Webnorth Omdömen 88

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har på Zealand – Sjællands Erhvervsakademi fornøjelsen af at samarbejde med Webnorth om drift og videreudvikling af vores hjemmeside. Samarbejdet er kendetegnet ved høj faglighed, god dialog o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

As a result of the pioneering work has done to lift my best assets forward, I was today able to see the first tangible result via a new potential client who had seen then banner listing some of o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Webnorth er super dygtige og nemme at arbejde med. Især deres evne til at håndtere komplekse projekter med mange stakeholders er jeg meget tilfreds med. Vi har fået hjemmesider op at køre med stramm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik anbefalet Simon og Standoutweb ifm. jeg skulle have lavet SEO på min hjemmeside og efterfølgende Google ads. Simon og hans team har en stor forståelse for deres kunder og jeg har altid ople... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enormt løsningsorienterede, idérige, handlekraftige og omstillingsparate

Standout Web har stået for udviklingen af det nye website hos Made a Mano.
De har været enormt løsningsorienterede, samarbejdsvillige, idérige, handlekraftige og omstillingsparate hele vejen igennem processen.
De sætter sig 100% ind i, hvem deres kunde er, og er ekstremt dygtige til at komme med den rette plan og vejledning fra start til slut.
Kommunikationen er altid fremragende og deres dygtige Customer Care Manager Jesper Hartvig har altid øjnene på bolden, og griber hvad end man kaster efter ham.
Der er altid kort responstid, og man får altid løst sine udfordringer – store som små.
Resultatet af det nye website, er alt hvad vi havde drømt om – og vi ville til hver en tid vælge Standout Web igen.

Vi kan anbefale Standout Web på det allervarmeste,

— Hannah Philipsen, på vegne af Made a Mano

18 januari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtige, løsningsorienterede og tålmodige!

I samarbejde med design-bureauet AM, stod Standout Web for vores nye hjemmeside cctravel.dk. Resultatet er en flot, brugervenlig hjemmeside, der samarbejder med vores interne bookingsystem. Et samarbejde mellem de to systemer viste sig at være ret komplekst, men kloge hjerner tænkte, og det resulterede i en logisk tænkende side, med tidsbesparelse på alle fronter. Både hvad gælder frontend implementeringen og backend system integration, løstes udfordringerne på glimrende vis. Standout Web var hurtige til at forstå vores forretning, så de kunne se, hvor vi ville hen med hjemmesiden, og også hvilke vanskeligheder der kunne være.

Adm. direktør Simon Strande har kørt forløbet selv og har været dygtig, professionel, tålmodig - og ikke mindst en rigtig god “ekstra-kollega”. Han har svaret på et hav af spørgsmål, og han har tænkt en masse komplekse tanker sammen med os - og fundet løsninger. De sidste detaljer, fik Jesper Hartvig på plads, og endnu engang har vi været i rigtig gode hænder!

Vi kan varmt anbefale Standout Web.

Marie - på vegne af C&C Travel

17 maj 2021

Great service. Great result

The good people of Standout Web helped me ASAP whenever I needed it and created a beautiful website for me. I'm very happy with the result and experience I had working with them.

10 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit firma har været kunde hos Standout…

Mit firma har været kunde hos Standout Web i knap et år og er ovenud tilfreds! Super kundeservice og højt fagligt niveau til konkurrencedygtige priser! StandoutWeb får mine varmeste anbefalinger.

7 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Thank you very much to Standout web!

Thank you very much to Standout web Team. They made a perfect job! They are masters of technical decisions. Our company is quite satisfied with the cooperation. If you are looking for a company to build your website we strongly recommend Standout web.

23 november 2020

*****

Simon og hans team hos Standoutweb har været en key partner for Erik Magnussen Design.
Altid kort responstid, overholdte deadlines og pragmatisk problemløsning. Standoutweb har formået at navigere i et komplekst samarbejde med store tekniske krav, og udvist stor forståelse og tilpasningsevne overfor os som nichevirksomhed.

21 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt firma, der kan sit kram.

Simon og hans team har en stor forståelse for deres kunder og jeg har altid oplevet et stort ønske om, at imødekomme mine interesser.
Jeg kan takke Standoutweb for, at jeg idag har en jævnlig strøm af nye kunder fordi min hjemmeside nu bliver vist i toppen af Google.
Jeg ville vælge dem igen, hvis jeg skulle starte forfra.

25 september 2020

Super service & imødekommenhed

Super service & imødekommenhed - også selvom vi ikke blev kunder i første omgang! Igennem hele vores dialog var Simon hos Standout Web positiv og gav konstruktiv og kompetent vejledning.

14 oktober 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft et super samarbejde med…

Vi har haft et super samarbejde med Standout Web ifm. med vores nye blogmiljø.

Vi har snakket meget med Simon, der ejer Standout Web, og som efterhånden helt er blevet en god ven af firmaet, og med Jesper, der har stået i spidsen for vores blog. Vi er blevet lyttet til, guidet og har haft et rigtig godt samarbejde med løbende kontakt undervejs. Standout Web er fantastisk søde og dygtige - der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål, og der findes nærmest ingen begrænsninger.

Nu gælder det næste projekt: ny hjemmeside - som Simon allerede er dybt begravet i.

Marie - på vegne af C&C Travel

5 april 2019

Very good service

Very good service, good advise, friendly and nice people! Fast response, quick help with difficulties. I would recommend the company for creating up-to- do-date living home page.

5 oktober 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.