Een mooie lamp besteld, echter kapot bezorgd. Zelfde middag gemaild met foto's van het defecte product. Geen reactie. Mail gestuurd via de website: geen reactie. 8x gebeld binnen de tijden dat ze ope... Se mer
Det här tycker kunderna
Gemakkelijk bestelproces. Goede follow up. Bestelling snel geleverd. Mooie lamp, kwalitatief goed en identiek aan de foto. Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder. Ik ben super tevred... Se mer
Företaget har svarat
Snelle verzending maar door de zeer drukke situatie (corona) met het koerierbedrijf had mijn levering een grote vertraging. WildLights heeft alles gedaan om me op de hoogte te houden en antwoordde al... Se mer
Företaget har svarat
De (klanten-)service van WildLights is goed. Jammer alleen dat de bestelde buitenlamp met een defecte lichtsensor is geleverd en dat de led-lichtbron die daar los bij is gekocht door een technische st... Se mer
Företagsinformation
- info@wildlights.nl
- wildlights.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles perfect
Heel goede communicatie, snelle levering en heel kwalitatieve producten. Top!

Super snelle levering
Super snelle levering, goed verpakt en goed product.
Mooie lamp voor op de slaapkamer!!
Makkelijk te bestellen,en de volgende…
Makkelijk te bestellen,en de volgende dag al in huis,top!
kregen hetgeen wat we verwacht hadden
kregen hetgeen wat we verwacht hadden. 100% tevreden.

Drie maal was scheepsrecht
Drie maal was scheepsrecht! Ondanks barrière in bezorgtrajecr kreeg ik na 3 pogingen met veel inspanning van wildlights de bestelling thuis bezorgd!

Svar från WildLights
Snelle service en denken mee!.
Top geregeld en top prijs kwaliteit…
Top geregeld en top prijs kwaliteit super tevreden als ik ooit weer lampen nodig heb, ga ik eerst bij jullie op de site kijken
Groetjes Carla van Beek

Supergoede Service
Ik kreeg een lamp met een defecte omvormer toegestuurd. De volgende dag gebeld en binnen 24 uur een nieuwe in huis! Top service zoals je die niet vaak krijgt.

Voldoet aan verwachting
Stopcontact voor buiten
We hadden er al ééntje gekocht. Nu een tweede gekocht. We waren superblij met onze eerste aankoop. Zeer eenvoudig te installeren. Handig kliksysteem om de kabeltjes in te stoppen. Geen schroevendraaier nodig. Handig om zo in de tuin te prikken.

Svar från WildLights
Super leuke en stevige lamp
Super leuke en stevige lamp. Via de webshop gekocht, en geen spijt van. Het materiaal is van prima kwaliteit, het hout is ook mooi.
Lampen zien er top uit en werken goed
Lampen zien er top uit en werken goed. Duidelijk uitleg over hoe op te hangen en de aansluiting. Levering netjes volgens afspraak!
Product precies als omschreven en…
Product precies als omschreven en afgebeeld.
Vrij vlottte levering
Helaas bestelling niet meer leverbaar
Helaas bestelling niet meer leverbaar. Vervolgens alternatief voorstel en annulering keurig afgehandeld.
Te lange levertijd
Op de site stond een levertijd van 3-6 dagen, maar uiteindelijk werd het 14 dagen. Maar het product dat geleverd was, was goed verpakt en onbeschadigd.

Svar från WildLights
Gewoon goed geregeld en snel geleverd
Goed product en snel geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.