Det er en OK vask af bilen om end der er meget forskel på de forskellige vaskehaller Beklager at jeg var upræcis mht forskelligheden. Der er meget stor forskel på Slagelse, Sorø og Kalundborg som e... Se mer
Apotekervej 14, 4180 Sorø, DK
Företaget har svarat
Jeg oplever flere gange at køre forgæves fordi der er en maskine ude af drift eller fordi der mangler sæbe eller voks. Det burde ikke være så svært at fylde maskinerne op inde de løber tør. Svar... Se mer
Företaget har svarat
Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023. Selve oplysningsskiltet virkede ikke, Man kunne ikke orientere dig om vaskehallerne i det hele taget virkede og følge med i den enkeltes vask. Efter nogen vent... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kører 60.000+ om året, og vasker derfor bilen flere gange om ugen. Det fungerer bare altid, - rigtig god support de få gange man har brug for hjælp. Forventelige driftstop pga. service og vedli... Se mer
Skrivet av företaget
Apotekervej 14, 4180, Sorø, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
HAR altid været glad for at bruge WW, indtil jeg i maj var ude for lakskade på min dyt. Efter en klage, som blev afvist, var jeg ikke i vaskehallen i 2-3 mdr. Jeg var skuffet over WW´s behandling - rettere ingen behandling.
MEEN er nu begyndt at komme i WW igen - grundet at min dyt jo skinner efter hvert besøg, så må jeg jo leve med mine lakskader.

Elendig tørring
Bilen kommer beskidt ud overstænket at møgbeskidt vaskevand hvilket gør jeg står og aftørre hele bilen hver eneste gang hvilket er hver 2 dag tager er kvarters tid hver gang
Det er jeres dyreste vask så i må godt få renset jeres maskiner i bund så jeg kan køre ud i en ren bil uden alt det efterpolering

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Vask OK, men tørring ikke OK - bilen er meget våd over det hele efter vask.

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Bliver ikke ren mange steder 😢🤯.
Bliver aldrig….. tør . Skal altid bruge visker for at se

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Vasker fint men bilen er absolut ikke tørret når man kører ud

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Kvaliteten er for svingende. Nogle gange er den i top men lige så tit en den langt fra i orden. Sådan en oplevelse var det i dag…

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Har gennem længere tid været fast kunde hos wash world i Sorø. Jeg havde det dyreste abonnement. Gennem en længere periode,oplevede jeg at maskinen blev dårligere og dårligere til at tørre min bil. Jeg måtte hver gang selv tørre hele bilen for ikke at der blev efterladt grimme pletter.
Jeg har gentagende gange, talt med dem som servicerer hallen,og fået en masse forskellige grunde til problemet.
Nu har jeg så endelig selv regnet grunden ud. Min TIDLIGERE vaskehal havde nu et nyt tilbud på menuen. Ekstra Tørring til den nette sum af 25 kr pr gang. BONDEFANGERI !
Hvis man har det dyreste abonnement, burde burde tørring så ikke være noget som var inkluderet i prisen ? Det mener jeg, men det mener washworld jo tydelig vis ikke. Burde det overhovedet være nødvendigt med et tilkøb som ekstra tørring ? nej min bil skal bare være tør på de store flader når tørring er en del af vasken.
Ved min udmeldelse bad washworld om en grund og den fik de ! Gad de melde tilbage, nej det gad de åbenbart ikke bruge tid på.
Mit råd tjek om de tilbyder ekstra tørring, for er det tilfældet skal du ikke forvente din bil er tør efter den “tørring” som er inkluderet vaske.
Det kan sammenlignes med en restaurant som tilbyder en billig buffet, og så tager 60 kr for drikkevare.
Hold dig væk og vælg en anden udbyder.
Ole

Svar från Wash World - Sorø - Apotekervej
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.