Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har handlet mange steder generelt, men aldrig oplevet så god og ærlig kundeservice som med indehaverne af Voscana Jan & Camilla. De er super behagelige, hurtige til at svare og ønsker blot... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med køb af grill til et udekøkken, terrassemøbel ved Vos-Cana v. Camilla og Jan. 1. Kontakt mandag, leveret onsdag og i brug onsdag aften og en fantastisk el-... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For at forlænge sommeren besluttede vi os for at undersøge markedet for pergola. Vores valg faldt på Voscana fordi vi synes om konceptet hvor vi kan skræddersy indholdet til pergolaen. Den blev lev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har købt en pergola til vores terrasse igennem Jan, og det er den bedste beslutning længe. Vejledning og ideløsning inden købet gjorde hele processen nemmere. Da da ankom (so aftalt) var der en l... Se mer

Företagsinformation

1. Trädgård
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Leverantör av trädgårdsbyggnader
  4. Leverantör av uteplatser

Skrivet av företaget

Hos Voscana kan man finde pergolaer, udekøkkener og diverse hyggeting, som kan skabe rammerne for flere timer udenfor. Voscana er en dansk virksomhed med bemandet showroom i Skærbæk i Sønderjylland. Her er alle produkter udstillet og man kan få sparring og inspiration til sit nye udeområde. Online præsentation er også muligt, hvis man ikke har mulighed for at kigge fysisk forbi showroom. Ideen til Voscana opstod, da ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen ønskede at skabe et lækkert udeområde i deres sommerhus. De drømte om at kunne forlænge sommeren, sidde på terrassen og slappe af. Tanken var, at ude og inde skulle smelte sammen, og terrassen skulle blive en forlængelse af deres køkken alrum. Udfordringen var dog, at sommerhuset lå på Rømø med ustadigt vejr og meget vind. Tankerne faldt ofte på, alle de muligheder man havde, hvis bare sommerhuset havde ligget i Toscana, hvor solen altid skinner, og aftenerne føles længere. Men når man ikke kan tage sin have med til Toscana, hvorfor så ikke i stedet tage lidt Toscana stemning hjem i haven? Den perfekte løsning bestod i en pergola, som skabte det perfekt uderum i Jan og Camillas sommerhus med mulighed for mange hyggelige stunder sammen med familie og venner. Med taglameller der kan åbnes og lukkes alt efter, om man ønsker sol, skygge eller tørvejr. Og trinløse skærme som kan skabe læ, skygge og hygge blev det muligt at forlænge sommeraftenerne på terrassen. Det blev starten på Voscana – vores Toscana hjemme. For hvorfor skal alle danskere ikke have mulighed for at skabe en lille oase derhjemme, hvor de kan træde ud af hverdagen, forlænge sommeraftenerne og skabe feriefølelse på en hverdag – hjemme hos sig selv.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Voscana pergola

Vi har haft en super skøn oplevelse lige fra start. Vi er fra Sjælland og kørte over få at se pergolaen i sønde Jylland. Vi fik en god service og fik svar på de spørgsmål der var. Vi bestilte , der var en kort vente tid på vores vare. Vi var der i vinter perioden. Alt blev leveret til tiden.
Som aftalt.
Vi var 5-6 personer om at samle den 4x6 meter pergola. Ca.5 timer. Og lidt extra hænder til at pakke ud og lever lige den stolpe der skulle bruge.
Vi er meget glade for vores pergola. Og vi få så meget ros fra masser af personer der ser den. Om det er venner el. Folk der gå forbi vores hus. Vi kan ikke andet ind anbefale Voscana som leverandør til jeres nye pergola. Alt er i top service og kvalitet. Smil Anja Chrog

23 mars 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Det var dejligt at have besøg fra jer i vores showroom. Tak for at I tog turen herover.

Det glæder os meget at høre, at I er glade for jeres pergola.
Så er det bare tid til at nyde det danske forår :)

Super kundeservice

Vi har her i december 2024 købt en pergola af Voscana - vi havde nogle issue/spørgsmål og vi kontaktede dem pr. mail, med vores spørgsmål. Du svarer utroligt hurtigt og er meget professionelle og virkelig god kundeservice.
Brugsanvisningen for samling af pergola er meget udførlig, så man skal ikke være bange for at gå i gang - blot vil vi anbefale min. 3 personer til samling - men det skriver de også i brugsanvisningen
- vi kan kun give dem vores bedste anbefaling herfra.

24 januari 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din søde anbefaling.
Det var en dejlig en at gå på weekend på :)

Vi håber, at I får mange hyggelige timer under jeres nye pergola.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækkert produkt og meget venlig betjening

Vi har netop købt en Pergola af Voscana. Vi var meget i tvivl over hvor vi skulle købe en Pergola da der jo er flere der sælger dem, men efter en video samtale hvor vi kunne se hvordan den var og virkede besluttede vi os for, at tage til Skærbæk og se den i deres showroom. Også her fik en en meget venlig modtagelse og fik svar på alle vores spørgsmål. Efter vores besøg besluttede vi os for, at vi ville købe en hos Voscana. Vi modtog Pergolaen til aftalt tid og dette var med en vognmand der var lige så venlig som endda sørgede for, at den blev båret helt ind på vores terrasse. Vi kan kun anbefale at købe ved Voscana det er et rigtig godt produkt og meget venlig betjening og levering til aftalt tid. 5 stjerner herfra.

26 augusti 2024

Hej Danny

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Vi håber, at I vil få mange hyggelige timer under jeres pergola.

Mange hilsner Camilla / Voscana

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fantastisk kundeservice og kvalitetsprodukter.

Vi har længe kigget efter en pergola. Ved Voscana fandt vi lige præcis det vi manglede - super service og et fantastisk produkt.
Vi ringede til Voscana inden køb, og fik en super service og vejledning generelt omkring pergola på markedet. Herefter bestiling uden problemer samt levering med DSV til aftalt tid med indbæring også helt efter bogen.

Opstilling og samling af pergola forløb efter samlevejledningen, og er helt uden problemer eller bekymringer. Man skal være 2 personer til det meste og 4 når selve rammen skal sættes sammen - og igen er der ingen udfordringer. Alt foregik helt efter bogen og smertefrit. Vi samlede vores pergola på 4 timer.

Vi opdager så efterfølgende en fejl på en skærm og kontakter Voscana. Igen oplever vi kun super fantastisk service. De sender en ny skærm omgående og vi modtager også en sød mail hvori de beklager at vi har modtaget en skærm med en produktionsfejl.

Efter vores overbevisning, er dette firma intet mindre end fantastisk. De leverer super god kundeservice, et fantastisk produkt, levering til tiden - altsammen til meget fornuftige priser.

Herfra vil vi give vores varmeste og største anbefaling til Voscana og 5+ stjerner for en fantastisk god kundeoplevelse.

Tusind tak til Camilla og Jan :)

11 augusti 2024

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Den betyder utrolig meget for os.

Af hjertet tak!!

Mange hilsner Camilla / Voscana

Voscana pergula.

Har i et stykke tid kigget på nettet efter en pergula, og mellem mange annoncer og reklamer dukkede Voscana op. Syntes produktet virkede interessant og til en rimelig pris. Man bliver altid lidt mistroisk når et firma dukker op som man ikke kender -er det fake?.
Vi kiggede Voscanas hjemmeside grundigt igennem, og valgte at købe en pergula med sider.
ALT fungerede !!
Der kom med det samme en bekræftelse med leverings detaljer, og 3 dage senere blev de store kasser leveret. Høfligt blev vi spurgt hvor de skulle stille kasserne, så ikke kun til kantsten.
Vi begyndte at åbne kasserne, og blev igen meget positiv. Alle delene var grundigt pakket med beskyttelse og alle med bogstav, hvilket gjorde samlingen lettere. Fin og grundig dansk brugsanvisning, og endda en lille gave med personlig hilsen fra Voscana.
Pergulaen blev samlet, og kvaliteten i top.
Vi fandt ud af at vi godt kunne bruge en side mere samt lyskæde og bestilte igen på hjemmesiden. To dage senere kom leveringen, og igen fungerede alt super tilfredsstillende. Endda med en lille personlig hilsen med tak for sidste handel og min kommentar på Facebook. ( hvor er det en fornøjelse at handle et sted man bliver husket 😉).
Vi nyder nu vores pergula og sikker på at den vil give mange flere timer i haven.
Super flot produkt i god kvalitet til rimelig pris.
En personlig kundeservice der gør købsoplevelsen endnu bedre.
Kan på det varmeste anbefale Voscana og deres produkter. 5 stjerner er velfortjente 👍.

Christian Melholt

19 juli 2024

Hej Christian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for din pergola, og at du har syntes om vores service!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til både at skrive en sød Facebook kommentar og denne dejlige anmeldelse.

Af hjertet tak!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, godt produkt & god pris

Den blev leveret til tiden, ikke bare til fortov men helt ind på vores grund. Vi oplevede bestillings og leverance processen som uproblematisk, service minded og med god information.
Ny er den samlet og det er super nemt når blot man følger den grundige vejledning. Vi er glade for den og synes at kvalitet, pris og leverance hænger godt sammen.

5 juli 2024

Hej Tina,
Tak for din skønne anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med service, produkt og levering.
Det glæder os meget!
Mange hilsener fra Camilla / Voscana

Pergosol

Har netop sat vores nye pergola op.
Super kvalitet og nem at samle med god vejledning på dansk. Vi er så glade for den.

4 juli 2024

Hej Frederik,
Tak for din flotte anmeldelse!
Dejligt at høre at du synes, vores pergola var nem at sætte op, og at I er glade for den!
Håber I får massevis af hyggelige stunder under den.
Mange hilsener fra Camilla / Voscana

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige købt en pergola

Har lige købt en pergola, vi fik en super
Service, og de var meget behjælpelige
hele vejen igennem, kan klart anbefale
dem. Det var også til en god pris, og kvaliteten var god.
Mvh Allan og Dorthe

2 juli 2024

Hej Allan og Dorthe,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Håber I får mange skønne timer under jeres nye pergola. Mange hilsener Camilla / Voscana

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.