskemål bättre – hör gärna av dig! 💖

Den doftar gott precis som tidigare

Den doftar gott precis som tidigare, men tyvärr sitter den inte kvar så länge.

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack för din ärliga feedback! Vi är glada att du gillar doften, och vi förstår att hållbarheten är viktig. Våra parfymer brukar sitta kvar minst 6 timmar, men ibland kan det variera beroende på hudtyp och miljö. Vi rekommenderar att prova att applicera på pulspunkter eller kläder för bättre hållbarhet. Hör gärna av dig om du vill ha tips på dofter som brukar hålla extra länge! 💖

Förslag att gravyr på parfymflaskan

Jätte bra ,perfume lukta gott , men om ni kan göra bättre och gravyr på parfymflaskan eller något annat telexempel till bästa .......som kunden vill skriva

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du gillar doften. Din idé om gravyr eller någon form av personlig touch på parfymflaskan är verkligen intressant – vi uppskattar dina förslag och tar dem gärna med oss framöver för att kunna erbjuda våra kunder något extra speciellt. Tack för att du delar med dig! 💖

Svar från Wilio Fragrances AB

Hej! Tack för din feedback. "Kaeli" är en vanilla-inspirerad doft som ibland kan upplevas lite mer maskulin beroende på hudtyp och personliga preferenser. Det är första gången vi hör detta, men vi tar det till oss och hjälper dig gärna att hitta en doft som passar dig bättre. Hör gärna av dig! 💖

Trevlig bemötandet och bästa service

Parfymer luktar gott, trevligt bemötande, bra service, flexibilitet.

25 maj 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 💖 Vi är så glada att du uppskattar både våra parfymer och vårt bemötande. Att få höra att du är nöjd med servicen och flexibiliteten gör oss riktigt glada! ✨

Är väldigt nöjd med köpet

Är väldigt nöjd med köpet! Tack så mycket bästa

10 juni 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack snälla! 💖 Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊

Otroligt nöjd med mina tre parfymer jag…

Otroligt nöjd med mina tre parfymer jag köpte från er. Kvalite som håller hela dagen och som doftar så bra.

10 juni 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💖 Vi är så glada att du är nöjd med alla tre parfymer och att dofterna håller hela dagen. Det betyder mycket för oss att få så fin feedback! ✨

Köpte som present till min mamma på…

Köpte som present till min mamma på morsdag och hon tackar mig varje dag. Kommer köpa fler. Luktar som original

25 maj 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack för ditt fina omdöme! 💐 Så underbart att höra att din mamma blev så glad – det betyder verkligen mycket för oss! Att doften uppskattas och liknar originalet gör oss extra glada. Vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta fler favoriter framöver! 💖

Parfymerna doftar bättre än förväntat

Parfymerna doftar bättre än förväntat. Jag testade 06MA, B01R, 05GG och 28PP🫶Jätte bra att dem har en liten mini tester som kommer med 50ml parfymen. Rekommenderar så mycket 🥰❤️

9 juni 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Tack snälla för ditt fina omdöme! 🥰 Det gläder oss att parfymerna överträffade dina förväntningar – och så kul att du testat flera dofter! Vi är också glada att du uppskattar våra små testprover, de gör det ju lättare att hitta nya favoriter. Tack för din varma rekommendation! ❤️🫶

Bra kvalitet

27 april 2025

Hej Ahmad!

Tack så mycket för din återkoppling – vi är jätteglada att du är nöjd med kvaliteten på våra parfymer! 💎

Hälsningar,
Wilio Fragrances

Otroligt bra parfymer jag köpte från…

Otroligt bra parfymer jag köpte från Wilio Fragrances!
Jag rekommenderar dem varmt. Bra jobbat Wilio Fragrances och lycka till!

2 maj 2025

Hej Nada!

Tusen tack för dina fina ord – det betyder otroligt mycket för oss! 🌸
Vi är så glada att du är nöjd med både våra parfymer och servicen.
Varmt välkommen tillbaka när du vill – och stort tack för att du rekommenderar oss!

Hälsningar,
Wilio Fragrances 💐

Hej Farid!

Tack så mycket för din fina feedback! 🙏
Det gläder oss att du upplever oss som trevliga och pålitliga – precis så vi vill att våra kunder ska känna.

Tack för ditt stöd och varmt välkommen åter!
/ Team Wilio Fragrances 🌿✨

Svar från Wilio Fragrances AB

Stort tack för din kommentar – vi är glada att du tycker våra parfymer lever upp till priset! 💰✨
Vi strävar efter att erbjuda hög kvalitet till ett rimligt pris, så din feedback betyder mycket för oss.

Välkommen tillbaka när som helst!
/ Wilio Fragrances 🌸

Från första sprutet tog den här…

Från första sprutet tog den här parfymen mig med på en oförglömlig resa.
Den utstrålar elegans och lyx, med en perfekt balans mellan styrka och mjukhet. Hållbarheten är imponerande och dess sillage går före dig och lämnar ett minnesvärt intryck hos alla omkring dig.
Det är inte bara en parfym… det är en känsla, en närvaro, en signatur som inte liknar någon annan.
Ju mer tiden går, desto vackrare blir den – som om den berättar ett nytt kapitel i en oändlig saga.

28 mars 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

Wow… vi blev helt rörda av din beskrivning! ✨ Att du upplever vår parfym som en resa, en känsla och en närvaro betyder otroligt mycket för oss. Vi lägger ner vår själ i varje doft, och att läsa dina ord gör allt arbete så värt det. Tack för att du delade denna vackra upplevelse med oss 💖

Utmärkt!

Utmärkt!
Mycket nöjed med kvaliteten, Rekommenderas!

8 april 2025

Svar från Wilio Fragrances AB

"Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är jätteglada att du är nöjd med kvaliteten och tackar varmt för rekommendationen! 💖✨