In Breda heel tevreden, ze werkten rustig en zorgvuldig zonder iets te raken.
Det här tycker kunderna
Onze kelder blijft eindelijk droog zelfs na al die regen vorige week
hij van tree care liet groot papier zie aan mijn nicht zodat ze wist waarom takken weg moesten beetje rare zin maar werkt
ik had vragen en ze antwoordde beleefd terwijl ze doorwerkten
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vochtbestrijding Apeldoorn is dé specialist op het gebied van vochtproblemen in woningen en bedrijfspanden in de regio Apeldoorn. Met jarenlange ervaring biedt ons team effectieve en duurzame oplossingen tegen optrekkend vocht, schimmelvorming, kelderlekkage en condensproblemen. Onze vakmensen hanteren uitsluitend hoogwaardige materialen en moderne technieken om uw leef- en werkomgeving weer gezond en veilig te maken. Wij staan bekend om onze deskundigheid, klantvriendelijke aanpak en snelle service. Of het nu gaat om een kleine vochtinspectie of een complete vochtbestrijdingsoplossing: wij denken altijd mee met de klant en leveren maatwerk op basis van een grondige analyse. Tevredenheid en transparantie staan bij ons centraal, wat blijkt uit de vele positieve ervaringen van onze klanten. Bezoek ons op Prins Willem-Alexanderlaan 301, 7311 SW, Apeldoorn of neem contact met ons op via +31555690044. Laat vochtproblemen niet escaleren – Vochtbestrijding Apeldoorn helpt u snel, professioneel en betrouwbaar. Voor meer informatie over onze diensten, werkwijze en adviezen kunt u terecht op onze website: https://vochtbestrijdingapeldoorn.com/. Kies voor zekerheid en vakmanschap. Kies voor Vochtbestrijding Apeldoorn.
Kontaktuppgifter
Prins Willem-Alexanderlaan 301, 7311 SW, Apeldoorn, Nederländerna
- +31555690044
- contact@vochtbestrijdingapeldoorn.com
- vochtbestrijdingapeldoorn.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel tevreden
In Breda heel tevreden, ze werkten rustig en zorgvuldig zonder iets te raken.
een tijdje terug laten uitvoeren
een tijdje terug laten uitvoeren, ze stonden al klaar voordat ik de voordeur open deed
Ze gaven een realistisch advies…
Ze gaven een realistisch advies gebaseerd op de situatie van ons huis
Ze Gaven Simpele Tips
Ze gaven simpele tips zoals vaker luchten en meubels iets van de muur zetten.
Uitleg Over Soorten Vochtproblemen
uitleg over soorten vochtproblemen was duidelijk geen moeilijke termen
Alles voelt stabiel en droog alsof…
Alles voelt stabiel en droog alsof probleem er nooit was.
ik had vragen en ze antwoordde beleefd…
ik had vragen en ze antwoordde beleefd terwijl ze doorwerkten
hij van tree care liet groot papier…
na hun werk heb ik geen last meer van…
na hun werk heb ik geen last meer van druppels en condens op de ramen
We kregen advies at eerlijk liet zien…
We kregen advies at eerlijk liet zien wat meteen nodig was.
ik zag meteen dat ze goedkoper waren…
ik zag meteen dat ze goedkoper waren dan de rest
Ze Deden Eerst Een Meting En Gaven
ze deden eerst een meting en gaven daarna het resultaat direct op papier mee
ze hebben het netjes aangepakt
ze hebben het netjes aangepakt, geen muffe geur meer als je de badkamer inloopt
we werkten netjes en vonden snel de…
we werkten netjes en vonden snel de oorzaak, zat verborgen achter de badkamerwand, goed apparatuur en kennis
geen rommel achteraf
geen rommel achteraf, ze gingen stap voor stap en hebben de hele ruimte onder het huis netjes aangepakt
het systeem is dezelfde dag nog…
het systeem is dezelfde dag nog volledig geplaatst, alles zonder rommel achter te laten
Zelfs na regen droog
Onze kelder blijft eindelijk droog zelfs na al die regen vorige week
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.