Vuxen.se Omdömen

4 858
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 635 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många konsumenter påpekar att hemsidan är enkel att använda och att det finns ett mycket stort utbud att välja bland. Kunderna uppskattar särskilt de konkurrenskraftiga priserna samt den snabba och smidiga leveransen till olika utlämningsställen. Vissa recensenter var inte nöjda med kvaliteten på vissa varor som snabbt gick sönder eller saknade de förväntade funktionerna. Vissa personer nämnde dock att det uppstod problem med läckage under frakten eller att produktens mått inte stämde överens med informationen på hemsidan. Några konsumenter upplevde även att varor kunde vara öppnade eller skadade vid ankomsten.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av product, där vissa uppskattar snabba leveranser och bra utbud,... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar mycket positiva upplevelser med leveranstjänsten och lyfter fram de snabba... Se mer

Quality

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med kvaliteten, då många rapporterar att produkter slutar... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för priset på grund av de förmånliga och konkurrenskraftiga... Se mer

Service

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med service. Medan vissa recensenter upplever en riktigt dålig... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Blixt snabbt leverans, varan motsvarar mina förväntningar men är mycket mindre än som visar på bilden och väldigt väldigt mjuk den böjer sig höger/vänster vid användning och är svårt att rengöra därfö... Se mer

Snabb leverans och enkelt att beställa. Ett litet minus är att det är lite dåliga instruktioner samt att vissa saker i leveransen inte är bra, men de är ju billiga. (Man får ju vad man betalar).

Låga priser,bra produkter. Finns mycket att välja bland. Smidigt att betala med swish. Diskret paket till paketbox. Jag rekommenderar Vuxen.se.

1. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Butik med sexleksaker
  2. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Butik med erotiska kläder

Vuxen är Sveriges absolut största Vuxenbutik för att köpa sexleksaker och sexiga underkläder diskret med snabbleverans och minst 1 års garanti. Vi skickar ut ungefär en halv miljon beställningar varje år till våra underbara kunder som vill ha lite mer från sitt sexliv.

Bra

TrustScore 4 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(4 858)

615 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra produkter till bra pris och snabb…

Bra produkter till bra pris och snabb leverans. Paketet är diskret och man kan hämta ut det hos ombudet utan risk för pinsamma situationer.

1 maj 2026

Bästa Magnus, tack för din fina recension! 💖

Tack för din feedback!

Enkelt att hitta och beställa

Enkelt att hitta och beställa

30 april 2026

Hej Trolla!

Tack för din recension! Vad kul att höra att du tyckte det var enkelt att hitta och beställa – precis så det ska vara 😊

Emma, vuxen.se

Snabb leverans av produkter och svar på…

Snabb leverans av produkter och svar på frågor

29 april 2026

Hej Per!

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att både leveransen var snabb och att du fick bra svar på dina frågor 😊 Vi uppskattar verkligen att du delar med dig!

Hej Michael!

Tack för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och våra priser. Varmt välkommen tillbaka!

Kort leveranstid & nöjd med produkten

Kort leveranstid & nöjd med produkten

28 april 2026

Hej Lena!

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans.

23 april 2026

Hej Maria!

Tack för din feedback! Vad härligt att höra att du är nöjd med vår snabba leverans. 😊

Snabbt

Snabbt, enkelt och bra produkter.

25 april 2026

Hej Jörgen!

Tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb leverans och ett smidigt köp – och att produkterna levde upp till förväntningarna. Varmt välkommen tillbaka!

Visserligen hade vi inte setts på flera…

Visserligen hade vi inte setts på flera dagar men kändes som att någonting gjorde att jag var mer attraktiv. Hur hon luktade på mig och hur snabbt det blev 🔥

25 april 2026

Hej Marco,

Stort tack för din fina recension och 4 stjärnor. Vi ser fram emot din nästa beställning 😊

Emma

Skickar fel produkt och följer varken ångerrätt eller sina egna returvillkor

Skickar fel produkt och vägrar följa ångerrätten, och inte ens sina egna villkor vad gäller returer. Insisterar på att jag fått rätt produkt trots bildbevis på felaktigheterna. Kundtjänst verkar dessutom tro att jag är helt korkad och vill övertala mig om att jag minsann har beställt rätt trots allt. De hakar upp sig på att det är "en öppnad intimprodukt" när det inte finns någon försegling på förpackningen. Skulle inte förvåna mig om någon därför bytt ut innehållet. Som kund är man ofta som mest påläst kring produkten man beställt. Jag beställde därför samma vara från ett mer seriöst företag så man kan se att jag fått fel produkt. Man kunde ju tycka att detta borde tas i beaktande. Tyvärr blir det ett hopplöst fall när kundtjänst ej är tillmötesgående trots att man själv från början ville göra allt man kan för att vara så tydlig och ärlig som möjligt. Men även jag tröttnar till slut. Mycket tråkigt hanterat av detta företag. Ärendet kommer tas vidare.

24 november 2025

Svar från Vuxen.se

Vi beklagar att ni inte är nöjda med ert köp. Ni har fått de produkter som beställdes, och en av produkterna ni nämner är vårt STU Value Pack — en produkt som majoriteten av våra kunder, över 99 %, är mycket nöjda med.

Vi uppskattar all feedback och tar självklart synpunkter vidare för att fortsätta utveckla både produkter och kundupplevelse.

Efter dåligt bemötande av kundtjänst…

Efter dåligt bemötande av kundtjänst när en vara mottogs som var trasig. Ovillig att först avhjälpa problemet på ett smidigt sätt. Man som kund misstas för att vara en iq befriad guldfisk. Så kom tillslut efter 5veckor en ny produkt i posten efter att den trasiga produkten skickats i retur. Den nya produkten fungerar. Men var öppnad vilket absolut inte är okej. Orginal var förseglad och trasig. Men försändelse nummer två vad öppnad och saknade försegling. Skulle du som kund gjort detta så skulle dom aldrig godtgit en retur pga hygieniska skäl. Men när kundtjänst gör det mot kund så är det ok. Kommer absolut inte att handla av detta företag igen.

24 april 2026

Svar från Vuxen.se

Om något i din beställning inte motsvarar dina förväntningar vill vi självklart hjälpa dig att lösa det. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt med dina orderuppgifter, så kan vi titta på ditt ärende och ge dig korrekt hjälp.

För att kunna utreda och åtgärda eventuella problem behöver vi en direkt dialog – att skriva här ger tyvärr inte tillräckligt underlag för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Emma

Snabbt och enkelt!

Snabbt, enkelt och korrekt utförd order. Har ringa erfarenhet av tidigare beställningar, så det statistiska urvalet är förvisso begränsat, men "so far so good"!

23 april 2026

Hej Stig!

Tack för din recension! 😊

Varmt välkommen tillbaka!

Snabb service

Snabb service

Hej Staffan!

Tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattade den snabba servicen.

Vi ser fram emot din nästa beställning!

Snabba leveranser

Bra varor och snabb service

Svar från Vuxen.se

Tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattade den snabba leveransen och servicen.

Vi ser fram emot din nästa beställning!

Tråkig upplevelse från kundtjänst

Mailade kundtjänst då det på nått sätt blivit ett helt annat nummer vid beställning, och den personen hämtat ut paketet via Instabox. Jag har skrivit rätt adress, mail och namn men Vuxen.se påstår sen att jag lyckats knappa in ett helt randomnummer till nån som råkar bo i samma område som kunnat hämta ut paketet. Vuxen.se vill absolut inte hjälpa till för att lösa situationen eller se över det ens. Deras rekommendation var att kontakta personen som hämtat ut det själv. Aldrig igen den här butiken efter det extremt tråkiga bemötande från Sabina på kundtjänst.

Svar från Vuxen.se

Det aktuella telefonnumret avviker helt från det som normalt skulle kunna förklaras som ett enkelt misstag, exempelvis en felskriven siffra. Under dessa omständigheter framstår det inte som rimligt att en felaktig mottagare skulle ha kunnat hämta ut paketet i samma skåp som valts, så kort tid som 45 minuter efter leverans.

Vi har en strikt nolltolerans mot bedrägerier. För att hämta ut våra paket krävs alltid giltig identifiering via BankID eller motsvarande verifiering. Utlämning sker därför endast till den person vars uppgifter är registrerade vid beställningen.

Eftersom ett felaktigt telefonnummer har angetts i samband med beställningen, och detta nummer tillhör en annan person på samma adress, är det kundens ansvar att kontakta den personen för att utreda situationen vidare

Snabb leverans och bra pris.

Snabb leverans och bra pris.

Hej Anders,

tack för din recension! Härligt att du är nöjd med både leveransen och priset 😊