Voor de tweede keer verlengd nadat ik een mailtje had gekregen dat mijn abbonament bijna verlopen was. Kontakt met ze opgenomen en heel goed en vriendelijk geholpen door Emma,hartelijk dank hiervoor
Det här tycker kunderna
Heb al een paar jaar een pakket Alles loopt perfect Snelle afhandeling van vragen of verlenging makkelijk met bediening van de app Zeker een aanrader Goed geholpen door Emma
Renewed today for another year. The price is certainly not a reason to pass it up. Especially considering everything you get. Complete channel list, worldwide. And the service is top-notch. Quick resp... Se mer
zojuist voor het eerst een abonnement besteld. geholpen door Emma wat vlekkeloos verliep. vorige week een gratis proef gehad. dat beviel zo goed dat ik vandaag voor 1 jaar abonnement gekozen. ik kon... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
fast service like always very happy
fast service like always very happy
Prima beeld ruimen keuze
Prima beeld ruimen keuze . En mail wordt altijd keurig en super snel beantwoord . Echt een aanrader.
Zeer goede ondersteuning
Zeer goede ondersteuning , zeer vriendelijk , behulpzaam, snelle en makkelijke afhandeling voor het afsluiten van een abonnement 👍🏻👍🏻 grote aanrader … WatchTiVo 👌🏼👌🏼
Ik probeer al een hele tijd in contact…
Ik probeer al een hele tijd in contact met jullie te komen maar dat lukt helaas niet
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, erg tevreden.
Account aangemaakt, Emma heeft mij snel geholpen, dankjewel.
Ben heel tevreden over het product en…
Ben heel tevreden over het product en ook over de klanten service.
Ich verlängere mein Abo nun zum 3 mal…
Ich verlängere mein Abo nun zum 3 mal und bin sehr zufrieden mit der Leistung und dem angebot. Fragen und hilfe vom Support ist immer schnell und hilfsbereit. Danke. Weiter so
Helping ,effective
Helping ,effective, friendly and not out for payment before everything is working.
Very good service
Goede service en betrouwbaar
Zéér tevreden !
Verschillende aanbieders getest. Deze kwam er als één van de betere uit.
Helpdesk reageert ook zéér snel.
Zéér tevreden !
very good customer service
Emma was very polite and helped me a lot. It just took a second to renew my account and her help was very good.
Super easy
Super easy to get and extend your subscriptions, many others could learn from this!
Bedankt Sam
Ik ben weer goed geholpen door Sam vandaag van Watchtivo . Nogmaals bedankt Sam en aan het ganse team !
Ben weer blij dat het goed werkt
Ben weer blij dat het goed werkt, Emma heeft mij super goed en fijn geholpen!
Voor de tweede keer verlengd nadat ik…
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.