Geen chatbots maar echte mensen, wel verfrissend anno 2026, zo ervaren onze klanten het :-) Elke maand goede leads en gespreksverslagen van de chats online. Dus we zijn heel erg tevreden ! Autose... Se mer
Det här tycker kunderna
Goede manier/goed platform om op een laagdrempelige manier adequaat te kunnen reageren op leads/potentiele klanten. Heeft zeker een toegevoegde waarde voor onze klanten en voor ons.
Företaget har svarat
Wij maken nu ongeveer 1 jaar gebruik van deze service. De klanten welke interesse tonen in onze producten kunnen 24/7 hun vragen hierover stellen en worden ten alle tijden netjes te woord gestaan door... Se mer
Företaget har svarat
Wij gebruiken de chatfunctie van Weply op onze site klaverautogroep.nl nu een paar jaar en zijn hier erg tevreden over. De chat werkt vlot, is gebruiksvriendelijk en helpt ons snel te reageren op klan... Se mer
Andra tittade också på
Geen chatbots maar echte mensen
Elke maand goede leads en gespreksverslagen van de chats online.
Dus we zijn heel erg tevreden !
Autoservice Enkhuizen
De chat service van Weply werkt…
De chat service van Weply werkt perfect! Geen machines maar echte mensen die 24/7 de leads perfect oppakken en zorgen dat je relevante contactgegevens van je mogelijke klanten krijgt. Echt een aanrader!
Chat op maat
Wij werken nu een half jaar met Weply.
Na een 2 maanden opstart + tweaken kunnen ze onze klanten via de chat heel erg goed en accuraat helpen.
Wij hebben al meerdere klanten via deze manier kunnen helpen en goede/leuke goed gekeurde offertes mogen sturen.
Wij zijn hierdoor de hele dag…
Wij zijn hierdoor de hele dag bereikbaar. Een aantal keer per jaar bellen ze op voor feedback en passen dit ook toe. Er komt na een chat netjes een mail bij ons binnen met het gesprek. Wij kunnen vervolgens contact opnemen met de klant.
Goede communicatie
Positieve ervaring, zeker een aanrader!
Vriendelijk en snel contact, zeker een aanvulling op ons bedrijf!
24/7 Vriendelijk en professioneel contact. Een welkome aanvulling voor mijn bedrijf.
Ik heb als autobedrijf goede ervaring met Weply.
Het Weply team bestaat uit aan aantal vriendelijk en professionele medewerkers.
Ze staan 24/7 garant voor een prima "eerste contact " tussen kopers en mijn bedrijf.
Unieke leads
Begin 2024 hebben we op Kantoormeubelencenter.nl Weply toegevoegd als communicatiekanaal en dat werkt prima, heel blij mee! De Weply-chat levert ons leads op die we anders niet gehad hadden, zowel met kleine particuliere klanten als met grote opdrachtgevers!
Positieve ervaring
Een fijn bedrijf om mee samen te werken, nemen het contact over buiten openingstijden en sturen vervolgens de lead door per mail. Bellen eens in de zoveel tijd op om even te evalueren.
Weply is ons visitekaartje, voor als wij gesloten zijn
De klantgerichtheid naar ons, als gebruiker, is net zou vriendelijk en correct, als naar onze klanten. Weply is ons visitekaartje voor als wij gesloten zijn.
We ontvangen gemiddeld 6 verkoopleads…
We ontvangen gemiddeld 6 verkoopleads per maand en scoren daarop meestal 2 orders. Wij zijn blij met Weply
Zeer prettig om mee samen te werken
Zeer prettig om mee samen te werken. Ook zeer positieve feedback van klanten krijgen we terug. Communicatie ook helemaal goed en duidelijk zowel naar de klant als naar ons als opdrachtgever
Fijn contact
Fijn contact.
Er wordt regelmatig contact opgenomen met de vraag of alles naar wens verloopt.
Top!
voor onze een fijne aanvulling op de…
voor onze een fijne aanvulling op de website
Speeltoestel.nl is blij met Weply
Sinds februari 2024 zijn we op Speeltoestel.nl gestart met de chatfunctie via Weply. We zijn daar zeer tevreden over omdat zij meteen als de bezoeker een vraag stelt al reageren op de vraag en een antwoord geven, zodra het verder gaat in het proces krijgen wij de lead doorgemaild en pakken we dat meteen dezelfde dag op voor verder contact.
Soms is een bezoeker een beetje boos omdat de antwoorden zo goed zijn dat men denkt met een echte medewerker van Speeltoestel.nl te maken te hebben en niet begrijpt dat dat niet zo is en dan verontwaardigd zegt: "je hebt toch wel een prijslijst op je buro liggen van dat speeltoestel, zodat je mij nu een prijs kunt geven ?"
Waardeer ook het meedenken van Nika over verbeterpunten om het nog meer te optimaliseren.
Tevreden klant al een hele tijd
wij zijn al een hele tijd klant bij deze firma, en zijn zeer tevreden, betrokken en passen de protocollen aan wanneer wenselijk
Mooi product wij zijn er blij mee en…
Mooi product wij zijn er blij mee en onze klanten ook.
TRAFA review
We hebben nu 1,5 jaar gewerkt met Weply. Ze geven ons de mogelijkheid om vragen te beantwoorden die binnenkomen buiten kantoor-uren. Door feedback goed op te pakken, zijn deze vragen steeds waardevoller geworden. Bestaande en nieuwe klanten vinden de weg op onze website hierdoor. Maar ook wordt de opvolging gemakkelijker wanneer er al een goed contact is geweest met de Weply-medewerker. Wordt dus zeker vervolgd.

Svar från Weply
They help us when the compagny is not…
They help us when the compagny is not open to contact people who would like to know more about our compagny and our cars.
Weply is a great partner to work with
Weply is a great partner to work with. They provide many leads, and our company is easily accessible outside of opening hours.
Their employees are always cheerful and enthusiastic, and they listen closely to our needs.
We are very happy with Weply.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.