Heel zachte aangename kompressen, ik vervang ze wel 2 keer per dag aangezien ze bij mij persoonlijk snel verzadigd of nat beginnen aanvoelen
Det här tycker kunderna
Heel erg handig product in mooi design. Pomp heeft verschillende standen waardoor het goed de zuig beweging van je baby kan nadoen. Komt met veel accessoires en makkelijk in gebruik. Klein nadeel vind... Se mer
Företaget har svarat
De flessenwarmer is super handig en makkelijk te gebruiken. Hij is ook echt klein om in de luiertas zonder problemen op te bergen
Företaget har svarat
Ik heb de handsfree borstkolf aangeschaft zodat ik tijdens het kolven andere dingen kan doen. Voorheen gebruikte ik een kolf die ik steeds moest vasthouden. Met de Mammie borstkolf merk ik dat ik meer... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Since our founding in 2023, our mission at Mammie has been to help, inspire, and support mothers throughout the extraordinary journey of motherhood. We understand that motherhood is not only filled with beautiful moments, but also with challenges and questions. That’s why we provide products that are not only practical and reliable but also contribute to the well-being of both you and your loved little one. At Mammie, we believe every mother deserves to experience this journey with confidence, ease, and love. Whether you are just beginning your motherhood adventure or are already well on your way, we are here for you. Mammie is here for all moms! 🤱❤️
Kontaktuppgifter
Meijerij 9, 5133CS, Riel, Nederländerna
- +31683096833
- hello@mammiecare.com
- voormammie.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
On te vreden met werking en niet transparant over retourbeleid
Ik heb onlangs een kolfapparaat aangeschaft via deze aanbieder, mede vanwege de belofte dat het product 30 dagen risicoloos uitgeprobeerd kon worden. Helaas ben ik niet tevreden over zowel de werking als de opbrengst van het apparaat; het voldoet voor mij niet aan de verwachtingen.
Om die reden heb ik een retour aangevraagd. Tot mijn teleurstelling kreeg ik daarbij te horen dat ik slechts 50% van het aankoopbedrag terug zou ontvangen, omdat dit in de voorwaarden zou staan. Dit vind ik misleidend, aangezien op de website wel wordt gecommuniceerd dat het product 30 dagen risicoloos te proberen is, maar er nergens duidelijk wordt verwezen naar deze specifieke retourvoorwaarden.
Ik vind het jammer dat de informatievoorziening hierover niet transparant is. Dit heeft mijn vertrouwen in de aanbieder helaas geschaad.

prima kolf goede prijskwaliteit
prima kolf goede prijskwaliteit.
Goed compleet geleverd en met extra onderdelen wat handig is.
zeker aan te raden.

Veel fijner dan wegwerp!
Ik vind de zoogcompressen veel fijner dan wegwerp, geen huidirritatie en voel ze niet zitten. Ook geschikt voor kleinere cupmaten, en fijn dat er een waszakje bij zit. Snel bezorgd en betrouwbaar bedrijf.

Great breast pump!
The breast pump works very well and is easy to use. The different settings are also very nice to have. I would definitely recommend it.

Ideale bewaarzakjes voor moedermelk
Ideale bewaarzakjes voor moedermelk. Dubbele sluiting bovenaan maakt het veilig. Schenktuit maakt het makkelijk om uit te schenken.

Svar från Mammie
Goede uitleg van de handleiding
Goede uitleg van de handleiding, gemakkelijk in gebruik

Super babyfoon
Babyfoon met camera gekocht. Helder beeld, je kan ‘m alle kanten op draaien en is compact. Prettig zonder wifi. Geluid had iets luider gemogen maar al met al super blij mee!
Heel handige flessenwarmer
Heel handige flessenwarmer. Makkelijk te begrijpen ook, klein schermpje om af te lezen. Super dat je er 6 verschillende adapters bijkrijgt voor zoveel verschillende merken flessen. Wij gebruiken Difrax, MAM en Dr. Browns. Alleen met de Difrax S flessen hebben wij problemen, daarvoor hebben wij inmiddels contact met de klantenservice. Maar over de flessenwarmer zelf niets te klagen! :)
Wisselstukken
Ik kocht 2 ventieltjes en 2 membranen op jullie website. Omdat er promo was, kocht ik er ook nog zakjes bij om moedermelk in te bewaren. De wisselstukken voor de borstkolf vind ik relatief prijzig. Snelle levering, mooi verpakt.
Geen contact
Ik probeer al een maand contact te krijgen met verschillende mails, na de eerste AI mail krijg ik geen antwoord meer. Kolf doet het niet goed en doet pijn. Slechte kwaliteit. Graag een refund.

Eerlijke review
Ik vind het product er goed uit zien en ben benieuwd hoe die gaat werken. Ik moet hem nog in gebruik nemen. Ik heb deze eerlijke review geplaatst voor 2 jaar garantie. Wel mis ik de bij bestelde gratis bh en de tas.

Svar från Mammie
Goede service, snel antwoord als je met vragen zit. De bewaarzakjes zijn steven en heeft een goeie aanduiding hoeveel melk er in zit. De thermo go fles is stevig en van goeie kwaliteit. ☺️
Super voor onderweg en in de avond
Uitstekend borstkopf
Ik ben zeer tevreden met de borstkolf. Hij is eenvoudig in gebruik, comfortabel en werkt zeer efficiënt. De zuigkracht is goed instelbaar: niet oncomfortabel, maar toch effectief en snel bij het kolven. Het schoonmaken is eenvoudig en de onderdelen zijn praktisch. Het heeft mijn dagelijkse routine een stuk gemakkelijker gemaakt, daarom kan ik hem zeker aan andere moeders aanbevelen.
Top product!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.