Vuxen.se Omdömen

4 857
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 635 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många konsumenter påpekar att hemsidan är enkel att använda och att det finns ett mycket stort utbud att välja bland. Kunderna uppskattar särskilt de konkurrenskraftiga priserna samt den snabba och smidiga leveransen till olika utlämningsställen. Vissa recensenter var inte nöjda med kvaliteten på vissa varor som snabbt gick sönder eller saknade de förväntade funktionerna. Vissa personer nämnde dock att det uppstod problem med läckage under frakten eller att produktens mått inte stämde överens med informationen på hemsidan. Några konsumenter upplevde även att varor kunde vara öppnade eller skadade vid ankomsten.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av product, där vissa uppskattar snabba leveranser och bra utbud,... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar mycket positiva upplevelser med leveranstjänsten och lyfter fram de snabba... Se mer

Quality

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med kvaliteten, då många rapporterar att produkter slutar... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för priset på grund av de förmånliga och konkurrenskraftiga... Se mer

Service

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med service. Medan vissa recensenter upplever en riktigt dålig... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Blixt snabbt leverans, varan motsvarar mina förväntningar men är mycket mindre än som visar på bilden och väldigt väldigt mjuk den böjer sig höger/vänster vid användning och är svårt att rengöra därfö... Se mer

Snabb leverans och enkelt att beställa. Ett litet minus är att det är lite dåliga instruktioner samt att vissa saker i leveransen inte är bra, men de är ju billiga. (Man får ju vad man betalar).

Låga priser,bra produkter. Finns mycket att välja bland. Smidigt att betala med swish. Diskret paket till paketbox. Jag rekommenderar Vuxen.se.

1. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Butik med sexleksaker
  2. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Butik med erotiska kläder

Vuxen är Sveriges absolut största Vuxenbutik för att köpa sexleksaker och sexiga underkläder diskret med snabbleverans och minst 1 års garanti. Vi skickar ut ungefär en halv miljon beställningar varje år till våra underbara kunder som vill ha lite mer från sitt sexliv.

Bra

TrustScore 4 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(4 857)

614 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

2 juli 2026

Svar från Vuxen.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Emma

Snabb leverans o bra produkt

Snabb leverans o bra produkt

1 juli 2026

Svar från Vuxen.se

Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och produkten. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – varmt välkommen tillbaka! 💕

Paketet kom snabbare än beräknat 😊

Paketet kom snabbare än beräknat 😊

27 juni 2026

Svar från Vuxen.se

Tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att paketet kom fram snabbare än beräknat. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Produkten uppfyllde inte

Produkten uppfyllde inte. För mjukt material

26 juni 2026

Svar från Vuxen.se

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är ledsna att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar och att materialet upplevdes som för mjukt. Vi uppskattar din feedback och tar den vidare, då den är värdefull för både oss och andra kunder. Hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Snabb

Snabb leverans, inte testat produkten ännu...

26 juni 2026

Hej Micke!

Tack för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi hoppas att produkten lever upp till dina förväntningar när du har hunnit testa den. Varmt välkommen tillbaka!

Svar från Vuxen.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen 📦

Emma, vuxen.se

Håller inte vad vad som utlovats..

Stod att jag skulle få med en extra gåva på köpet men inget sådant fanns med i leveransen..

18 juni 2026

Tack för din recension.

Om en kampanj eller rabatt inte har registrerats i samband med beställningen är det viktigt att detta uppmärksammas i anslutning till orderbekräftelsen, så att vi har möjlighet att undersöka och hjälpa till med ärendet.

Vi ber dig vänligen att kontakta vår kundtjänst direkt så tittar vi gärna närmare på vad som har hänt. Observera att vi tyvärr inte hanterar kundserviceärenden via Trustpilot.

Med vänliga hälsningar

Nöjd kund vid namn Oliver

Jag fick det jag ville ha via Instabox på lokalt försäljningsställe och jag har inte öppnat innehållet ännu

19 juni 2026

Hej Oliver!

Tack för din recension! 😊

Vi hoppas att du blir nöjd med produkten när du öppnar och provar den. Tack för att du handlade hos oss, och varmt välkommen tillbaka! 🌟

Snabb leverans och diskret förpackning

Snabb leverans och diskret förpackning

18 juni 2026

Svar från Vuxen.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och den diskreta förpackningen 📦.

Emma

Snabb och smidig

Snabb och smidig

17 juni 2026

Tack för din recension!

Vi är glada att du är nöjd med din köpupplevelse.

Varmt välkommen tillbaka!

Emma, vuxen.se

Jag är väldigt missnöjd med er …

Jag är väldigt missnöjd med er produkter de går bara i sönder

10 april 2026

Svar från Vuxen.se

Vi beklagar att du upplever problem med dina produkter. Vi kan dock inte se att du har kontaktat vår kundservice angående detta.

Om du önskar göra en reklamation är du varmt välkommen att mejla oss, så hjälper vi dig vidare och hittar en lösning.

Kontakta oss gärna med ditt ordernummer och en beskrivning av problemet, så tar vi hand om ditt ärende. 😊

Okej

Bra, bättre än förväntat

10 juni 2026

Svar från Vuxen.se

Tack så mycket för din fina recension! 💕

Emma, vuxen.se

Paket försenat och kunde inte levereras…

Paket försenat och kunde inte levereras i tid

9 juni 2026

Hejsan!

Vi ser att din beställning gjordes sent på torsdagskvällen och att vi skickade ut den dagen efter, på fredagen, varefter helgen kom emellan. Enligt våra uppgifter hämtades paketet även ut igår, måndag.

Vi beklagar att du upplevde leveranstiden som lång.

Hej Emma,

tack för din recension! 😊 Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och den diskreta leveransen. Varmt välkommen tillbaka till oss! 🌟