Jeg har også fået en sms om de 250 kr men de sender åbenbart så mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dårligt at... Se mer
Det här tycker kunderna
Wallpaper.dk er blevet misbrugt af et scam nummer. Jeg har, ligesom så mange andre, også modtaget en irriterende fup sms i morges. Bloker/slet sms - og klik ikke på linket! Det er ren phising. Wallpap... Se mer
Jeg kender ikke denne side, og jeg synes at man skal give 1 stjerne for at anmelde et fup, hvor man har misbrugt en pålidelig webside. Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg også modto... Se mer
Like the many other one-star reviews, I also recieved an absurd fishing sms in the middle of the night from wallpapersu. But come on, surely Wallpaper Magazine should not be punished for that scam ab... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Har også lige modtaget en phishing sms…
Har også lige modtaget en phishing sms med 375 kr om måneden har aldrig nogen sinde hørt om wallpapersu.
Har modtaget sms om abb til 350 i ugen
Har modtaget sms om abb til 350 i ugen.
Har aldrig været inde på deres side eller bestilt noget ..
det er et link hvor man kan afmelde men ik trykke på afmeld 🤬🤬
De er godt nok frække -
har lige modtaget en phishing sms med…
har lige modtaget en phishing sms med 375 kr om måneden har aldrig nogen sinde hørt om wallpapersu
være bs kl 05.10 om morgenen
Jeg som så mange andre oplevet det…
Jeg som så mange andre oplevet det samme
Pas på derude
PASS PÅ ALLE
Fik en besked om et abonnement på 350kr i ugen uden nogensinde at have haft noget med siden at gøre
Passer på alle
Passer på alle , svindler ,og du skal bare spærre kortet før de tager penge fra
Vores domæne WALLPAPER.DK har intet at…
Vores domæne WALLPAPER.DK har intet at gøre med den phishing sms, der er blevet sendt.
Det er sendt fra wallpaperdk.com og det er IKKE vores domæne
Bemærk at de ikke har en prik mellem ordene wallpaper og dk
OBS FALSK FIRMA!!
OBS FALSK FIRMA!!
Sender sms ud hvor man kan trykke på et link, de opkræver 350kr om måneden.
Man kan ikke kontakte firma, der står de samarbejder med ILVA, dem har jeg kontaktet, og de vil tjekke op på det, for de samarbejder ikke.
Sådan nogen firma skal anmeldes
WALLPAPER.DK - SVINDEL
Som netop rapporteret af en anden person modtog vi også SMS abonnement bekræftelse fra Wallpaper.dk på 350DKK/uge hvilket vi aldrig har bestilt!
Ingen kontakt detaljer på deres hjemmeside - SVINDELFIRMA
Advarsel falsk sms m link
Advarsel
Har her til morgen modtaget en sms om et abonnement til 350kr om ugen. Med link til at afmelde - har ikke åbnet link da jeg aldrig har abonneret og kender overhovedet ikke firmaet - må være phishing !!
Wallpaperdk - SVINDEL
Har modtaget SMS om at jeg har et abonnemet til 350 kr pr uge!
Jeg har ALDRIG besøgt deres website og har IKKE tegnet et abonnemet..
SVINDELFIRMA!
Phishing
Phishing.
Blev quicktestet i Aarhus om aftenen d 17/11. Måske man har haft snablen nede i Falcks database?
Modtaget en SMS om abonnement hvor der…
Modtaget en SMS om abonnement hvor der står de vil trække 350 kr om ugen hvad er det for en forretnings metode har aldrig hørt om jer før
Wallpaper.dk - Angiveligt en falsk hjemmeside
Har i nat klokken 5:00 modtaget en mail om at jeg abonnerer på deres side for 350 kr. pr. uge - utrolig mystisk da jeg ikke har signet mig op til noget og ikke kender hjemmesiden! Har ikke åbnet det link de sendte med af frygt for at blive hacket.
Jeg har modtaget en sms om betaling for…
Jeg har modtaget en sms om betaling for abonnement på 350kr, selvom jeg aldrig har besøgt hjemsiden!!!
Får pludselig en sms om at de takker…
Får pludselig en sms om at de takker for at jeg har tilmeldt dem og de trækker 350kr pr uge fra i morgen. Har aldrig været på deres web, kender dem faktisk ikke. Så utroligt frækt og ……..😡
En snyd!
Modtager en SMS om et abonnement jeg aldrig har købt til 350 om måneden😡 hvad er det for en forretning!!!!
Modtager en SMS om et abonnement jeg…
Modtager en SMS om et abonnement jeg aldrig har købt til 350 om måneden 😳😳😳😳 hvad er det for en forretning!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.