Skjulte gebyrer og mangel på kommunikation
Jeg fik besøg af VVS Team, som smuttede efter 2 minutters fejlsøgning, hvilket kostede mig 1750 kroner.
Prisen er meget høj, men det er manglen på ærligheden, der var det største problem.
Da jeg kontaktede angående besøg, fik jeg ikke at vide, at deres pris var så høj, efter jeg spurgte. På deres hjemmeside står der, at de er transparente, og at deres priser er "faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer." Dette passer ikke i min erfaring. Hvis det passede, ville de nævne præcis, hvad det ville koste at få besøg.
Manden, der besøgte mig, var enig i, at det var alt for mange penge for sit arbejde, og at jeg skulle kontakte chefen angående det. Jeg havde dog ikke noget valg end at betale på stedet, inden han smuttede. Derefter ringede jeg tilbage til dem og fortalte situationen, hvor de sagde, de ville vende tilbage. Det gjorde de aldrig. Jeg skrev en mail efter et par dage, som de også ignorerede.
Jeg kan ikke anbefale et firma, der ikke er transparente med deres priser (på trods af det de siger på hjemmesiden) og samtidig ignorerer deres kunder ved henvendelser.
10 november 2025
Omdöme utan inbjudan