Webcompanies Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel mooi vliegengordijn voor een redelijke prijs. Zware degelijke kwaliteit . Een stevige rail en eenvoudige te monteren. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een top product is, wij zijn 100% t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij gaan hier nooit meer iets kopen. Waardeloze kwaliteit, wij hadden binnen de 2 weken zichttermijn geen tijd gehad om op te hangen. Hadden we dat maar wel gedaan want de staarten waren én te kort én... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Volgens afspraak bezorgd, goed ingepakt en redelijk makkelijk op te hangen. Alleen het op maat maken van de lamellen was wat moeilijker dan gedacht.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kant en klaar Vliegengordijn gekocht. Produkt werd snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk aan te passen aan je eigen situatie.

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Skrivet av företaget

Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Moeilijk gelijk en recht erin te…

Moeilijk gelijk en recht erin te klikken.En als ze hangen vallen ze niet altijd 100% terug. Vedder wel goeie kwalitijd

5 juli 2026

Beste Eva,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat het erin klikken lastig is gegaan! Wij raden aan dit met minimaal twee personen te doen en de lamellen vast te houden. Zo kunnen beide kanten tegelijk erin geklikt worden. Dit zal ervoor zorgen dat de lamellen niet scheef erin komen te zitten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is gewoon een waardeloos systeem

Het is gewoon een waardeloos systeem. Werkt niet en gaat elke x in de knoop.
Miskoop geweest

7 juli 2026

Beste Eelco,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent! Ik zie dat u een draadjesgordijn heeft besteld. Wij geven op onze website aan dat deze voor een decoratief doeleinde is. Ook geven wij aan dat als u echt een vliegengordijn zoekt dat andere producten beter zijn om te gebruiken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, duidelijke communicatie!

Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en werden erover geïnformeerd dat het beter was om 'm in twee delen te leveren. Dat zou makkelijker te monteren zijn en niet zichtbaar. Dit is inderdaad zo!

30 juni 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel geleverd

Snel geleverd, niet speciaal mooi maar wel effectief. Zou t mooier vinden als t witte klittenband gewoon zwart was

20 juni 2026

Erg blij mee

Veel keuze, wat het ook wel weer heel lastig maakt.. De levering op maat was super snel, de maat klopte en het bevestigen was binnen 5 minuten geklaard. Het belangrijkste is, het werkt ook heel goed. Heel af en toe komt er nog een vlieg mee naar binnen als ik er door ga, maar voor de rest is het perfect! Ook de katten snappen hoe het werkt, dat was ook een belangrijke voorwaarde. Dus ik ben dik tevreden!

30 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik bestelde het luxe vliegengordijn…

Ik bestelde het luxe vliegengordijn volgens de beschrijving in hoogwaardig kunststof met een hout-lookin hout look. Op de foto zag het er goed uit . Het bleken goedkope plastic meer oranje kleurige dopjes . Het in elkaar zetten was een dagtaak ! Ik vind de prijs kwaliteit echt niet goed , helaas wilde ze niets hierin voor me betekenen . Dus klantvriendelijk is ver te zoeken . Ik had eerst maar een dopje los moeten bestellen was het antwoord…

29 juni 2026

Beste DO,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is jammer om te horen! Het is inderdaad zo dat het om plastic houtlook hulzen gaat. Wij bieden ook proefhulsjes aan om de kwaliteit en kleur eerst te bekijken.

Heel fijn vliegengordijn

Heel mooi , stevig en perfect op maat gemaakt vliegengordijn.
Doet ook wat het moet doen. Heel blij mee. Ook nog eens snel verzonden en goed verpakt

16 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi en degelijk vliegengordijn en superfijne service!!

Ik heb een vliegengordijn besteld en supersnel geleverd gekregen. Het is een mooi en degelijk product - precies zoals ik het gehoopt had.
Bij de levering ontbrak het bevestigingsmateriaal maar op mijn mail werd heel erg snel gereageerd en het ontbrekende deel werd de volgende dag al geleverd. Heel fijne firma om iets te bestellen - dat doe ik zeker nog eens opnieuw!!

9 juni 2026

Precies zoals omschreven

Werdt snel bezorgd en is precies zoals omschreven.
Was makkelijk op te hangen. Het fijne aan dit vliegen gordijn is dat het dikke pvc koorden zijn die zwaar zijn en niet steeds tussen de deur waaien.
Heel blij mee. 😃

27 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vliegengordijn uit Mexico ziet er…

Vliegengordijn uit Mexico ziet er prachtig uit en werkt goed tehlgen vliegen. Op maat knippen was een makkie. Hangt goed, maar wel met een echte douchestang. De bijbestelde en geleverde dunne stang zakte iets teveel door.

21 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.