Voordeeluitjes.nl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Huisje boeken was een drama. Geen factuur ontvangen. Inloggen werkte niet. Boeking geannuleerd zonder opgaaf van reden. Telefoonnummers niet in gebruik (oa nummer wat verneld staat in de mail). Toch o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helaas konden wij niet naar ons hotel op de geboekte datum, wegens verbouwing, het was al bijna 9 uur s'avonds, en op het nippertje belde zij me nog op om door te geven dat het hotel akkoord was gegaa... Se mer

Företagsinformation

1. Hotell
  2. Bed & Breakfast
  3. Semesterboende
  4. Logi

Skrivet av företaget

Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

74 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede klantenservice!

Zeer goede klantenservice, makkelijk en goed bereikbaar!

9 augusti 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Angelique, bedankt voor je review! Fijn dat je onze klantenservice als goed hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgend uitje!

Fijne ervaring

Makkelijk boeken.
We wilden nu annuleren en dat gaat ook makkelijk.
Hotel ervaringen die we hebben zijn altijd positief.
Een aanrader!

8 augusti 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste meneer/mevrouw De Boer, bedankt voor je positieve review! Jammer dat je genoodzaakt was om te annuleren maar we staan graag weer voor je klaar bij een volgend uitje!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer klantvriendelijk bedrijf met altijd leuke aanbiedingen.

Ik had geboekt en een fout gemaakt in de aanhef. Bovendien ben ik bijna jarig en zag ik te laat dat ik een voucher in de mail had ontvangen met 10 euro korting. Heb over beide gemaild en kreeg zeer snel een positief bericht, beide zijn geregeld.

4 augusti 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Ineke, bedankt voor je leuke en positieve review! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en de korting nog ingevoerd kon worden. Alvast een fijne verjaardag én een leuk uitje gewenst!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nooit meer met voordeeluitjes ! Nog liever iets meer betalen voor een leuk hotel.

We hadden drie nachten geboekt in Hotel Van Der Valk, De Witte Bergen. Een standaardkamer met bubbelbad. Zag er heel mooi uit. Tot we zagen waar de kamer was gelegen ! We moesten de trap/lift naar beneden en hadden een kamer zonder uitzicht. Enkel zicht op een 'groene' muur, door een vies raam. De kamer was ook muf en kil. Geen zonnestraaltje licht binnen dus steeds met verlichting aan. We hadden het gevoel in de kelder gelogeerd te zijn. Precies twee 'mollen' die 's morgens boven de grond kwamen ! Voor de rest een redelijk hotel, wat oudbollig maar met lekker ontbijt en een goed restaurant. De omgeving maakte alles goed. Gelukkig was het mooi weer en konden we de hele dag buiten! Als dit 'voordeel'uitjes is geef ons dan maar een hotel aan de gewone prijs. Voor ons nooit meer !!

28 juli 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Marleen, bedankt voor het schrijven van je review. Vervelend om te lezen dat de kamer niet naar wens en verwachting is geweest. Ik snap dat dat niet meewerkt voor een leuk uitje. Het is zeker niet de bedoeling dat als je via Voordeeluitjes boekt je een mindere kamer krijgt. Je hoort gewoon de kamer te krijgen welke je hebt ingeboekt. Als je nog wenst dat wij het e.e.a. voor je uitzoeken, neem dan graag nog contact met ons op. Je kan hiervoor bellen, mailen of appen. We zijn je graag van dienst om mogelijk je vragen nog te beantwoorden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Goedemorgen geboekt bij hotel…

Goedemorgen geboekt bij hotel Tatenhoven op texel voor twee overnachtingen op de pagina van voordeeluitjes stond lift aanwezig wat belangrijk voor ons is omdat mijn vrouw geen trap kan lopen .dus wij komen aan geen lift aanwezig in het gedeelte dat Voordeeluitjes verhuurd dus dit was een flinke domper.konden gelukkig nog voor die nacht nog wel een kamer huren met flinken bij betaling waar wel een lift zat konden de volgende dag naar huis .de eigenaar van het hotel zij dat ze nooit kamers met lift verhuren aan voordeeluitjes dus we snappen het niet dat er dan lift aanwezig bij staat, voor ons nooit meer voordeeluitjes.

16 juli 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Ad, wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Helaas kan ik aan de hand van jouw review niet inzien om welke boeking het gaat om dit na te kijken. Indien we mee kunnen kijken of je nog vragen hebt omtrent jouw boeking, mag je ten allen tijden contact opnemen met onze klantenservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alsnog korting verjaardagscadeau na al geboekt te hebben

Had een boeking gedaan, 3 dagen later zou ik 10 euro korting krijgen als verjaardagscadeau. Ik vroeg of dit alsnog kon en ze reageerden heel aardig. Vroegen om mijn boekingsnummer en 2 dagen later kreeg ik een nieuwe boekingsbevestiging met daarop de korting van 10 euro.

24 juli 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Vera! Bedankt voor de leuke review! Tot een volgende keer!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jammer maar helaas

Wat , weer, een teleurstellende ervaring onlangs meegemaakt n.a.v. eeen " aanbieding " van voordeeluitjes.
Als jullie weer een aanbieding plaatsen, waarin beloftes zitten, o.a. mbt parkeerfaciliteiten....check dat dan ook.
Parkeerfaciliteiten op een belachelijke afstand waardoor je , als COPD patiënt een half uur terug moet lopen OMDAT ER AL GEBOEKT EN BETAALD IS tegen volstrekt andere voorwaarden is een puntje dat toch enige serieuze aandacht verdient.
Wat nou als ik en copd had en in een rolstoel zat, dan was mijn oplossing en ENIGE OPLOSSING NIET MOGELIJK GEWEEST.
Aan de voor de hand liggende gevolgen heeft " voordeeluitjes " zich geen moment bewust van geweest.
De algehele staat van onderdelen van de hotelkamer ( in dit geval) was ook één van het soort " vergane glorie.
Weggestopt in een rumoerige uithoek van het hotel, kranen die volledig los zitten, een deur die met veel moeite en kabaal open en dicht gaat, een "restaurant" zonder sfeer zonder ziel , eigenlijk een hopeloos geheel, die indruk maakte het geheel op mij.
Nee, " voordeeluitjes "...nooit meer!

26 juli 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Mike, bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te vernemen dat je het uitje op deze manier hebt ervaren! Helaas kan ik aan de hand van jouw review niet inzien om welke boeking het gaat om dit na te kijken. Indien we mee kunnen kijken of je nog vragen hebt omtrent jouw boeking, mag je ten allen tijden contact opnemen met onze klantenservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De lokaties zijn makkelijk te boeken

De lokaties zijn makkelijk te boeken, goede communicatie en een vriendelijk en behulpzaam team.

24 juli 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Bedankt voor deze positieve review, fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. We staan graag een volgende keer weer voor je klaar!

Superservice

Ik ga er in augustus een paar dagen tussenuit. Omdat ik graag een kamer met balkon wil, heb ik via de chat om hulp gevraagd. Ongelooflijk hoe snel ik geholpen ben, en ... het is geregeld. Ik heb er erg veel zin in om te gaan.

22 juli 2025

Beste Yvonne,
Bedankt voor je review! Fijn dat we je via de chat snel en naar wens hebben kunnen helpen. Alvast veel plezier met je uitje en hopelijk weer tot een volgende keer!

Geen voordeel bij voordeeluitjes

Wij boekten via Voordeeluitjes.nl een lastminute-arrangement bij een vakantiepark. Het leek op dat moment een goede deal. Tot we enkele dagen later – nog vóór we betaald hadden – zagen dat exact hetzelfde arrangement ineens bijna de helft goedkoper werd aangeboden. Het verschil was niet een paar euro, maar echt fors (ca. 800+ euro). We namen contact op met Voordeeluitjes, in de veronderstelling dat zij iets voor ons konden betekenen, juist omdat het verschil zichtbaar was nog voordat ons verblijf begonnen was en via hun was geboekt. Helaas konden zij niks voor ons doen en verwezen ons naar het vakantiepark. Daarna contact gezocht met het vakantiepark zelf. Helaas kregen we daar hetzelfde antwoord: “U heeft via Voordeeluitjes geboekt, dus wij kunnen niks aanpassen.” En zo sta je dus volledig buitenspel.

Je bent officieel klant bij Voordeeluitjes, maar zodra er iets misgaat, verwijzen zij ons naar het vakantiepark. En het vakantiepark zegt vervolgens dat jij ‘hun’ klant niet bent, omdat je via Voordeeluitjes hebt geboekt. Als klant zaten wij dus letterlijk klem tussen twee partijen die elkaar vooral de verantwoordelijkheid toeschuiven.

We zijn enorm teleurgesteld. Wat blijft er voor ons dan over van het zogenaamde ‘voordeel’ en de service van deze tussenpartij Voordeeluitjes? Wat Voordeeluitjes dan precies toevoegt, blijft voor mij een raadsel. Het 'prijsvoordeel' blijkt in de praktijk een teleurstelling en de ‘lastminute-deal’ en andere aanbiedingen bleken helaas puur marketing. Wij ervaarden geen enkele tegemoetkoming of flexibiliteit. Sterker nog, boeken via Voordeeluitjes werkte in ons nadeel, omdat het park niets kon of wilde aanpassen zolang de boeking via hen liep. Achteraf gezien hadden we dus veel beter rechtstreeks kunnen boeken. Je betaalt voor het gemak van boeken via dit platform, maar dat gemak kost je uiteindelijk geld, flexibiliteit en service.

Doordat wij dachten dat je een voordeel pakt via deze site kwamen we bedrogen uit, te lezen in de kleine lettertjes. Voor een volgende keer boeken we bij bedrijven die zijn aangesloten bij een erkende brancheorganisatie en die kunnen aantonen dat ze kwaliteit leveren. Dan weet je als klant in elk geval waar je aan toe bent en ben je niet afhankelijk van een tussenpartij die alleen verdient aan het doorsluizen van jouw boeking, maar niets voor je doet als er iets misgaat.

Voor ons is dit de laatste keer dat we via Voordeeluitjes geboekt hebben. Wat ons betreft is het een partij zonder meerwaarde.

Update nav reactie: Toen ik belde was niet bekend waar het over ging en kreeg ik opnieuw te horen dat er niks mogelijk was. Als je je naam er even bij vermeld weten we naar wie we kunnen vragen?

18 juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend om bovenstaand bericht te lezen. Wij zouden graag in contact komen met u om het e.e.a. voor u uit te zoeken. Ik kan echter uit uw bericht niet opmaken om welke reservering het gaat. Kunt u ons voorzien van uw boekingsnummer? Dan staan wij u graag te woord.

Je kunt ons bereiken op 085 760 9 760 (lokaal tarief). Bel je vanuit België, dan kun je ons bereiken op 023 20 72 49.

Onze openingstijden zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 21.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 - 20.00 uur
Feestdagen: 09.30 - 18.00 uur

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen huisjes boeken hier.

Wij boeken een huisje en ik snap dat de aanvraag nog goedgekeurd moet worden. Maar als er iets op de site staat dan ga je er toch wel een beetje van uit dat het wel goed komt. Na een best heftige periode hebben we eindelijk even een weekje weg kunnen boeken MAAR de volgende ochtend is daar mail, helaas het huisje is al weg maar ze hebben voor 100 euro meer wel een ander huisje… Beetje rare actie… Voor iedereen, lekker boeken via de officiële vakantiepark sites want dit is er weer 1 die je blij maakt met een dooie mus….

8 juli 2025

Beste Dominic,

Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Bij vakantieparken moeten we de beschikbaarheid extra opvragen vaak komt dit vanwege een huisdier die meegaat. Het kan dan inderdaad zo zijn dat we vanuit het park geen beschikbaarheid krijgen. Indien we de situatie verder voor je kunnen verduidelijken , raad ik je aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke aanbiedingen voor een korte vakantie

De moeite waard om een korte vakantie te boeken. De aanbiedingen zijn vaak echt goed (in verhouding tot een vakantiehuisje, onvoorstelbaar). Leuke hotels.

6 juli 2025

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor je 4 sterren review.
Leuk om te vernemen dat je zo tevreden bent, tot het volgende Voordeeluitje.

Te goed om waar te zijn

Gisteren een hotel geboekt via deze site. Vandaag kreeg ik een mail dat de boeking kwam te vervallen omdat het hotel vol was. Ook werd in mail vermeld dat ik gebeld was, maar ik heb geen telefoon gekregen. Waarom adverteert deze site met hotels die vol zijn geboekt?

4 juli 2025

Beste Chantal,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze werkwijze. Mocht je hier nog vragen over hebben raad ik je aan contact op te nemen met de klantenservice.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voordeeluitjes.nl is in werkelijkheid Nadeeluitjes.nl !!

Het klopt als een bus dat je veel beter rechtstreeks via de site van het betreffende hotel kan boeken dan via Voordeeluitjes.nl want in ons geval betaalden we € 120 meer voor 2 overnachtingen! Niks voordeel en verdedigen zich met het statement "wij geven geen laagste prijsgarantie" en geven zelfs het hotel de schuld van dit prijsverschil. U bent gewaarschuwd ! Maak niet dezelfde fout als wij.

Een vreemde reactie van Voordeeluitjes tot 2x toe uitgebreid gesproken met hun klantenservice en nog kunnen ze de boeking niet achterhalen(Blankenberge).

21 juni 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Jan, bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te vernemen dat je onze service op deze manier hebt ervaren! Helaas kan ik aan de hand van jouw review niet inzien om welke boeking het gaat. Indien je verder vragen hebt m.b.t. onze aanbiedingen, wil ik je vragen om via een ander kanaal contact met ons op te nemen. Vanuit daar zijn we je graag verder van dienst!

Moesten boeking annuleren

Moesten boeking annuleren. Via whatsapp dit gedaan. Binnen een half uur helemaal geregeld. Snelle en vriendelijke reacties.
Zonder kosten kon de boeking geannuleerd worden.
Volgende reis gaat weer via Voordeeluitjes.

27 juni 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste, bedankt voor jouw 5-sterren review! Wat leuk om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren. We zijn je ook graag in de toekomst weer van dienst, bij een volgend Voordeeluitje.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je bent duurder uit met een boeking via…

Je bent duurder uit met een boeking via Voordeeluitjes dan wanneer jezelf boekt bij de accommodatie.
De naam Nadeeluitjes zou beter passen

22 juni 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste, bedankt voor je review. We begrijpen dat de prijs belangrijk is! Hoewel we niet altijd de goedkoopste zijn, zit ons voordeel vaak in de extra’s die we bieden, zoals een compleet arrangement, goede service of extra comfort. Mocht je verdere vragen hebben omtrent onze prijzen, raad ik je aan via een ander platform contact met ons op te nemen zodat wij deze voor je kunnen beantwoorden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkopen vakanties die niet beschikbaar zijn.

Wij boekte een vakantie bij deze site. Het huisje bleek echter helemaal niet beschikbaar en onze boeking werd geannuleerd. Ze adverteren dus met huisjes die niet beschikbaar zijn.
Geen oplossing, geen upgrade, alleen een dikke nee kregen wij via telefoon en chat.

10 juni 2025

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste meneer/mevrouw, wat jammer om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de werkwijze die wij hanteren. Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag op een ander platform verder!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voordeeluitjes is een top bedrijf.Het…

Voordeeluitjes is een top bedrijf.Het personeel is heel correct en vriendelijk.En denkt zeker mee voor een oplossing.Ik raad het iedereen aan.Dankje wel, collegaas van voordeel uitjes.

31 maj 2025

Beste Marie,

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor je lieve woorden! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het contact met ons team. We doen ons best om altijd met de klant mee te denken en het is fijn dat dat wordt gewaardeerd.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voordeeluitjes komt boekingsafspraken niet na

Wij hebben een boeking gedaan op 21-3-2025 voor een 4-daags actie halfpension arrangement, 3 x overnachting, 3 x ontbijt, 3 x 3-gangendiner (stond zo op de site en staat ook op de boekingsbevestiging). Nu blijkt het restaurant van het hotel op zondag gesloten te zijn en hebben we volgens Voordeeluitjes ook geen recht op het 3e 3-gangendiner. Na contact met de klantenservice is de tekst direct op de site (vanmorgen 22-5-2025) aangepast. We krijgen ook geen compensatie hiervoor. Ik vind dit een zeer slechte service van Voordeeluitjes en voel me hierdoor als klant duidelijk te kort gedaan. Zeer teleurstellend dit had ik niet van Voordeeluitjes verwacht.

22 maj 2025

Beste Sia,

Bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te vernemen dat je teleurgesteld bent in onze service en je dit gevoel er aan over hebt gehouden! Helaas kan ik niet inzien welke boeking dit betreft en welke situatie zich exact heeft voorgedaan. Indien we de situatie verder voor je kunnen verduidelijken of wanneer je verdere vragen en/of opmerkingen hebt, raad ik je aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.