Ze luisteren echt naar je behoeftes en…
Sinds kort heb ik een thuisbatterij laten installeren en de volledige ervaring is opvallend goed verlopen.
Vanaf het eerste contact viel direct op dat alles strak georganiseerd was. Geen standaard verkooppraatje, maar een duidelijk en inhoudelijk advies op basis van mijn situatie. Er werd gekeken naar mijn verbruik, mijn zonnepanelen en mijn meterkast, waardoor het voorstel logisch en onderbouwd aanvoelde.
De communicatie vooraf was helder. Afspraken werden nagekomen, en ik wist precies waar ik aan toe was. Geen onduidelijkheden over kosten, planning of installatie.
De installatie zelf verliep efficiënt. De monteurs werkten netjes, hadden zichtbaar ervaring en lieten alles schoon en afgewerkt achter. Ook technisch zag het er direct professioneel uit; geen losse kabels of improvisatie.
Wat direct merkbaar is na installatie, is dat de batterij daadwerkelijk doet wat beloofd wordt. Overdag wordt opgewekte energie opgeslagen en ’s avonds gebruikt. Hierdoor daalt het directe verbruik van het net. Het systeem schakelt automatisch en vereist geen handmatige aansturing.
Daarnaast is de app of monitoring overzichtelijk. Je ziet precies wat er gebeurt: laden, ontladen en verbruik. Dit geeft controle en inzicht, in plaats van dat het een “black box” blijft.
Wat ook opvalt is dat er wordt meegedacht op de lange termijn. Niet alleen installatie, maar ook hoe het systeem blijft presteren en eventueel uitgebreid kan worden.
Samengevat: professioneel traject van begin tot eind, duidelijke communicatie, nette installatie en een product dat functioneert zoals verwacht. Geen overbodige beloftes, maar een uitvoering die klopt.
Ze luisteren echt naar je behoeftes en zijn makkelijk om mee te communiceren
9 april 2026
Omdöme utan inbjudan