Wattnord Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Bra och personlig kontakt löpande under hela fasen från offert till installation. Snyggt uppsatta paneler. Mkt trevlig elektriker som jobbade ett dagspass a 12h för att det skulle bli färdigt inna... Se mer

Snabb leverans och bra bemötande snabba svar vid frågor! Står absolut för det som sägs, är mycket nöjd med resultatet och hur väl min anläggning fungerar! Kommer att komma tillbaka för en uppdaterin... Se mer

Efter många möten och samtal med olika leverantörer, bestämde vi oss att ordra solpaneler, batteri och installationen från Wattnord. Det var absolut rätt beslut. Allt gick jättebra utan krängel, jätt... Se mer

Upplevdes väldigt seriösa och trevliga längsmed hela resan. Under installationen gjorde de verkligen det där extra för att se till att jag blev nöjd med resultatet och att det blev snyggt. Skulle abso... Se mer

1. Nr. 4 av de 10 bästa företagen i Solcellsanläggning
  2. Nr. 1 av de 7 bästa företagen i Leverantör av förnybar energi
  3. Nr. 2 av de 9 bästa företagen i Solenergiföretag
  4. Nr. 4 av de 11 bästa företagen i Leverantör av solenergiutrustning

Wattnord levererar solcellslösningar som både är fördelaktiga för dig och miljövänliga. Genom att välja oss investerar du klokt, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Vi säkerställer hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen, med noggrant utvalda produkter från produktion till montering på ditt tak. Vi tar hand om allt från konsultation och design till installation och underhåll. Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta…

Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta och en god portion humor.(Alek)

20 november 2025

Hej Kent!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så roligt att läsa, och extra kul att Alek gjorde ett gott intryck. Jag för självklart vidare detta till honom.

Super nöjd!

Super nöjd med försäljningen och installationen. Ett glatt och mycket kunnigt gäng.

1 juli 2025

Hej Leif!

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss. Det är verkligen roligt att höra att både försäljningen och installationen fungerade så bra och att du upplevde vårt team som både kunnigt och positivt. Det betyder mycket för oss att höra att ni känner er nöjda med hela processen.

Jag skickar gärna vidare dina ord till alla som varit med, de kommer bli glada över att veta att deras arbete uppskattas. Tack igen för att du valde Wattnord och för att du delar med dig av din upplevelse.

Ett bra beslut!…

Vi hade egentligen inte några planer på att installera solceller vid den här tidpunkten men efter ett möte med en representant för företaget Wattnord bestämde vi oss för både solceller och batteri - ett beslut som vi är mycket nöja med idag. Vi uppskattade att Alexander (Wattnord) förklarade på ett enkelt sätt hur allt fungerade och vad vi kunde förvänta oss då det gällde både funktion och besparingar. Efter installation har vi haft några frågor och det har visat sig enkelt att få kontakt med företaget. Vi är mycket nöjda med beslutet att ha anlitat Wattnord!

11 november 2025

Svar från Wattnord

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det är verkligen roligt att höra att ni är nöjda med både solcellerna och batteriet, och att Alexander kunde förklara allt på ett sätt som kändes enkelt och tydligt.

Det betyder mycket för oss att processen upplevts smidig och att det varit lätt för er att få kontakt med oss när frågor dykt upp.

Vi blir väldigt glada över att ni känner er nöjda med beslutet att välja Wattnord och att ni känner er trygga med både installationen och lösningen. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Marcus

Gick som en dans hela vägen

Gick som en dans hela vägen, grymt proffsigt, snygg installation.
Kan inget annat än varmt rekommendera denna firman.🤗

3 november 2025

Hej Martin,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Det värmer verkligen att höra att allt gick som en dans och att du är nöjd med både installationen och hela processen.

Vi blir så glada när våra kunder känner sig trygga och nöjda, och det betyder verkligen mycket att du vill rekommendera oss. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Installering av solceller

Snabb och proffsigt hanterade av min köpta solcellsanläggning. Besök och beställning, projektering, support inför montering av solceller till själva montering idag har löpt på väldigt bra. Ser fram mot installering av batteri och vxlriktare och igånsättande av anläggningen. Så här långt är jag supernöjd med Wattnord och Sebastian, Sam, Alexander och monteringsteamet !!

4 november 2025

Hej Micke,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Det gläder oss verkligen att allt har gått smidigt och att du är nöjd med alla som varit inblandade i processen, från första kontakten till monteringen.

Vi vill att allt ska kännas tryggt och enkelt, och det betyder mycket att du uppskattar vårt arbete.
Vi ser fram emot nästa steg med batteri, växelriktare och igångsättning, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Suveränt snabb support

Suveränt snabb support! Guldstjärna!

7 oktober 2025

Hej Lotta!

Tack snälla för ditt fina omdöme, det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd.
Vi försöker alltid finnas nära till hands och göra det enkelt att få hjälp, både under och efter installationen.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Nöjd kund

Man besökte huset innan man skickat en offert. Säljaren kunde sin sak. Installation av solcellerna på taket och växelriktare samt batteri har gått smidigt. Jag är nöjd!

2 oktober 2025

Hej Ricard,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och installationen av solceller, växelriktare och batteri.
Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder.

Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor framöver!

Wattnord solceller, batteri

Wattnord installerade solcellsanläggning hos mig 2024 vilket fungerade bra.
Kompletterande med ny växelriktare och batteri våren 2025 som också fungerat fint. Både installation av solpaneler och batteri har utförts på ett professionellt sätt. Prisbilden har varit bra vid tiden för respektive installation. Rekommenderar Wattnord.

29 september 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt fina omdöme.

Det gör oss verkligen glada att höra att både solcellsanläggningen och den senare kompletteringen med växelriktare och batteri har fungerat så bra för dig.

Att du beskriver installationerna som professionella och till ett bra pris värmer lite extra det är precis så vi vill att det ska kännas när man väljer oss.

Marcus

Fick installerat ett Dyness batteri på…

Fick installerat ett Dyness batteri på nästa 16 kw av 2 unga killar och en tjej. Var väldigt duktiga och snabba. Blev lite strul med tekniken på slutet men det löste sig. Är väldig nöjd med deras arbete

16 september 2025

Hej Rolf,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Så roligt att höra att du är nöjd med installationen av ditt Dyness-batteri och att teamet på plats gjorde ett gott intryck.
Ibland kan tekniken bjuda på lite extra utmaningar, men det gläder oss att allt löste sig fint till slut.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och hoppas att du får stor nytta av ditt nya batteri framöver. 🌞

Serviceorienterade och kompetenta

Serviceorienterade, snabba i alla återkopplingar och seriöst kompetenta då installationen var komplicerad. En extra stjärna till Niklas (elektriker) som löste utmaningarna och Adam för en smidig offertprocess.

25 juni 2025

Hej Torbjörn!

Stort tack för att du delar med dig av din fina upplevelse.
Vad härligt att höra att installationen blev så snyggt utförd och att du känner dig nöjd med resultatet.

Vi önskar dig många soliga dagar framöver med din nya anläggning. 🌞

Med vänliga hälsning,
Marcus

Tacksam för ett bra jobb

Hej! jag fick en jätte bra upplevelse av Nordisk El, Johan och Charlie som gjorde en jätte fin installation av batteri paket från Solplanet och WattNord var dom jag beställde i från början, men installationen är klockren.
Det är synd att man inte kan lägga in bilderna på hur det såg ut från början tills att Nordisk El varit här för att göra en snygg installation med ny anläggning. Mycket stiligt gjort grabbar, tack så mycket. Peter. L

7 juli 2025

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme.

När man ser före och efter är det svårt att inte bli imponerad över skillnaden!

Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd och vi önskar att ditt batteri ska ge dig både trygghet och glädje under lång tid framöver. 🌞

Marcus

Mycket bra upplevelse med en superbra…

Mycket bra upplevelse med en superbra installation gjord av mycket kompetenta elektriker. Allt ser jättesnyggt ut och de förklarade allt de gjort på ett jättebra sätt.
Bara en massa tummar upp! 👍👍👍👍👍

3 juli 2025

Hej Jarl,
Tack för ditt omdöme.

Det gläder oss att ni är nöjda med vårt arbete och bemötande. Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med dig av er upplevelse.
Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med vår supportavdelning.

Sebastian

Väldigt nöjd

Är mycket nöjd med Wattnords insats. Bra kundbemötande, bra kommunikation, snyggt och snabbt hantverk. Fick en känsla av hög kompetens i alla mina kontakter med bolaget.

24 juni 2025

Hej Carl!

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi är verkligen glada över att du är nöjd med kundbemötandet och kommunikationen under hela processen.

Vi arbetar hårt för att leverera hantverk av hög kvalitet och att du ska känna dig trygg och välinformerad genom hela resan.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver. Tack igen för förtroendet, och lycka till med din solcellsanläggning! ☀️

Rekommenderas

WATTNORD installerade anläggningen med hög kvalitet tillsammans med Nordisk El & Drift

24 juni 2025

Hej Kenneth!

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Wattnord!

Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen och att allt levde upp till dina förväntningar.
Vårt mål är alltid att leverera hög kvalitet och trygga solcellslösningar.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framåt! ☀️

Jättenöjd!

Efter 2,5 månad med min solcellsannläggning, vill jag berätta att planeringen för solcellerna gick jätte smidigt. Han gjorde så att det blev möjligt att kunna ha 26 solpaneler på mitt tak. Montörerna som kom för att montera panelerna var jätteduktiga och jobbade även väldigt smidigt. Alla kabel dragningar gjorde de precis som jag ville ha det. Jag fick till och med bättre förslag. Efter monteringen lämnade de platsen i rent skick, jättenöjd med de!

Elektrikern som kom var också väldigt duktig, är bra på sitt jobb och även jättetrevlig. Han monterade mina batterier och även växelriktaren.

Slutligen är jag jättenöjd med mitt solsystem, jag varmt rekommenderar Wattnord som är ett mindre företag och som bryr sig om sina kunder.

27 mars 2025

Hej Iosif!

Tack så mycket för din återkoppling. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både installationen och hur hela processen fungerade från början till slut.

Vi är glada att planeringen gick smidigt och att vi kunde hjälpa till att få plats med 26 paneler på ditt tak. Det är alltid målet att hitta den bästa lösningen för varje kund. Extra roligt också att du lyfter fram montörerna och elektrikern, både vad gäller deras yrkesskicklighet och hur de bemötte dig. Jag kommer självklart att framföra dina fina ord till dem.

Stort tack igen för förtroendet. Vi finns här om du har några frågor eller funderingar framöver.

🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟
Mycket nöjd med Wattnord!
Vi anlitade Wattnord för installation av solceller och batterilagring och är väldigt nöjda med både arbetet och servicen. Allt från första kontakt till färdig installation gick smidigt och professionellt. De höll tidsplanen, var lätta att kommunicera med och levererade ett system som fungerar precis som utlovat. Rekommenderas varmt!

11 juni 2025

Hej Boyan!

Stort tack för det fina omdömet och de fem stjärnorna det betyder mycket för oss att du är så nöjd med både installationen och servicen.

Vi strävar alltid efter att leverera smidiga, trygga och väl genomförda projekt, så det gläder oss att du upplevt just det. Extra roligt att höra att kommunikationen fungerade bra och att systemet lever upp till förväntningarna.

Tack för att du valde Wattnord och för att du rekommenderar oss vidare. Vi finns här om du har några frågor eller behöver något framöver.

Bra arbete

Bra arbete. Fin service. Härlig personal. Mycke nöjda och kan rekomendera Wattnord till andra.

14 februari 2025

Hej Lise-Lotte,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är så glada över att du är nöjd med arbetet och vår service. Det är viktigt för oss att det ska vara enkelt och tryggt för dig som kund.
Det känns extra bra när våra kunder vill rekommendera oss vidare. Det är verkligen det bästa betyget vi kan få.

Hör gärna av dig om det är något du undrar över framöver!

Marcus

Grymma killar som har full koll på vad…

Grymma killar som har full koll på vad dom gör snygg installation på allt. Och prisvärt va det med.kan varmt rekommendera wattnord !

21 mars 2025

Hej Jimmy,
Tack för ert omdöme.

Det gläder oss att ni är nöjd med såväl monteringen och elinstallationen.
Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkommen att kontakta vår supportavdelning.

Tack för att ni valde Wattnord!

Toppen service, snabb leverans

Toppen service få snabb svar och leverans tiden är inte lång. Jag fick vad jag ville för ett bra pris och priset var lågt jämfört med andra och jag ser efter användning att allt leverera mitt behöv. Topp installation o kvalité det är inte många företag som är så någranna med att installera så här fint och städa efter sig och ta tid och förklara för sina kunder och svara på alla deras frågor.
Jag är jätte jätte nöjd

12 maj 2025

Hej Ghassan,
Tack för ditt omdöme.

Sam

Serviceinriktat.

Enkelt, smidigt, serviceinriktat. Vi är mycket nöjda!

13 maj 2025

Hej David,
Tack snälla för er recension.

Vi blir så glada att ni är nöjda.
Har ni några frågor eller funderingar, så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.