Onze meubelen werden correct en op de afgesproken datum geleverd. De leveringsploeg heeft alles zonder enige moeite geplaatst en zelfs verplaatst tot alles exact op de juiste plek stond. Daarnaast... Se mer
Det här tycker kunderna
We hadden Meubels gekocht,decoratie,…altijd behulpzaam geholpen geweest,aan 1 kastdeur was er beetje schade,en ze hebben nu een Nieuwe deur besteld dus toppie service
Bestelling vlot kunnen afhalen. Tot zover het goede gedeelte. Plooitafel Manaia 180x74cm - kunststof & staal - wit besteld. Zeer teleurgesteld in de kwaliteit. Is een zwak frame. Niet geheel duidel... Se mer
Företaget har svarat
We kozen stoelen die op maat gemaakt worden (Perfecta), maar bedachten ons: in Weba Deinze bleek er een extra stofstaal te liggen, dat we nóg mooier vonden dan wat we kozen in Weba Gent. Jammer dat ni... Se mer
Företagsinformation
Om WEBA - Deinze
Skrivet av företaget
WEBA, dat is jouw interieur aan vlijmscherpe prijzen!
Je interieur vernieuwen? Je eerste huis inrichten? Je kot gezellig maken? Nieuw servies nodig? Handdoeken versleten? Baby op komst? Wat het ook is, WEBA heeft alles voor jouw interieur aan de laagste prijzen!
In onze vier winkels in Gent, Deinze, Tongeren en Mons én onze webshop (www.weba.be) vind je duizenden meubelen en woonaccessoires in verschillende stijlen.
Onder de vakkundige begeleiding van onze medewerkers en onze mascotte, Arsène Weba – wereldberoemd in Vlaanderen en Wallonië, vind je bij ons ongetwijfeld je nieuwe meubilair, zonder je blauw te betalen!
WEBA, c’est votre intérieur aux prix les plus avantageux !
Renouveler votre intérieur ? Décorer votre première maison ? Rendre votre kot confortable ? Besoin d'une nouvelle vaisselle ? Des serviettes usées à remplacer? Un bébé en route ? Quels que soient vos projets, WEBA dispose d’une large gamme pour votre intérieur aux prix les plus bas !
Dans nos quatre magasins à Mons, Tongres, Gand et Deinze mais aussi sur notre webshop, vous trouverez des milliers de meubles et d'accessoires pour tous les styles.
Sous la direction experte de notre personnel et de notre mascotte, Arsène Weba - célèbre en Flandre et en Wallonie -, vous trouverez sans aucun doute votre nouveau mobilier au meilleur rapport qualité/prix !
Vlijmscherpe prijzen & kwalitatieve meubelen
Skrivet av företaget

- Klantvriendelijke service voor en na verkoop
- WEBA gaat voor betaalbaar wonen. Je vindt er meubelen en woonaccessoires aan vlijmscherpe prijzen. Toch wordt er niet ingeboet aan kwaliteit! Niet in het productaanbod en niet in de service van onze medewerkers.
Waarom WEBA?
Pourquoi WEBA ?
☑ 4 magasins, ouverts le dimanche☑ Retrait gratuit
☑ Cafétaria gratuit
☑ Louer une camionnette abordable
☑ Meubles de qualité à un prix bas
Kontaktuppgifter
Gentsesteenweg 42, 9800, Deinze, Belgien
- 093815353
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
levering was correct
Meubel
We hadden
Meubels gekocht,decoratie,…altijd behulpzaam geholpen geweest,aan
1 kastdeur was er beetje schade,en ze hebben nu een
Nieuwe deur besteld dus toppie service
Alles verliep zoals gepland.
Alles verliep zoals gepland.
Correct, vrachtwagen in orde.
Oude matrassen ingeleverd.
Vriendelijk en behulpzaam.
De stoelen waren na 1 dag al binnen.
De stoelen waren na 1 dag al binnen.
En de afhaaldienst was zeer hulpvaardig.
Stipt op tijd
Stipt op tijd
Zeer zorgzaam
Zeer vriendelijke mensen
Bedankt voor de goede service
Meubels en toebehoren altijd van…
Meubels en toebehoren altijd van uitstekende kwaliteit.
Personeel zeer behulpzaam en correcte werking via het magazijn.
Door een voorraadverschil was m'n…
Door een voorraadverschil was m'n afhaling niet volledig. Het ontbrekende item werd me bezorgd op kost van WEBA.
Wij zijn zeer tevreden over onze…
Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling. Wij hebben onder andere een salon, salontafel en televisiekast besteld, alsook een eettafel, 6 stoelen, een vitrinekast en een dressoir. Alles werd zeer zorgvuldig geleverd en was goed ingepakt, dus nergens geen schade. De leveranciers waren 2 heel vriendelijke mannen en waren heel professioneel.
Perfecte levering en uitstekende service
Daarnaast wil ik ook de dienst na verkoop bedanken: heel vriendelijk, behulpzaam en correct.
Een zeer aangename ervaring van begin tot einde.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Bij het afhalen
Bij het afhalen . De magazijnier was niet beleefd . Omdat we op de verkeerde plaats stonden .

Svar från WEBA - Deinze
Was besteld en hebben zelfs voor de…
Was besteld en hebben zelfs voor de afgesproken datum ons artikel kunnen ophalen.
Top.
Na veel zelf te moeten polsen hoe het…
Na veel zelf te moeten polsen hoe het met de bestelling zat toch in orde gekomen.

Svar från WEBA - Deinze
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.