Den bedste ejendomsmægler i Distriktet
Den bedste ejendomsmægler i Distriktet.
Af omveje kom jeg frem til Mads og teamet. og De har været en fornøjelse at samarbejde med !

Svar från Werner Boliger
Velkommen til Werner Boliger Skal du købe eller sælge din bolig er du kommet til det helt rette sted. Hos Werner Boliger er du som kunde i centrum. Du er nemlig ikke et nummer i rækken hos os – du er en relation, som vi ønsker at værne om. Det er en stor tillidssag for os, at få lov at formidle salget af din bolig. Derfor ønsker vi, at du skal føle dig tryg og godt tilpas i hele processen. Det er ikke uden betydning, at vi har indrettet vores kontor hyggeligt og hjemligt. Det har vi fordi, at du som kunde skal føle dig godt tilpas når du træder ind ad døren hos os. Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os, og så er vi dybt passionerede ildsjæle i mæglerfaget.
Kirketorvet 1B, 4640, Faxe, Danmark
Den bedste ejendomsmægler i Distriktet.

Svar från Werner Boliger
I brought house with them and had great experience. Nichlas is calm, nice & honest it was great viewing a house with.
Mads is great, so punctual, professional, response quick and help you to get best deal.
Helps to solve your queries 😊. Definitly I would recommend the werner boliger. Young man pursuing their dream so perfectly.we have just started to live in the house. Hope everything goes well 😊

Svar från Werner Boliger
Har brugt Werner boliger i forbindelse med både køb og salg. Mads og Louise er de varmeste mennesker og de følger dig godt igennem forløbet fra start til slut. De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Werner Boliger
Vi har haft en fremragende oplevelse med Mads fra Werner Boliger.
Han var rådgiver i forbindelse med køb af vores lejlighed. Mads var altid tilgængelig og imødekommende, hvilket gjorde os trygge gennem hele købsprocessen.
Hans viden om hele boligmarkedet gav os en værdifuld indsigt, hvilket hjalp os med at træffe en velovervejet beslutning.
Vi kan varmt anbefale Werner Boliger til alle, der overvejer at købe en ejendom. Hvad enten det er hus eller lejlighed.

Svar från Werner Boliger
Når man står som førstegangskøber og hele verdenen virker temmelig uoverskuelig og man ikke aner hvem, hvad og hvor, så findes der et sted der hedder Werner boliger.
Her bliver man taget hånd om som var man deres eget kød og blod.
Fantastiske mennesker, fantastiske kompetencer og ikke mindst nogle fantastisk dygtige mæglere. MAN FØLER SIG HJEMME!
De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Werner Boliger
Vi var på udkig efter vores første hus som børnefamilie. Vi finder et rigtig fint hus i det område, hvor vi gerne vil flytte hen. Da vi kommer ud og får en rundvisning af Mads Werner føler vi ikke rigtig at, huset er det vi leder efter. Mads Werner fortæller os om et andet hus som han syntes vi skulle prøve at kører forbi. 14 dage efter står vi med nøglerne i hånden.
Mads Werner lyttede til os og viste lige præcis, hvad vi ledte efter uden at vi selv var helt klar over det.
Vi har nu boet her i 2 år og er stadig super glade for hans hjælp.

Svar från Werner Boliger
Vi ønskede at sælge vores hus, og valgte derfor at få 5 forskellige ejendomsmæglere ud for at vurdere det!
Mads var den eneste der så
Vores bolig, som vi selv så den!
Og det var vigtigt for os!
Vi fik en ordenligt og professionel behandling.
Når vi havde noget, så lyttede han og rettet tingene til, så forløbet var som vi ville have det! Med gode og professionelle fremvisninger af både Mads og Nichlas, endte huset med at blive solgt hurtigt!
Sagsbehandlingen har været også været fejlfri.
Alt i alt har det været et fantastisk forløb. Vi vil til hver en tid bruge Werner Boliger igen og også anbefale dem til andre 😁

Svar från Werner Boliger
Werner Boliger har både hjulpet os med salg og køb af ny bolig, og vi kan kun sige at vi er ovenud tilfredse med hele forløbet!
Allerede fra første kontakt til overdragelse af nøglerne på vores nye hus, har vi følt os hørt og hjulpet uanset hvad det end måtte vedrører og på alle tider af døgnet!
Tak for jer!

Svar från Werner Boliger
Når man først træder ind hos Werner Boliger, bliver man mødt med et kæmpe smil og de sødeste mennesker i de hyggeligste omgivelser.
Mads Werner og Co. har hjulpet med at sælge vores mors gamle hus og oplevelsen har været til top karakter. Kunne man give 10 stjerne havde de fået det.
Vælger man Werner Boliger får man en super service døgnet rundt, lige meget om det er weekend eller -helligdage eller sen aften, så får man hurtigt svar på SMS hvis man har spørgsmål eller andet undren omkring ens hussalg.
Vælger man Werner Boliger får man mere følesen af og blive hjulpet igennem noget af en god ven eller familie medlem, end en virksomhed som skal tjene penge, og det giver en stor tryghed og ro igennem hele forløbet. Man kan virkelig mærke de sætter en stor ære i deres arbejde.
Så læn dig trygt tilbage og lad Werner Boliger stå for dit hussalg, det vil du ikke fortryde!!.
Christoffer Kørshøj Christensen

Svar från Werner Boliger
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.