Vox Casino
Det här tycker kunderna
Oszustwo miałem prawdziwe saldo 1120 zł zabrali nagle 950 zł bo jakiś bonus był aktywny 30 Groszy ! Jak nie wyłączysz to zabiorą kasę . Dni najgorsze kasyno na jakim grałem! Mijać z daleka nie ma Co... Se mer
Najgorsze kasyno na świecie . Brak profesjonalizmu . Chamstwo oszustwo i krętactwo tak można nazwać te kasyno. Wypłaciłem 14 kwietnia 15 tys zł . Po 14 dniach napisali mi że mam anulować wypłatę i roz... Se mer
Oszuści omijać za 2 razem cię oszukają…
Oszuści omijać za 2 razem cię oszukają każą wbijać bonusy przy wypłacie wyzeruja saldo i nic nie wyplaca oszuści
Niestety weryfikacja to jakis koszmar…
Niestety weryfikacja to jakis koszmar male sumy do 900 zl wyplacaja, potem juz problem od 2 tyg bawie sie z weryfikacja bo przyczepili sie wplaty z przed 2 lat karta ( konto juz zamkniete). Do wyplaty ok 25tys, ale coz czuje ze na oczy nie zobacze tych pieniedzy omijac szerokim lukiem.
Oszuści i kombinatorzy oraz gołodupce!
Posiadam niezliczoną dokumentację screenów dotyczącą ich manipulowania i oszustwa wobec mojej osoby i z tego co tu przeczytałam zdałam sobie sprawę ze nie ja pierwsza i ostatnia jestem. Nie dajcie sie zwieść bonusami i naciaganiem!! Jak za mało będą mieć z was zysków to módlcie sie żeby nic nie wygrać. Po 2 miesiącach oczekiwania na wypłatę i wysluchiwaniu totalnych bzdur za każdym razem innych kazali mi rozłożyć rozłożenie na raty 5900 zł- zrobilam to i następny miesiąc po 500 zł oddano mi tylko połowę!!!!! OSZUŚCI!
Slow Payments and Sketchy Withdrawal Process
I had a really disappointing experience with Vox Casino. I won a decent amount, but withdrawing it turned into a huge headache. My withdrawal was delayed for weeks, and even after sending all verification documents I just got generic replies with no progress.
On top of that, the support seemed uninterested and didn’t help resolve issues, and the bonus terms were confusing and ended up costing me part of my winnings. Based on how they handle payouts and account checks, I wouldn’t recommend playing here
Kasyno Vox to jes oszuści,na tigaczy na…
Kasyno Vox to jes oszuści,na tigaczy na kasę,unich nigdy nie ma darmowych bonusów,proszę bardzo na nich uważać a jeszcze majom jednom stronę swojom nielegalnom.Tak że nie polecam
DNO.
DNO.
Wypłata na 500 zł ,czekania na tydzień. Mimo że regulamin mówi 3 dni robocze.
Szkoda,że nie idzie wstawić screenów z czatu.
Omijać szerokim łukiem!
Ludzie uważajcie na to kasyno,ile byś…
Ludzie uważajcie na to kasyno,ile byś ćie nie wpłacili pieniędzy to wszystko zabiorą ,banda rosyjskich złodziei, nie polecam nikomu tego kasyna, przegrałam u nich kupę pieniędzy,nic nie można wygrać , więcej u nich nie zagram
Bardzo mi się podoba w tym kasynie
Najgorsze kasyno
Najgorsze kasyno! Setki wpłat i ŻADNEJ wygranej! Jak chcecie pieniądze wyrzucić w błoto to śmiało zakładajcie konto
Also ich verstehe all die negativ…
Also ich verstehe all die negativ Kritik null. Der kundendienst hilft immer weiter, und ich habe 3500 Euro gewonnen. Das musste ich nicht splitten, und hatte es heute auf meinem Konto.Klar muss man mal paar Tage Bearbeitungszeit abwarten...aber selbst Schuld wenn man es dann runterspielt. Wo ist das denn Abzocke. Bekam immer Auskunft, und hat problemlos geklappt. Für mich 5 Sterne plus, berechtigt.
Nie wypłacają ,niby wysłali wypłatę ale…
Nie wypłacają ,niby wysłali wypłatę ale nie doszła walczyłem 2 dni ,i odpuściłem bo nawet potwierdzenia do banku nie mogłem się doprocic, nie grac tu huk do dupy
Ich muss bis zu 14 Tage auf mein…
Ich muss bis zu 14 Tage auf mein gewonnenes Geld warten, dann hieß es ich soll meine großen Beträge in 100€ aufteilen (hatte 4000€ gewonnen) hatte nur 1000€ in 100€ Beträge aufgeteilt , weil es zu aufwändig ist und zu lange dauert den Rest noch aufzuteilen. Dann wurden mir 100€ ausgezahlt und urplötzlich musste ich mich neu verifizieren und Dokumente wurden abgelehnt. Meines Erachtens nach ist das alles nicht rechtens . Spiele dort nicht mehr . Schlechtes Casino !
Naj Gorsze jest jeszcze GGbet kasyno…
Naj Gorsze jest jeszcze GGbet kasyno też oszukują człowiek bierze bonus kreci beż zastrzeżeń a jak tylko przekroczy bonus i tak mialam to zaczęło zabierać pieniadze blokowało grę a za chwilę kręciła sama że nie mogłam zatrzymać też nie warto w to grac a po drugie jak im napisalam wyslalam nawet skana co i jak jest to oni mi ciągle o pechu piszą lub o szczęściu kłamstwo za kłamstwem już nie ma uczciwych kasyn by zagrać.
Oszustwo miałem prawdziwe saldo 1120 zł…
Co się zastanawiać bo nawet jak wygracie to zabiorą wam pieniądze . Nie uczciwe kasyno
Witam ogólnie Vox kasyno mapa za duże…
Witam ogólnie Vox kasyno mapa za duże problemy i opóźnienia z wypłatą nawet najmniejszych sum po pięciu dniach czekania na wypłacenie wygranej stwierdzili że odesztą tą sprawę do wydziału finansowego i teraz nie wiadomo ile to potrwa także raczej nie polecam
Ich spiele seit 17 Jahren Online…
Ich spiele seit 17 Jahren Online Casinos,aber das hier ist reine Abzocke.
Keine Verifizierung
Das eingezahlte Geld ist mehrmals verschwunden!!
Es ist kein Casino des Vertrauens!
Nie grajcie w tym kasynie Bo to…
Nie grajcie w tym kasynie Bo to Oszustwo JEDNA WIELKA ŚCIEMA...GRY USTAWIONE LUB NAGLE WYRZUCA Z GRY JAK JAKOS IDZIE ostrzegam i odradzam
Im więcej wpłacasz tym mniej wygrywasz
Im więcej wpłacasz tym mniej wygrywasz, Wypłaty przeciągają się tygodniami JEDNA WIELKA ŚCIEMA
..NIE POLECAM SZKODA NERWÓW I PIENIĘDZY
Kasyno które tylko bierze i mydli dając nic nie warte bonusy
Jedną wygrana na dzień dobry z czego przez bonus zjechane do 300zl. Co prawda wypłacili. Mam chyba już kilkadziesiąt depozytów tam , a każdy praktycznie leci po chamsku do zera. oni to chyba mają RTP 0% …
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.