In juni 2025 een bestelling geplaatst maar artikel nooit ontvangen. Op mijn mail wanneer ik de shaper tegemoet kon zien is geen antwoord op gekomen. Ik ben opgelicht.
voletto.nl
Det här tycker kunderna
Begin juni plaatste ik een bestelling voor loopschoenen. En Voletto stuurde mij prompt een bevestiging met de belofte dat ik binnen de 10 dagen mijn pakje zou ontvangen ... Enkele dagen later kreeg ik... Se mer
Oplichters. Nooit kopen want je krijgt artikelen geen eens thuis verstuurd en je geld ben je kwijt. Oh ja en misschien moeten we Klarna ook maar meteen aanpakken want zij beschermen de betalingen a... Se mer
Ten eerste, zeer makkelijke en duidelijke website. Sandalen lopen heerlijk, je trekt ze zeer soepel aan en met de klitteband achter de hiel, kan je deze verstellen. Wat ik ook een heel goed ding vindt... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De leukste en handigste producten geselecteerd voor u!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- voletto.nl
Andra tittade också på
Troep en geld kwijt
Als de reviewers aangeven dat het niets moet je het ook niet doen. Chinese Multinationals die Poetin steunen moet ik dus niets van hebben. Meld je een probleem krijg je Chinese taal een antwoordt. Nee nooit dus
Depuis décembre j'ai fait une de balais…
Depuis décembre j'ai fait une de balais et depuis pas de balais et pas de remboursement et je ne peut pas les joindre non plus
verkeerde bestelling ontvangen
verkeerde bestelling ontvangen, nu moet het product retour gestuurd worden naar jawel china met kosten van rond de 25 euro.. heb mijn geld terug gevraagd ,ik ben benieuwd...heb er niet veel vertrouwen in
De nat en droog pers apparaat werkt NIET
De nat en droog pers apparaat werkt niet. Ik heb een viseo gemaakt en gestuurd. De verkpe vraagt diverse dingen zoals kopie van de betaling die ik heb gestuurd en nog mer overbodige infoematie. Het begint mij erg te vervelen. Tot nu toe geen vergodeding of vervanging van het product. Ik heb betaald via VISA . Dit typisch voorbeeld van scam of te wel bedrog
Pakket aangekomen
Pakket aangekomen. Op website doen ze zich voor als gevestigd in Europa. Blijkt een dropshipping bedrijf. Schoenen besteld. Doen er langer over dan beloofd. Bij aankomst blijkt maat niet overeen te komen met gegevens op site. Na heen en weer mailen is het probleem keurig opgelost.
Eerst een ster geplaatst nu na het oplossen 3 sterren.
Bestelling geplaatst niks ontvangen…
Bestelling geplaatst niks ontvangen terwyl er op staat bezorgd oplichters bedryf dus ik zal hiervoor de nodige stappen ondernemen
Zeer slechte ervaringen .
Zeer slechte ervaringen .
Meerdere pogingen gedaan via de mail etc maar helaas geen reactie van voletto . Nog wachtend op de bestelling maar helaas kan ik fluiten naar het geld .
Heel lang wachten...
Ik had op 1 december 2022 een leuk spel besteld voor mijn kleinkinderen voor onder de kerstboom. Ik kreeg op 23 december een bericht van Voletto dat het pakketje bezorgd zou zijn. Spijtig genoeg had ik toen niets aangekregen...
Op 26 december werd eindelijk mijn pakketje voor de deur gelegd! Heel lang wachten maar wel in orde.
Ergonomische schoenen besteld
Ergonomische schoenen besteld, niks Ergonomische, kan je kopen bij verschillende supermarkten voor 20euro ipv 40 euro, verder zijn ze te groot, maar terug sturen naar China is een beetje duur, dus weg 40euro. Er in getrapt, niet begrepen dat dit uit China komt.
BAH OPLICHTERS
Schoenen niet compleet
Schoenen gekocht bij levering bleek bij een schoen het veterhaakje stuk, gemaild hierover ik noest even een foto sturen en kreeg dan het geld terug gestort. Na foto gestuurd te hebben nog een keer gemaild naar de stand van zaken, het geld werd en is inmiddels ook terug gestort zonder problemen.
een zeer ontevreden klant
Wij hebben op 24 november een schoonmaakmiddel besteld en vandaag 20 december nog steeds niet ontvangen
Al mail verstuurd met als antwoord levering kan tot 10 werkdagen duren
Misschien moeten die eens leren tellen Ben weer een slechte ondervinding rijker met nederlanders
Geld terug garantie 👍
Ik heb een wisser gekocht , heel snel thuis gekregen dus er blij. Maar wat schets mijn verbazing het mechanisme doet het niet . Dus gemailt, filmpje erbij dat hij stuk was . Maar hoefde mij geen zorgen te maken . En ja hoor netjes mijn €39.95 terug gestort.
Ja , dus heel tevreden dank je wel Voletto 💐
Vest.
Na tig keer mailen kreeg ik eindelijk mijn vest.
Een "babyvest".
De maat moet 5XL zijn, maar mijn nichtje van 12 jaar past hem nog niet eens.
Bovendien is de ruglengte 20cm.
korter dan beloofd.
Aan de andere revieuws te lezen heeft terugsturen geen enkele zin.
Dus weg € 35,00.
Wat een teleurstelling.
Dus 1x maar NOOIT weer.
nooit antwoord op mail
bestelling van schoenen is aangekomen maar vermits het werkschoenen zijn voor mijn personeel vraag ik een factuur maar na 5 mails nog steeds geen antwoord,ook niet op het paar dat tekort was bij levering en toch betaald
terugsturen helaas te hoog!!helaas voldoet het product niet twv 35…
helaas voldoet het product niet twv 35 euro, dus wilde het terugsturen , maar ja 46 euro retourkosten ?? tja retour naar China!! dus nooit meer bestellen
Zeer goede leverancier
Zeer goede leverancier , en betrouwbaar stond er septisch tegen , maar heb me zeker niet beklaagd dat ik product heb besteld en netjes verpakt en zeer snelle levering bedankt .
Don't buy anything!!!
Don't buy anything; the package will be damaged.
Very bad service.
Wat een leuk spel...speelgoed.
Wat een leuk spel...speelgoed.
Ik was eerst best wel bang dat het een teleurstelling zou worden... maar dat is helemaal onterecht geweest.
Het pakket was erg netjes en goed ingepakt. En het product is helemaal dat je ziet. Goede kwaliteit. Ook goede service. Ik had een mailtje gestuurd ( ben ongeduldig))...maar heb meteen een reactie gekregen.
Het is echt een aanrader en voor kindjes een mooie uitdaging.
Stikem ook voor mijzelf....hahahaha.
Tevreden
Bezorging was afgeleverd zoals er stond vermeld. Product was goed dus ik ben helemaal tevreden!
heb het product wegens omstandiheden…
heb het product wegens omstandiheden geanuleerd en mijn geld teruggestort gekregen ,dat boezemt vertrouwen in
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.