3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Let op! bij het zakendoen met deze…

Let op bij het zakendoen met deze partij. Er staan bij ons meerdere facturen open die ondanks herhaalde verzoeken niet zijn betaald. Op berichten, e-mails en telefoontjes wordt niet gereageerd. Houd hier rekening mee.

20 mars 2026

Mooie dobbelstenen en goede prijzen.

Op Middeleeuws Winschoten twee mooie sets dobbelstenen gekocht bij Wancelot. Leuk kraampje, gezellig personeel en erg nette prijzen voor de dobbelstenen, kom zeker terug :D

16 augusti 2025

Veel te duur onvriendelijk behandelt

Dit bedrijf stond op HeroesDutchComiCon.
Had leuke boardgames en dergelijk echter waren de prijzen vele malen hoger dan bij andere boardgame stands of op internet.
Dacht ik vraag het een meneer en mevrouw dit spel staat voor 12 euro goedkoper op bijvoorbeeld bol.com kunnen jullie wat aan de prijs doen?

De reactie van meneer was ik ga even kijken echter gaf mevrouw aan jij was hier gister ook al ga het maar lekker op bol.com bestellen.

Ik was echt teleurgesteld en heb het indd maar online besteld bij een van de vele winkels die het spel voor een normale prijs aanbieden.

22 juni 2025
Logotyp för Wancelot

Svar från Wancelot

Bedankt voor je bericht en voor je bezoek aan onze stand tijdens Heroes Dutch Comic Con.

Het spijt ons dat je je ervaring als teleurstellend hebt ervaren — dat is uiteraard niet wat we nastreven. Tegelijk willen we eerlijk zeggen dat de interactie voor ons als verkoper ook niet eenvoudig was.

Op dag 1 vroeg je korting op twee spellen die al scherp geprijsd waren. Op dag 2 kwam je terug met een soortgelijke vraag en werd gesuggereerd dat wij de prijs van een spel zouden hebben verhoogd. Dat is niet het geval: wij hanteren op evenementen altijd de vaste prijzen van onze webshop, om het voor alle klanten duidelijk en eerlijk te houden.

We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar kunnen niet bij elk individueel spel concurreren met tijdelijke aanbiedingen op grote platforms zoals bol.com. Tegelijkertijd zijn veel van onze spellen juist wél scherp geprijsd — ook op beurzen — en daar krijgen we gelukkig ook veel positieve reacties op.

We begrijpen dat onze prijzen niet altijd overeenkomen met online aanbiedingen, maar wanneer we aangeven dat we daar niet in mee kunnen gaan, hopen we op begrip. Die keuze maken we niet uit onwil, maar om consequent en transparant te blijven voor al onze klanten.

We hopen dat je alsnog veel plezier beleeft aan het spel dat je hebt gekozen.

Met vriendelijke groet,

Rowanne