Vid leverans var paketet skadat, fotade och mailade. Inga problem att få ny, super bra service. Jättefin kvalitet och roliga motiv. Väldigt nöjd.
Hade till en början en dålig upplevelse då jag fick en skadad poster som skulle ges bort som present, och ärendet hann inte lösas innan det var för sent. Men efter lite mejl fram och tillbaka med... Se mer
Bra utbud av fina posters och bra leveranstid, poster skickades dock till ett ombud långt från den adress jag beställt till. Efter mejldialog med Pierre löste sig allt fint! Superservicen gör att jag... Se mer
We create future heirlooms. The things you’d save if your house was on fire. The possessions you’d fight for in a divorce. The stuff your kids will try to steal and sneak off to their first apartments. Because every time you buy from us, you’re clicking into a passionate romance. From long-term love with a heart-stealing poster. To a satisfying fling with a first-rate frame. Your mother will wonder what’s gotten into you. Your friends will want a piece of the action. And you’ll wish everything you owned made you feel this way. The best news? It’s all harmless fun. At Wallbaby, we print to order and use locally-sourced materials. Because true love shouldn’t cost the earth. Also want to add a frame? A frame is like a haircut for your poster. There are a million ways to style it and each style brings out a new side of your Wallbaby. Experiment, go crazy! See what other looks your wallbaby can pull off.
Sankt Eriksgatan 63C, 11234, Stockholm, Sverige
- hello@wallbaby.com
- wallbaby.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Supersnabb leverans!
Helt klart nöjd med köpet, och uppskattade verkligen den snabba leveransen!
Fin vara med smidig leverans
Helnöjd
Mycket trevlig och kvalitativ poster med väldigt klara kontraster. Leveransen gick snabbt och det var fint paketerat.
Mitt företag WorkStudio har beställt…
Mitt företag WorkStudio har beställt från Wallbaby ett antal gånger nu. Vi är mycket nöjda med allt!! Jättefint print på papper av högsta kvalitet. Snabb leverans med snygg förpackning och mycket bra service. Vi gillar att det är unik och prisvärd konst!! Kan verkligen rekommendera detta företag.
Fantastiska posters och grym service! ⭐️
Supernöjd med mitt köp och älskar min Wallbaby! 🤩 Jättefina posters och ramar med hög kvalitet samt riktigt bra kundservice och snabb leverans! Letar redan efter min nästa poster!
Snabb leverans och jättebra kvalité på…
Snabb leverans och jättebra kvalité på postern. Den hänger i mitt vardagsrum nu och jag är väldigt nöjd!!
SUPERNÖJD med min första beställning!
Jag är jättenöjd med mitt köp av Wallbaby. Fantastiskt snygga prints och ramar med grym kvalité. Otroligt snabbt levererans och hjälpsam service i samband med mitt köp. Jag kan varmt rekommendera Wallbaby.
Supernöjd!
Jag är väldigt nöjd och glad över mitt köp hos Wallbaby. Allt ifrån den höga kvalitén på posters och ramar till den praktiska och snygga paketering. Stort plus för den fina servicen jag fick vid mitt köp! Nu har två ursnygga Wallbabys hittat hem i vår nya lägenhet. Kommer helt klart inte vara mitt sista köp!
Premium!
Gillar att det skrivs ut on-demand och både poster och unboxing var premium kvalitet!
Överträffade alla mina förväntningar!
Utmärkt service, smidig leverans och lekfull paketering! Produkterna överträffade alla mina förväntningar, både prints och ramar höll väldigt hög kvalitet och jag är så nöjd! Personligt, exklusivt och prisvärt.
Älskar min nya poster från Wallbaby
Älskar min nya poster från Wallbaby. Snabb leverans och superfin print 😍
Över förväntan!
Över förväntan!
Motivet motsvarade och överträffade mina förväntningar och kvalitén var fantasktisk! Snabb leverans i väl förpackat packet. Kommer återkomma när jag får en ny lucka på min vägg.