Bra och personlig kontakt löpande under hela fasen från offert till installation. Snyggt uppsatta paneler. Mkt trevlig elektriker som jobbade ett dagspass a 12h för att det skulle bli färdigt inna... Se mer
Snabb leverans och bra bemötande snabba svar vid frågor! Står absolut för det som sägs, är mycket nöjd med resultatet och hur väl min anläggning fungerar! Kommer att komma tillbaka för en uppdaterin... Se mer
Efter många möten och samtal med olika leverantörer, bestämde vi oss att ordra solpaneler, batteri och installationen från Wattnord. Det var absolut rätt beslut. Allt gick jättebra utan krängel, jätt... Se mer
Upplevdes väldigt seriösa och trevliga längsmed hela resan. Under installationen gjorde de verkligen det där extra för att se till att jag blev nöjd med resultatet och att det blev snyggt. Skulle abso... Se mer
Wattnord levererar solcellslösningar som både är fördelaktiga för dig och miljövänliga. Genom att välja oss investerar du klokt, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Vi säkerställer hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen, med noggrant utvalda produkter från produktion till montering på ditt tak. Vi tar hand om allt från konsultation och design till installation och underhåll. Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support.
Marieholmsgatan 54, 415 02, Göteborg, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta och en god portion humor.(Alek)

Svar från Wattnord
Super nöjd med försäljningen och installationen. Ett glatt och mycket kunnigt gäng.

Svar från Wattnord
Vi hade egentligen inte några planer på att installera solceller vid den här tidpunkten men efter ett möte med en representant för företaget Wattnord bestämde vi oss för både solceller och batteri - ett beslut som vi är mycket nöja med idag. Vi uppskattade att Alexander (Wattnord) förklarade på ett enkelt sätt hur allt fungerade och vad vi kunde förvänta oss då det gällde både funktion och besparingar. Efter installation har vi haft några frågor och det har visat sig enkelt att få kontakt med företaget. Vi är mycket nöjda med beslutet att ha anlitat Wattnord!

Svar från Wattnord
Gick som en dans hela vägen, grymt proffsigt, snygg installation.
Kan inget annat än varmt rekommendera denna firman.🤗

Svar från Wattnord
Snabb och proffsigt hanterade av min köpta solcellsanläggning. Besök och beställning, projektering, support inför montering av solceller till själva montering idag har löpt på väldigt bra. Ser fram mot installering av batteri och vxlriktare och igånsättande av anläggningen. Så här långt är jag supernöjd med Wattnord och Sebastian, Sam, Alexander och monteringsteamet !!

Svar från Wattnord
Man besökte huset innan man skickat en offert. Säljaren kunde sin sak. Installation av solcellerna på taket och växelriktare samt batteri har gått smidigt. Jag är nöjd!

Svar från Wattnord
Wattnord installerade solcellsanläggning hos mig 2024 vilket fungerade bra.
Kompletterande med ny växelriktare och batteri våren 2025 som också fungerat fint. Både installation av solpaneler och batteri har utförts på ett professionellt sätt. Prisbilden har varit bra vid tiden för respektive installation. Rekommenderar Wattnord.

Svar från Wattnord
Fick installerat ett Dyness batteri på nästa 16 kw av 2 unga killar och en tjej. Var väldigt duktiga och snabba. Blev lite strul med tekniken på slutet men det löste sig. Är väldig nöjd med deras arbete

Svar från Wattnord
Serviceorienterade, snabba i alla återkopplingar och seriöst kompetenta då installationen var komplicerad. En extra stjärna till Niklas (elektriker) som löste utmaningarna och Adam för en smidig offertprocess.

Svar från Wattnord
Hej! jag fick en jätte bra upplevelse av Nordisk El, Johan och Charlie som gjorde en jätte fin installation av batteri paket från Solplanet och WattNord var dom jag beställde i från början, men installationen är klockren.
Det är synd att man inte kan lägga in bilderna på hur det såg ut från början tills att Nordisk El varit här för att göra en snygg installation med ny anläggning. Mycket stiligt gjort grabbar, tack så mycket. Peter. L

Svar från Wattnord
Mycket bra upplevelse med en superbra installation gjord av mycket kompetenta elektriker. Allt ser jättesnyggt ut och de förklarade allt de gjort på ett jättebra sätt.
Bara en massa tummar upp! 👍👍👍👍👍

Svar från Wattnord
Är mycket nöjd med Wattnords insats. Bra kundbemötande, bra kommunikation, snyggt och snabbt hantverk. Fick en känsla av hög kompetens i alla mina kontakter med bolaget.

Svar från Wattnord
WATTNORD installerade anläggningen med hög kvalitet tillsammans med Nordisk El & Drift

Svar från Wattnord
Efter 2,5 månad med min solcellsannläggning, vill jag berätta att planeringen för solcellerna gick jätte smidigt. Han gjorde så att det blev möjligt att kunna ha 26 solpaneler på mitt tak. Montörerna som kom för att montera panelerna var jätteduktiga och jobbade även väldigt smidigt. Alla kabel dragningar gjorde de precis som jag ville ha det. Jag fick till och med bättre förslag. Efter monteringen lämnade de platsen i rent skick, jättenöjd med de!
Elektrikern som kom var också väldigt duktig, är bra på sitt jobb och även jättetrevlig. Han monterade mina batterier och även växelriktaren.
Slutligen är jag jättenöjd med mitt solsystem, jag varmt rekommenderar Wattnord som är ett mindre företag och som bryr sig om sina kunder.

🌟🌟🌟🌟🌟
Mycket nöjd med Wattnord!
Vi anlitade Wattnord för installation av solceller och batterilagring och är väldigt nöjda med både arbetet och servicen. Allt från första kontakt till färdig installation gick smidigt och professionellt. De höll tidsplanen, var lätta att kommunicera med och levererade ett system som fungerar precis som utlovat. Rekommenderas varmt!

Svar från Wattnord
Bra arbete. Fin service. Härlig personal. Mycke nöjda och kan rekomendera Wattnord till andra.

Svar från Wattnord
Grymma killar som har full koll på vad dom gör snygg installation på allt. Och prisvärt va det med.kan varmt rekommendera wattnord !

Svar från Wattnord
Toppen service få snabb svar och leverans tiden är inte lång. Jag fick vad jag ville för ett bra pris och priset var lågt jämfört med andra och jag ser efter användning att allt leverera mitt behöv. Topp installation o kvalité det är inte många företag som är så någranna med att installera så här fint och städa efter sig och ta tid och förklara för sina kunder och svara på alla deras frågor.
Jag är jätte jätte nöjd

Svar från Wattnord
Enkelt, smidigt, serviceinriktat. Vi är mycket nöjda!