Företagsinformation

1. Butik med arbetskläder
  2. Butik med säkerhets- och arbetskläder

Skrivet av företaget

Van harte welkom bij werkbroeken.nl - dé plek om de broeken voor uw werk te kopen. Het assortiment is bijzonder veelzijdig en u heeft keuze uit een enorme variëteit in prijs en uitvoering. Met een professionele werkbroek bent u altijd verzekerd van comfortabele en gebruiksvriendelijke bescherming op de werkvloer. Veiligheid en comfort mógen wat kosten, maar bij BEVAZET ziet u dat dat eigenlijk niet hóeft. Of u nu een basismodel zoekt, of een werkbroek met bijzondere eigenschappen en extra zakken: Werkbroeken.nl heeft voor elke vakman, iedere job en elke portemonnee een geschikte outfit.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supersnelle klantenservice en goede kwaliteitbroeken

Ik had eerst de JENS vakmansbroek besteld super goede kwaliteit en paste perfect, goede kwaliteit en comfortabel. Uiteindelijk wou ik nog een tweede halen voor werk maar toen had ik per ongeluk de verkeerde breedte maat besteld. Ik had gelijk de klantenservice gemaild of ik de bestelling nog kon annuleren. Uiteindelijk is het binnen 1 uur via de mail zonder moeite gelukt om de bestelling te annuleren.

23 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Een absolute 10!

Een absolute 10!

Via werkbroeken.nl een broek gekocht. Helaas ging de bezorging tot 2x toe niet vlekkenloos (absoluut niet de schuld van werkbroeken.nl) ik ben zo enorm goed geholpen. Eerst werd de broek niet goed afgeleverd, werkbroeken was heel erg behulpzaam, dacht mee en was erg vriendelijk. Nadat ik na de 2e keer de broek binnen kreeg bleek hij te groot. Ik kon geen retourbon meer maken bij bol.com en ik heb werkbroeken hierover gemaild. Nog voor ik antwoord had, had ik het retourlabel al in mijn mail staan.

De broek was zoals je mag verwachten, alleen helaas dus te groot. Ik heb direct een maatje kleiner besteld.

De vriendelijkheid, eerlijkheid en snelheid van de klantenservice maakt dit bedrijf in mijn ogen echt extreem goed. Waar je tegenwoordig al gauw tegen een -vervelende-chatbot aanloopt heb je hier persoonlijk contact wat ook nog eens snel en vriendelijk is. 10/10!

14 september 2023
Omdöme utan inbjudan

Fijne werkbroek

Fijne broek,voldoende opbergzakken en goede pasvorm.Prima kwaliteit/prijsverhouding.
Correcte en snelle levering.

7 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Broeken te groot retour gestuurd en…

Broeken te groot retour gestuurd en heel snel een kleinere maat aan ge kregen prima kwaliteit

11 juli 2022
Logotyp för Werkbroeken.nl

Svar från Werkbroeken.nl

Beste Luc, Heel erg bedankt voor uw review. Hopelijk zit de nieuwe maat beter voor u. Met vriendelijke groet Werkbroeken.nl

Top!

Top! Supersnel verzonden, goede kwaliteit

7 juli 2022
Logotyp för Werkbroeken.nl

Svar från Werkbroeken.nl

Beste Ingrid, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! Met vriendelijke groet Werkbroeken.nl

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.