Simpelhen til grin
Simpelhen til grin
Vores boligforening skiftede sidste år til Vores administration. Men hold da op hvor har vi efterfølgende fortrudt. Vi har på det korte stykke tid haft minimum 3 forskellige kontaktpersoner - ja bevares, den første vi havde blev langtidssygemeldt.
Vi skulle holde generalforsamling d.15 april. Men vi havde ikke modtaget årsregnskabet. Efterfølgende skriver vores eksterne revisor til os, at bogføringsmaterialet fra ‘Vores administration’ simpelhen er så mangelfuld og at det ser ud til at det hele sejler. Hun har aldrig i sin tid som revisor, set noget så mangelfuldt og under lavmålet fra en administration før. Hun er nød til selv at lave afstemninger i regnskabet, så godt som hun nu kan, for at vi kan afholde generalforsamling. Men af den grund ser regnskabet lidt ud som om det ikke helt stemmer. Og da vi stillede spørgsmål ved det til vores kontaktperson fra ‘Vores administration’ til generalforsamlingen, kunne han nærmest ikke svare på nogle af vores spørgsmål hertil. Vi besluttet os for ikke at godkende årsregnskabet, da der tydeligt er nogle ting der ikke stemmer helt.
Vi manglede også stadig at modtage vandaflæsning, men fordi der åbenbart havde været meget travlt, var det ikke blevet helt færdigt - altså d.15 april.
Efterfølgende bliver vi i vores boligforening, enige om at skifte tilbage til vores gamle administration, da der altid var styr på tingene. Selvom prisen også er lidt højere.
Jeg ringer derfor til ‘Vores administration’ d.26 april og siger at vi ikke er tilfredse med den service de har ydet og at vi derfor ønsker at opsige samarbejdet med dem. Der bliver så spurgt ind til, hvad det er vi har været utilfredse med, hvor jeg blandt andet fortæller om det manglende vandaflæsning og det almindelige årsregnskab. Dette foregår som skrevet tidligere, d.26 april, altså 11 dage senere end generalforsamlingen.
Her bliver jeg så fortalt at begge dele faktisk er færdiggjorte, så der ville ikke gå så lang tid før vi ville modtage det.
Derudover bliver jeg fortalt at vi har 3måneders opsigelse og at vi binder os for 1år ad gangen, så det kan først blive til sommer næste år… der bliver så tilbudt at vi sagtens kan have 2 administrationer på samme tid, så hvis vi ville det, var det okay med 3måneders opsigelse, hvis de altså ikke skulle have noget med administrationen at gøre. Men at selfølgelig stadig skulle betale.
Jeg skriver så til vores gamle administration som vi vil skifte tilbage til, at der åbenbart er 3måneders opsigelse hos nuværende administration.
Til det får jeg et svar tilbage (fra den administration som vi ønsker at skifte tilbage til) at det ikke er lovligt, at der kun kan være 3måneders opsigelse, hvis man har haft samme administration siden 2010 (hvilket vi jo ikke har), og at det ellers hedder 1måneds opsigelse og at det er almen viden inden for deres fag.
Jeg ringer derfor igen til ‘Vores administration’ og oplyser at det de har gang i, ikke er lovligt. Det vil de gerne lige undersøge og beder mig fremsende de mails jeg har hvor det står beskrevet fra den anden administration… så det gør jeg, og samme aften har de sørme fundet ud af at det er rigtig nok at vi kun har 1 måneds opsigelse….
De kender ikke engang loven, omkring det de har med at gøre!
Derudover er de umulige at få fat på. Nu her hvor de har lavet regnskaber, eller hvad de nu har lavet, til samtlige foreninger de varetager, er de nød til at holde afspadsering, og der kan derfor gå 5-10 hverdage før de besvare mails…
Ydermere får man som forening tildelt en kontaktperson, men selv denne person er nærmest umulig at få fat på.
Vi skriver nu d.17 maj, og vi har kun lige modtaget tilrettet årsregnskab, men mangler STADIG vandaflæsning. Til trods for at jeg ringede d.13.maj Der fik jeg at vide at vores kontaktperson er gået hjem for idag. Jeg beder som om at snakke med en anden en, der også har været indeover vores sag. Men han er ikke tilgængelig der. Jeg siger så at det haster, og at jeg gerne vil snakke med ham i dag! Hende jeg snakker med vil lægge en seddel til ham. Men nu er det blevet aften og jeg har stadig intet hørt! Formanden i vores andelsforening sender en mail og spørger til både vandaflæsningen og regnskabet, og det var så først i dag, d.17 maj at regnskabet kom på mail…
Jeg vil ikke anbefale denne administration til nogen. De har både ‘Vores administration’ og ‘Vores forening’.
EFTER SVAR FRA ‘VORES ADMINISTRATION’
Kasper, du er velkommen til at uddybe hvilke punkter i ikke kan kende!
Desuden kan vi jo ikke bruge til det noget nu, at der er blevet ansat 3 nye medarbejdere… det giver os jo ikke ‘valuta for pengene’ eftersom at vi tydeligvis skulle nedprioteres. Desuden har vi jo heldigvis ikke længere et samarbejde med jer, af samme årsag.
17 maj 2024
Omdöme utan inbjudan