Banner for wed2b - Arnhem

4,4

Bovenbeekstraat 11-14, 6811 CV Arnhem, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend fijn geholpen. We kwamen op donderdagmiddag en er was niemand in de winkel waardoor de verkoopster alle tijd had. Ik had niet verwacht al gelijk jurken te passen, maar dezelfde middag al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren in Arnhem geweest om bij Wed2be een trouwjurk uit te zoeken. Ik ben geholpen door Jelena. Zij gaf me vanaf het eerste moment een heel welkom en warm gevoel. Ze wist ook snel wat ik zocht... Se mer

Företagsinformation

1. Bröllopsaffär
  2. Boutique
  3. Bröllopsbutik

Om wed2b - Arnhem

Skrivet av företaget

We believe every bride deserves to look stunning and feel special on their wedding day - regardless of budget. With 1000's of designer wedding dresses all priced £599 - £1199, friendly expert Bridal Consultants, and 60 stores across the UK and Europe, there is a reason we are so highly rated by our beautiful brides.

Our aim has always been to give brides the same amazing customer experience that traditional bridal boutiques offer, but with lower price points. We exclusively offer wedding dresses from premium designers that you won’t find in any other boutique. Our designers never compromise on quality and work hand-in-hand with the same global wedding dress manufacturers that the world’s best-known bridal designers also use. Our fabrics, construction, detailing and finishes are second to none.

The major change to tradition that wed2b offers is to enable brides to take their dress home the very same day they find ‘the one’. There’s no waiting for long order times, hoping the dress arrives as perfectly as you remember it for the big day. All our dresses are designed in limited edition quantities and are sold off the peg. So, you really can visit today and get married tomorrow!

Why choose wed2b

Skrivet av företaget

60 Stores throughout Europe
wed2b is the UK’s largest bridal retailer with 40 stores across the UK and 20 in Europe. Each of our stores are stocked with hundreds of dresses in sizes 6 to 30 to take home the same day, priced from £499 to £999.
No appointment neccessary
We don’t offer appointments- browse and try on dresses without the need to book in advance! Our expert bridal consultants are in stores waiting to help you find the perfect dress.
We are the bridal experts
With over 15 years of experience, at wed2b we are dedicated to offering our brides an expert bridal consultant service as well as a wide choice of designer wedding dresses that are ready to try on in your own size!

Premium wedding dresses for less

On average our prices are 40% lower than other boutiques

Our aim has always been to give brides the same amazing customer experience that traditional bridal boutiques offer, but with lower price points. We exclusively offer wedding dresses from premium designers that you won’t find in any other boutique. Our designers never compromise on quality and work hand-in-hand with the same global wedding dress manufacturers that the world’s best-known bridal designers also use. Their fabrics, construction, detailing and finishes are second to none

Kontaktuppgifter

• Bovenbeekstraat 11-14, 6811 CV, Arnhem, Nederländerna

• 026 720 1067
Promotion box for wed2b - Arnhem

Your perfect wedding dress awaits!

1000s of designer dresses available from £499-£999 available same day

1 stjärna

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ontzettend fijn geholpen

Ik had niet verwacht al gelijk jurken te passen, maar dezelfde middag al 5 jurken aan gehad! Waarvan ik 2 dagen later op de laatste jurk JA heb gezegd!

1 maj 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Heel erg bedankt voor je aanbeveling! We zijn ontzettend blij te horen dat we je de 5-sterren service hebben kunnen bieden die je verdient! We wensen je het allerbeste voor je speciale dag 😊 Hartelijke groeten, wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie jurk voor een fijne prijs

We werden hartelijk ontvangen. En ze hielp goed met de juiste jurk te vinden♥️ Fijn personeel. En erg mooie jurken voor een mooie prijs.

1 maj 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Uw vriendelijke woorden betekenen heel veel voor ons! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige recensie achter te laten. We wensen u het allerbeste voor uw grote dag. Met vriendelijke groeten, wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren in Arnhem geweest om bij…

Gisteren in Arnhem geweest om bij Wed2be een trouwjurk uit te zoeken.
Ik ben geholpen door Jelena. Zij gaf me vanaf het eerste moment een heel welkom en warm gevoel. Ze wist ook snel wat ik zocht..wellicht wel eerder dan ik dat zelf wist :-)
Haar aandacht was oprecht, en ze heeft echt haar best gedaan mij tot de juiste keuze te laten komen. Toen ik uiteindelijk aan had wat ik zocht heeft ze haarfijn aangevoeld dat ik dat moment even wilde delen met mijn dochter. Daarin nam ze gepaste "afstand " Heel professioneel
Dankjewel voor de onvergetelijke ervaring Jelena!

Liefs Maja

3 maj 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung und dass Sie uns besucht haben! Wir wünschen Ihnen alles Gute für Ihren großen Tag 💖 Beste Wünsche, wed2b

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mooie jurken vriendelijke mensen wel…

Mooie jurken vriendelijke mensen wel jammer dat je moet betalen om je jurk goed mee naar huis te nemen (kleerhanger en hoes)

2 maj 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling en dat u ons bent komen bezoeken! We wensen u het allerbeste voor uw grote dag 💖 Hartelijke groeten, wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lieve en behulpzame service en schone winkel!

De meiden bij Wed2b doen hun best je te leren kennen en je op je gemak te stellen. De winkel ziet er super netjes uit. Ik werd geholpen door Jippe en ik heb genoten! Ze wist vragen te stellen om om mij zelf na te laten denken over wat je wel en niet wil. Stelde me op mijn gemak en was gwn super lief en aardig!! Echt een aanrader!!!

13 mars 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie recensie te delen. Het betekent enorm veel voor ons om zulke fantastische reacties van onze geweldige bruiden te ontvangen, over hoe ons team hen fantastisch heeft begeleid tijdens hun huwelijksreis! Met vriendelijke groet, wed2b

Een aanrader!

Ik had niet verwacht om in 1 dag mijn droomjurk te vinden, maar toch gebeurde het! Jippe en het hele team van wed2b waren zo aandachtig, behulpzaam en ondersteunend. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de mooie ervaring en raad wed2b aan elke bruid aan!

10 mars 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Wat een prachtige review, dank je wel! 🤍
Wat fijn om te horen dat je je droomjurk op één dag hebt gevonden en dat ons team je zo goed heeft kunnen ondersteunen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je de ervaring als bijzonder en waardevol hebt ervaren.

We wensen je een onvergetelijke trouwdag en heel veel geluk samen! ✨
Bedankt dat je wed2b aanbeveelt aan andere bruidsparen! Liefs, Wed2b💕

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fantastische ervaring heb ik…

Wat een fantastische ervaring heb ik gehad bij Wed2b, ik ben professioneel geholpen door Anya en Tyanna in Arnhem. Super lieve dames die echt verstand van bruidsmode hebben. Ze weten precies wat goed bij je staat. Er wordt niks opgedrongen en alle jurken hangen keurig in hoezen in de winkel. Mijn droomjurk is mee naar huis gegaan evenals een prachtige bijpassende sluier.
De prijzen zijn niet hoog en de kwaliteit is dat wel! Erg blij dat ik hier naartoe ben gegaan na een minder fijne ervaring bij een andere, niet nader te noemen, bruidswinkel.
Bedankt Wed2b, Anya, Tyanna en jullie andere collega's, het was een mooie ervaring die ik iedereen aan kan raden. Van de zomer kom ik zeker terug voor een jurkje voor ons bloemenmeisje.

28 februari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n geweldige ervaring hebt gehad bij Wed2b! 😊
We zijn blij dat Anya en Tyanna je zo goed hebben kunnen helpen en dat je je droomjurk én een bijpassende sluier mee naar huis hebt kunnen nemen. Het is fijn om te lezen dat je je welkom en op je gemak hebt gevoeld en dat alles naar wens was, van de service tot de kwaliteit van de jurken.

We kijken ernaar uit je deze zomer weer te zien voor het jurkje van jullie bloemenmeisje. Heel veel plezier met je jurk en alvast een prachtige trouwdag gewenst!

Veel liefs, Wed2b ❤️

Echt een top winkel!

Ik heb eindelijk me bruidsjurk gevonden met de hulp van Jelena! Ze zijn daar allemaal super aardig en behulpzaam echt zeker weten een aanrader. Jelena, nogmaals hartstikke bedankt voor je hulp je bent echt super top! Groetjes uit Limboland xxxx

28 februari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Wat fijn om dit te lezen! 💕 We zijn super blij dat je zo goed bent geholpen en dat je je droomjurk hebt gevonden.
Heel veel liefde en geluk voor jullie grote dag! Liefs Wed2b.

Zeer goed geholpen

Met groot plezier heb ik bruidsjurken gepast, mede dankzij Anne. Zij was vriendelijk, rustig, informatief en gaf eerlijke feedback. Ben ook snel geslaagd, we hadden beiden vlot door welke jurk voor mij was bedoeld.

Svar från wed2b - Arnhem

Dank je wel voor je vriendelijke recensie en voor het komen om ons te bezoeken! We wensen je het allerbeste voor je grote dag 💖 Met vriendelijke groet, wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen…

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen door Jelena! Ze nam echt de tijd om mij te leren kennen en te luisteren naar mijn wensen. Ze nam heel fijn het voortouw en nam mij mee naar het pashokje waar ze alles nog eens fijn uitlegde. Ze heeft echt de tijd voor mij genomen wat heel erg fijn was. De eerste jurk die ze voor mij pakte dat was DE jurk en deze is ook mee naar huis gegaan! Het was een ontzettend fijne ervaring en daar ben ik heel dankbaar voor!!

24 februari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Wat fantastisch om dit te lezen! ✨ Zo mooi dat je eerste keuze meteen DE jurk was en dat Jelena je zo goed heeft geholpen. Geniet van deze bijzondere tijd en je prachtige jurk! Een prachtige dag vol liefde, lachen en mooie herinneringen gewenst.💛 Liefs, Wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige jurken en een fijne ervaring

Ik ben heel goed geholpen door Anja en haar collega's bij Wed2be in Arnhem. De winkel is heel ruim en netjes, met ruime pashokjes. Ik voelde helemaal geen druk of haast, en ik kon de jurken zo vaak passen als ik wou. Ik heb mijn trouwjurk grvonden bij Wed2b, hij is echt prachtig en met een prijs van €799 ook nog eens betaalbaar. Mijn 2 bruidsdames zijn er ook voor hun jurken geslaagd.

Svar från wed2b - Arnhem

Wat geweldig om te lezen! 💛 Zo fijn dat Anja en haar collega’s je zo goed hebben geholpen en dat je helemaal op je gemak was tijdens het passen. Ook superleuk dat je bruidsdames geslaagd zijn. We wensen jullie een onvergetelijke bruiloft vol liefde en mooie momenten. ✨ Liefs, Wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jelena heeft ons zaterdag super goed en…

Jelena heeft ons zaterdag super goed en lief geholpen!! Heb mezelf zo bijzonder gevoeld en mijn droomjurk meegenomen ❤️

Svar från wed2b - Arnhem

Dank je wel voor je mooie woorden! ❤️ Fijn om te horen dat Jelena je zo goed heeft geholpen en dat je je zo bijzonder voelde. We wensen je een prachtige trouwdag vol liefde en geluk!
Liefs, Wed2b ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer goed geholpen door Juliette…

Ik ben zeer goed geholpen door Juliette die heeft echt hele goede ervaring in de winkel ze weet waar ze het over heb ik ben heel erg tevreden met de jurk die ik heb genomen

20 februari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Wat fijn om te horen! We zijn zo blij dat Juliette je zo goed heeft kunnen helpen. We wensen je een geweldige tijd in je jurk en een prachtige trouwdag! 💕Liefs, Wed2b

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede ervaring, wel behoorlijk wat extra kosten

Ik vond de ambiance een beetje klinisch, vandaar vier sterren, maar de verkoopster was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik was er op woensdagochtend en was de enige klant. De jurk die ik graag wilde passen was er niet, maar toen we langs de rekken liepen zag ik een andere waar ik helemaal verliefd op werd. Het was de derde jurk die ik paste en ik voelde me er prachtig in. Ik heb hem direct meegenomen. Het enige punt is dat je hem zelf moet laten vermaken. Hiervoor krijg je een lijst met betrouwbare adressen mee, maar het kost je 400-500 euro extra. Dat had ik niet in de begroting opgenomen :(.

28 januari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review over onze winkel in Arnhem achter te laten. Jouw feedback betekent enorm veel voor ons, dank je wel! We wensen je het allerbeste voor jullie grote dag.💕 Liefs, Wed2b

Heel fijn geholpen

Ik vond het heel spannend. Juliette heeft alles duidelijk uitgelegd hoe het ging verlopen. En me daarna heel goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van mijn bruidsjurk. Er werd alle tijd genomen om de jurk te vinden.

Svar från wed2b - Arnhem

Hartelijk dank voor uw aanbeveling. We zijn erg blij te horen dat we u de 5-sterrenservice hebben kunnen bieden die u verdient! We wensen u het allerbeste voor uw speciale dag 😊 Met vriendelijke groeten, wed2b

Wed2B is een geweldige aanrader

Gisteren bij Wed2B geweest om mijn trouwjurk uit te zoeken, en echt geweldig geholpen door Jelena. Ze nam de tijd, luisterde goed naar mijn wensen en meningen en heeft mij uiteindelijk geholpen om mijn perfecte jurk te vinden! Echt een ontzettende aanrader voor iedereen.

Svar från wed2b - Arnhem

Gefeliciteerd met het vinden van je perfecte look, we zijn zo blij voor je! Bedankt voor je leuke feedback, ons team in Arnhem zal dit met veel plezier lezen 😊 Hartelijke groeten, wed2b

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super winkel en hele lieve meiden.

Wij komen van uit den haag en kwamen eigenlijk voor een andere bruidswinkel. Deze vrouw zijn je kan beter naar wed2b gaan en wat ben ik blij dat we langs gegaan zijn. Ik ben super geholpen door Lilly. Een hele lieve meid die er alles aan doet om jou perfecte trouwjurk te zoeken. En dat is gelukt. Als je zoekt naar een mooie en betaalbare trouwjurk dan raad ik het zeker aan om langs wed2b tegaan.

Echt een aanrader!

Vanaf de ontvangst tot de daadwerkelijke aankoop ben ik samen met mijn familie goed ontvangen door Iris. Ze zocht verbinding, luisterde echt naar wat ik zei en dacht ook met me mee. De sfeer was gewoon heel gemoedelijk en vrij. De winkel heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding... De jurk was prima betaalbaar en qua stof en look zag en voelde het zelfs kwalitatiever en mooier dan andere duurdere jurken.

Zojuist had ik de winkel gebeld met een vraag over bruidsschoenen. Helaas verkopen ze die niet, maar desondanks keek de medewerkster (waarvan ik de naam helaas vergeten ben) graag met me mee via Google. Ook hier weer goede service terwijl ze daar niets aan verdienen.

Kan niets anders dan ze echt gewoon aanraden. Iris, nogmaals dank voor je service op die middag en de fijne ervaring die je mij / ons hebt gegeven!

16 januari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

Bedankt voor het delen van deze geweldige recensie met ons. We zijn erg blij om te horen dat u en uw familie een magische tijd hebben gehad. We wensen u het allerbeste met de rest van uw bruiloftsplanning. Met vriendelijke groeten, wed2b

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Locatie Arnhem: Vreselijk en zeer onvriendelijk!!

De medewerkers van de locatie in Arnhem laten ècht merken dat ze ABSOLUUT geen zin hebben om te werken… ik ben twee keer in deze zaak geweest en twee keer een teleurstelling vanuit de gastvriendelijkheid, warmte, het plezier hebben in hun werk en je echt willen helpen en hun oprechtheid vanuit het personeel. Zelfs als je aangeeft van “Goh welke maat is handig want ik wil afvallen dus zal ik een maat kleiner bestellen?” Krijg je het antwoord: “Ja je kan wel willen afvallen maar het moet ook maar lukken”. Ja… laat die maar even op je inwerken. Ik heb er een jurk gekocht omdat ik als bruidsmeisje geen enkel andere jurk kon vinden dan degene die ik wilde. Dus dan moet je wel terug. Maar eerlijk is eerlijk, de winkel straalt ook geen welkom uit en hier kom je graag om een jurk te kopen. Succes aanstaande bruiden en bruidsmeisjes!

16 augusti 2025

Svar från wed2b - Arnhem

Het spijt ons enorm om te horen over uw recente ervaring in onze winkel. Bij WED2B streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid, en het is dan ook teleurstellend om te vernemen dat we tijdens uw bezoek niet aan onze standaard hebben voldaan. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Dit stelt ons in staat om ons team aan te sturen en te verbeteren waar nodig. Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@wed2b.com. We doen ons uiterste best om u alsnog te helpen bij het vinden van uw droomjurk. Met vriendelijke groet, Wed2b

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Werd fijn geholpen en het was lekker…

Werd fijn geholpen en het was lekker rustig in de winkel op dat moment. Fijne ervaring!

2 januari 2026

Svar från wed2b - Arnhem

We waarderen je vriendelijke recensie enorm, en het was een plezier je in onze winkel te verwelkomen! Veel geluk en liefde voor jullie grote dag 💖 Liefs, wed2b

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.