Bestelling nooit ontvangen en ook geen geld terug gekregen, er wordt niet meer gereageerd op mijn mails
Det här tycker kunderna
Speelgoed voor Sinterklaas besteld op 20 november, als reactie laat Wesco weten dat levering ten laatste op 3/12 (13 dagen!) gebeurt. Maar dan nog is er vertraging want pas gisteren 9/12 geleverd (na... Se mer
De veren van onze Wesco kickmaster gaan regelmatig stuk, waardoor we deze regelmatig moeten vervangen. Hier zijn we onverwacht veel geld aan kwijt! Tenzij er een duurzamere (en vooral goedkopere!) opl... Se mer
Onze peperdure pedaalemmer roest aan de deksel, ONDERLANGS BUITENKANT???? en wordt normaal gebruikt, waar de emmer voor dient te worden gebruikt, binnenshuis. Klantenservice zegt dit is geen gara... Se mer
Företaget har svarat
- info@wesco-shop.nl
- wesco-shop.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne broodtrommel
Fijne broodtrommel. Perfect van formaat, mooi om te zien. Houdt het brood ook echt langer vers. De levering was ook snel. Kortom een tevreden klant.
Geleverd conform afspraak.
Goed geregeld
prima gedaan
Snelle reply en goede service.
Snelle levering,
Keurig ingepakt de nieuwe Wesco…, maar
Keurig ingepakt de nieuwe Wesco vuilnisbak, de koerier liet hem echter beneden in de hal staan terwijl mijn ouders op de 2e verdieping wonen, lift aanwezig. Voor hetzelfde geld was de vuilnisbak verdwenen, iedereen had deze mee kunnen nemen. Slechte koeriersdienst, hier zou toch een handtekening voor nodig moeten zijn.
Prachtig merk en een webshop met…
Prachtig merk en een webshop met superservice, besteld op een zaterdag en dan maandag in huis..............................
Superservice
Superservice. De verkeerde kleur werd geleverd. Kan gebeuren. Drie dagen na de melding had ik de juiste in huis.
Gewoon goed en snel afgehandeld
Gewoon goed en snel afgehandeld.
Afvalemmer zeer goed ingepakt zodat beschadiging feitelijk niet mogelijk is.
Zeer snelle levering en heel goede…
Zeer snelle levering en heel goede service, onderdelen veel goedkoper dan andere webshop
Snel en keurig afgeleverd
Snel en keurig afgeleverd ondanks de problematiek van de Covid19
Prima klantervaring!
Fijne website om te shoppen. Bestelproces ging helemaal prima en de levering, ondanks alle Coronaperikelen, snel!
Ondanks dat ik de eerste keer een lege…
Ondanks dat ik de eerste keer een lege envelop in de bus kreeg werd na een telefoontje het bestelde geleverd.
Supermooie design-producten
Supermooie design-producten. Kwaliteitsproducten. Eenvoudig bestellen en betalen en dan perfect binnen de aangegeven levertijd in huis. Genieten. Zeker een aanrader.
Prima after sales service
Wij hadden een ingedeukte afvalbak ontvangen en daarover een mail gestuurd. De beschadigde bak kon ik (een dag later, zonder kosten) retourneren, waarna direct een nieuwe werd verstuurd. Kortom een prima (after sales) service. Ditmaal in goede staat ontvangen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.