Ok vask næsten hver gang. Men tit defekt vaskehaller i Randers afd. Men drop "ekstra" tilbehør i vaskeprogrammer, da de reelt ingen forskel gør på det færdige resultat.
Solkilde Alle 11, 7100 Vejle, DK
Företaget har svarat
Kørte i dag den Billigste vask - og uden forarbejde (Normalt sprøjter jeg insektløsnende vædske på) og det var et dårligt resultat. Alle fluer og andet godt sad "Fast" på lak og ruder - men med "løsne... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vasker bilen mindst en gang om ugen næsten altid ved anlægget ved Bilka Vejle. Har måtte opgradere nogle gange for at bilen bliver tilfredsstillende. For ofte er en eller begge ude af drift eller... Se mer
Företaget har svarat
Den dyreste vask, tja ikke imponerende, flere steder hvor der stadig sad skidt. Tørringen kunne også være meget bedre. Vejle Nord
Skrivet av företaget
Solkilde Alle 11, 7100, Vejle, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Det bliver lidt kedeligt i længden der mangler noget og se på i mens man vasker

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Jeg vasker oftes i weekenden. Jeg oplever ofte at den ene vaskehal er nede i weekenden, hvilket giver lang kø, så jeg må kører og komme igen senere. Der står tekniker tilkald, men jeg har efterhånden luret at der ikke kommer en tekniker i weekende. Da jeg sidste weekend kom tilbage søndag formiddag for at undgå kø, var begge vaskehaller nede. Jeg måtte kører til min lokale vaskehal og betale 110kr for en vask, lidt åndsvag når jeg har et abonnement!

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Det er nemt, men bilen bliver ikke vild ren. Pletter over alt på bilen efter vask da den ikke bliver tørret nok. Tørring sker kun 1 gang, når den køre retur så er den slukket.

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Vaskehallerne overfor Bilka i Vejle er ikke særlig gode - hverken vask eller tørring. Dårlige maskiner!

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Jeg skulle bare have min bil vasket

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
The wash machine stopped half way through the drying cycle and so I had to reverse my car out due to the machine was half hanging over my car and so blocking my exit…

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Sikke en omgang lav service i tilbyder
der kom ikke noget sæbe ud på bilen.....
bilen var næsten lige så beskidt.... som før den kom ind, så jeg kørte den igennem 2 gang,
betalte 30 kr. ekstra 1 gang og "fik ændret abonnementet til en bedre og dyrere månedspris - og så virker det ikke.
2 gang - virkede "det nye abonnement ikke", så betalte IKKE +30 kr. ekstra
Det er under al kritik - i har tit problemer med jeres vaske haller, som enten ikke gør jobbet eller er ude af drift.
Så minus 5 stjerner til jer.
det må i kunne gøre bedre
ellers er der andre der kan

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Vaskehallen har lavet adskillige overfladiske ridser i min bil og den er hverken ren eller tør. Jeg kommer aldrig til at bruge denne vaskehal igen.

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Alt ok abselut min favorit bilvask det eneste jeg ville kunne sætte en finger på er at tørringen af bilen godt kunne være bedre

Svar från Wash World - Vejle - Solkilde Allé
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.