Vraag me liever wat er niet mis ging!!levering 18 weken ipv 8 weken,maatkasten volledig mismeten!!!passen totaal niet!!!we hadden evengoed gewone kasten kunnen bestellen ipv dure maatkasten!!opvolging... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Ik ben super tevreden met mijn eerste online aankoop bij Weba...De communicate is tip top in orde...De levering is heel vlug en vlot verlopen...vriendelijke chauffeurs en stipt op tijd.Een aanrader..!... Se mer
Ik heb daar kleerkast gekocht ,degelijk materiaal prijs kwaliteit.Verschillende mooie dingen gezien ,ik ga zeker nog terug voor wat kleine dingen ,lampen en keuken of badkamer gerief.En altijd leuk me... Se mer
Ik kocht de 2persoons ROAD zetel van Weba voor zijn prachtig klassieke Engelse uitstraling en degelijkheid van de Weba produkten. Vergelijkbare Zweedse producten werken met wisselbare hoezen, zijn d... Se mer
Skrivet av företaget
Je interieur vernieuwen? Je eerste huis inrichten? Je kot gezellig maken? Nieuw servies nodig? Handdoeken versleten? Baby op komst? Wat het ook is, WEBA heeft alles voor jouw interieur aan de laagste prijzen!
In onze vier winkels in Gent, Deinze, Tongeren en Mons én onze webshop (www.weba.be) vind je duizenden meubelen en woonaccessoires in verschillende stijlen.
Onder de vakkundige begeleiding van onze medewerkers en onze mascotte, Arsène Weba – wereldberoemd in Vlaanderen en Wallonië, vind je bij ons ongetwijfeld je nieuwe meubilair, zonder je blauw te betalen!
Renouveler votre intérieur ? Décorer votre première maison ? Rendre votre kot confortable ? Besoin d'une nouvelle vaisselle ? Des serviettes usées à remplacer? Un bébé en route ? Quels que soient vos projets, WEBA dispose d’une large gamme pour votre intérieur aux prix les plus bas !
Dans nos quatre magasins à Mons, Tongres, Gand et Deinze mais aussi sur notre webshop, vous trouverez des milliers de meubles et d'accessoires pour tous les styles.
Sous la direction experte de notre personnel et de notre mascotte, Arsène Weba - célèbre en Flandre et en Wallonie -, vous trouverez sans aucun doute votre nouveau mobilier au meilleur rapport qualité/prix !
Skrivet av företaget

Jouw voordelen
Vliegtuiglaan 10, 9000, Gent, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Na het bestellen van mijn nieuwe zetel twijfelde ik of ik wel de juiste beslissing genomen had qua kleur.
Ik mocht deze moeiteloos aanpassen en kreeg het stalenboek mee naar huis.
Het enigste wat ik miste was wat stijladvies.
Bij telefonisch contact kreeg ik snel een medewerker aan de lijn die me kon verder helpen over de status van mijn bestelling. Ook via het contactformulier kreeg ik na 2 dagen reactie.
Alles was snel aanwezig om op gehaald te worden. Het enige dat voor ons minder duidelijk was, is hoe we moesten aanvragen of laten weten dat wij onze producten kwamen afhalen. Maar ook dit is goed opgelost.

Svar från WEBA - Gent
Productie fout in paneel van de kast en dit al voor de 2 de keer.
Kast niet monteerbaar. Betreft reeds 1 ste plank benieuwd of de andere passen bij monteren.

Svar från WEBA - Gent
Wij zijn zeer goed geholpen door Hans. Hij hielp ons alle meubelen in de camionette te krijgen.
Goede prijs/kwaliteitverhouding. De levering aan huis is vlekkeloos verlopen. Duidelijke communicatie en vriendelijke bezorgers.
Bezorgers waren op het afgesproken tijdvak op tijd aanwezig.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een gedeelte van de hoekbank pastte niet door de voordeur en ze hebben zonder klagen/problemen dit dan achter neergezet.
De hoekbank is een mooie aanwinst.
Zeer tevreden met de meubelen en de verhuur service van de verhuiswagens. Ik kan het alleen maar aanraden! Het is snel, efficiënt en een betaalbare oplossing.
Netjes op tijd geleverd, netjes uitgepakt neergezet en al het inpak materiaal mee genomen.
Vriendelijke bezorgers !
Zeer slechte levering service … onbeleefde chauffeurs … 3 uur te laat … schade aan deur bij het binnen brengen van de levering !

Svar från WEBA - Gent
Heel duidelijke communicatie. De zetel was 4 weken vroeger beschikbaar. Bij ophalen stond alles netjes klaar en was het personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. De meubels zelf zijn prachtig en voldoen zeker aan de verwachting!
Wij hebben 3 verkeerde stuks gekregen plus 1 zijkant met een doorgeschuurde plek.
De groefjes in de schuiven van de nachtkastjes waren niet gelijk ingefreesd. Wij hebben onze klacht ingediend en wachten nu op antwoord.

Svar från WEBA - Gent
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.