Virkelig flot vask og børsterne kom også til at ramme de skrå flader op nærmere taget, hvilket ofte har været svært på en Tesla Model Y. Der var kun et par store insekter der har været tørret ind,... Se mer
Færgevejen 3, 8400 Ebeltoft, DK
Företaget har svarat
Jeg vil give de seneste kommentarer medhold. 5 dage ude af drift og tekniker tilkaldt er ikke det vi abonnerer på. Det er måske tid til at udvide kapaciteten, så der er 2 haller i brug. Og tilsyne... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er meget tilfreds med jeres vaskehal, som er let tilgængelig. Dog har det altid irriteret mig, at bilen ikke bliver tørret ordentligt i vaskehallen. Det bevirker, at jeg altid må tørre bilen eft... Se mer
Företaget har svarat
Maskinen har været ude af drift en del gange, når jeg har været derhenne. Det er pisse irriterende, at man ikke kan få besked om det på forhånd. Maskinen ved Grenaa er betydelig bedre end den i Ebelto... Se mer
Skrivet av företaget
Færgevejen 3, 8400, Ebeltoft, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Den nye maskine i Ebeltoft, er da gået helt amok i effektivitet, den er bare forrygende
Vh
Walther 🦁

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Skinnede ren bil og ikke som sidste gang , hvor den var meget våd.

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Der var kun et par store insekter der har været tørret ind, på køleren som ikke blev fjernet.
Og tørring så rigtig fin ud

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Wash world i Ebeltoft har uvist af hvilken grund været lukket siden midten af maj-måned. Ingen ved tilsyneladende, om eller hvornår den åbner igen. I hele perioden har jeg troligt betalt det dyreste abonnement, og dette ovenikøbet uden at få vasket bilen. Jeg forventer at blive kompenseret for de manglende bilvask, samt at blive informeret om, hvad der foregår.

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Det er næsten mere reglen end undtagelsen: Forvent, at vaskehallen er ude af drift - og i flere dage. Flere gange om måneden. Jeg forstår godt, man er så ivrige efter at tegne abonnementer. Og forstår også, at man har bla-bla-svar liggende på lager.

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Hej nu igen er maskinen defekt. Det er igen tredje gang siden jul jeg er kørt forgæves. Er det maskinen der slidt op eller er det montøren der er for dårlig. Det er ikke godt alle dem jeg møder der nede er sure og utilfreds. Det kan ikke ungåes med dreft stop men det er alt for meget. Hele efter året har det været galt Hilsen Irma og Bo Møller JW18685 og AC67883 Ebeltoft

Svar från Wash World - Ebeltoft - Færgevejen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.