Wattnord Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Bra och personlig kontakt löpande under hela fasen från offert till installation. Snyggt uppsatta paneler. Mkt trevlig elektriker som jobbade ett dagspass a 12h för att det skulle bli färdigt inna... Se mer

Snabb leverans och bra bemötande snabba svar vid frågor! Står absolut för det som sägs, är mycket nöjd med resultatet och hur väl min anläggning fungerar! Kommer att komma tillbaka för en uppdaterin... Se mer

Efter många möten och samtal med olika leverantörer, bestämde vi oss att ordra solpaneler, batteri och installationen från Wattnord. Det var absolut rätt beslut. Allt gick jättebra utan krängel, jätt... Se mer

Upplevdes väldigt seriösa och trevliga längsmed hela resan. Under installationen gjorde de verkligen det där extra för att se till att jag blev nöjd med resultatet och att det blev snyggt. Skulle abso... Se mer

1. Nr. 4 av de 10 bästa företagen i Solcellsanläggning
  2. Nr. 1 av de 7 bästa företagen i Leverantör av förnybar energi
  3. Nr. 2 av de 9 bästa företagen i Solenergiföretag
  4. Nr. 4 av de 11 bästa företagen i Leverantör av solenergiutrustning

Wattnord levererar solcellslösningar som både är fördelaktiga för dig och miljövänliga. Genom att välja oss investerar du klokt, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Vi säkerställer hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen, med noggrant utvalda produkter från produktion till montering på ditt tak. Vi tar hand om allt från konsultation och design till installation och underhåll. Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det levande för sent

Det levande för sent, det kom inte som vi har pratade , jag var inte riktigt nöjda.

Hej Yongshou,
Tack för er recension.

Beklagar för att det har brustit i kommunikationen och att förseningar uppstått.
Det är ytterst viktigt att vi får till oss feedback som denna så att vi kan fortsätta vårt arbete framåt och bli bättre.

Skulle ni ha några frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta vår supportavdelning.

Grymt bra bemötande

Fick mina paneler samt batteri installerade i våras otroligt nöjd med hur allt skötts från start till mål o vilket proffsigt arbete i kabeldragningen 👌

Hej Görgis,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna denna fina recension! Vi är glada över att höra att du är så nöjd med både installationen och det professionella bemötandet. Din uppskattning för vårt arbete, särskilt kabeldragningen, betyder mycket för oss.

Vi finns här om du har fler frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden.
Tack för förtroendet!

Josefin

Snabb o bra service Snabb installation…

Snabb o bra service Snabb installation kunnig personal

Hej Astor!

Stort tack för din recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår snabba service och installationen.
Vi sätter alltid en hög standard i vårt arbete, så det är extra roligt att höra att du uppskattar det.

Om du har några frågor framöver är du alltid välkommen att kontakta oss!

Hej Burhan!

Stort tack för din recension!

Det är alltid kul att höra när våra kunder upplever att allt går smidigt och snabbt. Vi arbetar hårt för att hålla processen enkel och effektiv för våra kunder, så det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Med vänliga hälsningar
Adam

Trevlig personal sen får vi hoppas att…

Trevlig personal sen får vi hoppas att allt fungerar.

14 oktober 2024

Hej Bengt!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt team och hoppas att allt med installationen fungerar som förväntat.

Om du har några frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig – vi hjälper gärna till.

Adam

Mycket professionell arbete en av det…

Mycket professionell arbete en av det snyggaste installationer jag sett och jag har sett mycket

11 oktober 2024

Hej Jan Olof,

Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att du är nöjd med vårt arbete och att installationen levde upp till dina förväntningar. Att du beskriver den som en av de snyggaste du sett betyder mycket för oss.

Vi strävar alltid efter att leverera professionella och högkvalitativa lösningar, så det är otroligt uppskattande att höra att vi lyckades.

Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer vi kan hjälpa dig med!

Mycket bra!

Snabba och seriösa!!

27 september 2024

Hej Hans!

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att betygsätta oss!
Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och seriös – precis som vi strävar efter. Om det finns något mer vi kan göra för dig framöver, är du alltid välkommen att höra av dig.

Tack för ditt förtroende och på återseende!

Marcus

Väldigt nöjd med bemötande och alla…

Väldigt nöjd med bemötande och alla trevliga människor som vi mött på vägen för att få vår solcellsanläggning.
Rekommenderar Wattnord!

26 september 2024

Hej Åsa,
Tack så mycket för er recension.

Kul att ni är nöjda.
Vi hoppas att ni kommer ha stor användning av er nya solcellsanläggning.

Tack för att ni valde Wattnord!

Tackar

Snabbt och proffsigt installerat

20 september 2024

Hej Pierre,
Tack så mycket för ert omdöme.

Kul att ni är nöjda med personalen som varit involverad i ert projekt och att allt gått snabbt och smidigt!
Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar framöver!

Det fungerar perfekt

Det fungerar perfekt, Duktiga montörer och elektriker

20 september 2024

Hej Anders,
Tack snälla för er recension.

Härligt att allt har gått bra och ni är nöjda.
Tveka inte att höra av er till oss, om ni har några frågor eller funderingar.

Josefin

Hela processen gick väldigt snabbt och…

Hela processen gick väldigt snabbt och smidigt. Bra information och trevlig personal. Vi har just kommit igång och är jättenöjda.

13 september 2024

Hej Sofia,
Tusen tack för er recension.

Det gläder oss att ni är nöjda med mina kollegor och att allt har gått bra, från start till slut.
Vi hoppas ni kommer få stor användning av er nya anläggning med många soltimmar framöver!

Josefin

Snygg installation bra jobb av montören…

Snygg installation bra jobb av montören för elen.

22 augusti 2024

Hej Jan-Olof,
Tack för ert omdöme.

Det gläder oss att ni är nöjda med er solcellsanläggning.

Tveka inte att höra av er, om ni har några frågor eller funderingar.

Adam

Professionella och mycket trevliga…

Professionella och mycket trevliga dessutom hjälpsamma när inte TV:n fungerade efter installation av skåpet till anläggningen.

2 september 2024

Hej Christina!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att Niklas har varit så hjälpsam. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen, och det är underbart att höra att Niklas har levt upp till detta.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse! ☀️

Tydligen information

Tydligen information, noggrann och snygg montering.

28 augusti 2024

Hej Emil,
Tack så mycket för ert omdöme.

Vi blir så glada över att ni är nöjda och allt har gått bra. Vi hoppas att ni kommer att få stor användning av er nya anläggning med många soliga dagar!

Tack återigen för att ni valde Wattnord!
Josefin

Jag är mycket nöjd med installationen…

Jag är mycket nöjd med installationen från Wattnord.
Allt från offert till färdig installation gick helt smärtfritt och installationen är perfekt och minitiöst utförd till minsta detalj.
Installationen inkl ställningsbygge tog 3 dagar och dom tog ändå den tid på sej som krävdes för att göra en perfekt installation.
Mitt omdöma för Wattnord är en klar 5a

2 september 2024

Hej Niclas!

Vad glada vi blir över att läsa om att du uppskattar vårt arbete!

Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Om du har några frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänliga hälsning,
Marcus

En mycket bra upplevelse av wattnord.

Hela processen har gått toppen trots semestertider. Installationen blev jöttebra .Alla inblandade har varit proffsiga och varit snabba på att besvara mina frågor. Nu tuffar anläggningen på och jag känner att jag gärna rekommenderar wattnord!

1 augusti 2024

Hej Ulf!

Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att allt gick bra och att du är nöjd med vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende!

Tveka inte att återkomma till oss om du skulle behöva någon som helst hjälp framöver, vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa till. ☀️

Sam

Effektiv installation

Tydlig kommunikation, effektiv installation, bra pris: Företaget var tydliga, pedagogiska och trovärdiga under det inledande hembesöket. Efter att ha kontaktat flera konkurrenter så förstärktes detta intryck, och jag blev säker på att priset var mycket konkurrenskraftigt. Installationen utfördes under semestern och var klar inom en månad, varefter anläggningen direkt gick igång. Jag var hemma både under takjobbet och batteriinstallationen, och kunde notera god yrkesskicklighet under båda momenten. Inga konstigheter - en rak, snabb och effektiv process från start till mål. Mycket nöjd.

12 augusti 2024

Hej Martin,
Tack för ert omdöme.

Härligt att ni är nöjda med våra medarbetare, samt att installationen gick smidigt och effektivt. Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er.

Supernöjda!

Till och börja med så pratade vi med flera olika företag gällande solceller. Det som gjorde att vi valde Wattnord var för att deras säljare var väldigt bra i att lugnt och metodiskt gå igenom hela processen och att dom anpassade sig bra efter våra önskemål. Inga överraskningar på fakturan med några tilläggskostander utan det som offerten var på de var det som gällde och det klargjorde dom också. Deras montörer kom hit 8:30 och åkte härifrån 17:00, allt monterat, städat och klart. Sen hade vi elektrikern här som gjorde en snygg installation. Inga kablage eller något synligt utanpå huset, Stilrent! Rekommenderar starkt Wattnord. Mvh Mikael och Therese

12 augusti 2024

Hej Mikael,

Tusen tack för ert fina omdöme.

Vi är så glada över att ni är nöjda och att allt har gått bra genom hela processen. Vi hoppas att ni kommer få stor användning av er nya anläggning med många soltimmar!

Tack återigen för att ni valde Wattnord som er solcellsleverantör.

Konstruktivt och kundfokuserat

Bra process från försäljning till färdig anläggning. Konstruktiv hantering när offert inte stämde p.g.a. platsbrist på tak. Uppskattar snabb hantering där alternativa lösningar togs fram till samma kostnad. Montage av solceller och elinstallation utfördes kundfokuserat med gott samarbete. Mycket trevlig personal som levererade på bästa sätt 🌞

2 augusti 2024

Hej Jonny,
Stort tack för er recension.

Glädjer mig att ni är nöjda med mina kollegor som varit ute hos er.
Vi hoppas att ni kommer få många soltimmar framöver.

Tack för att ni valde Wattnord!

Snabb installerat

Snabb installerade solceller

8 februari 2024

Hej Harley,
Tack så mycket för ert omdöme.

Kul att ni är nöjda och att installation gick snabbt.
Ni är varmt välkomna att höra av er till oss, om ni har några frågor eller funderingar.