Ich habe erstmalig bei Vive la Belle bestellt und hatte Probleme mit dem Einlösen eines Rabattes. Schnell und unkompliziert wurde mir geholfen. Der gekaufte Armreif und Earcuff entsprechen sowohl gänz... Se mer
Det här tycker kunderna
Super leuke op eerste oog kwalitatief mooie armband. Vrolijke kleurtjes en gouden detail. Heb er naast mijzelf ook nog een vriendin mee blij gemaakt. Het elastiek waarmee armband bij elkaar gehouden w... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb nu meerdere setjes, super mooie kwaliteit, prachtige kleuren. Je kunt veel kleurstellingen combineren en dat maakt het juist leuk om veel te hebben haha. Persoonlijk kaartje erbij, wat wi... Se mer
Företaget har svarat
Ondanks dat mijn bestelling was zoek geraakt bij post.nl ben ik vriendelijk geholpen na wat telefoontjes en mailtjes gerust gesteld na een paar dagen toch het bestelde gekregen . Dus dat is een prima... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij ontwerpen sieraden waar jij van droomt, maar waarvan je nog niet wist dat ze bestaan ✨. De sieraden worden gemaakt van Premium Stainless steel (edelstaal) met een 14K goudlaagje die is aangebracht met een plating techniek die lang mooi blijft! Deze kleur komt het dichtste bij de kleur van écht goud, dat wordt aangeduid met code 585. Echte statement pieces waar je dus lang plezier van hebt! Daarnaast vind je ook leuke gekleurde sieraden die net even wat extra geven aan je look. Maak een feestje van jouw armparty!
Kontaktuppgifter
Gossinkweg 8, 7113AG, Winterswijk Henxel, Nederländerna
- info@vivelabelle.nl
- vivelabelle.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele mooie armband uitgezocht voor mijn…
Hele mooie armband uitgezocht voor mijn verjaardag! Heel blij mee! Mooie kwaliteit! Snelle verzending!
Erg mooie armband
Snelle levering, prachtige armband en andere armband die wat groot uitviel zonder problemen retour. Ga zeker meer bestellen!
Het product wat ik had besteld deed…
Het product wat ik had besteld deed niet aan mijn verwachting en dat kan natuurlijk
Maar de retour afhandeling werd prima geregeld.
Mooi 🤩
Snelle levering. Ook genoten van de mooie verpakking. Er zat ook een klein cadeautje bij, altijd leuk.
Armband zijn erg mooi en voelen kwalitatief sterk aan, kleur is net zo mooi als op de foto’s.
Voor herhaling vatbaar om hier wat te bestellen 😉
Mooie producten die met aandacht zijn…
Mooie producten die met aandacht zijn verpakt en verzonden.

Topservice
Prima service en prachtige armbanden ,ik had een te grote armband besteld en de volgende dag al een kleinere maat in huis

Snelle levering , mooi verpakt
Helaas waren de prachtige oorbellen te klein, super mooi verpakt, retour gestuurd en de volgende dag het geld al ontvangen. Geweldige service

Vriendelijk contact
Ik heb een vraag gesteld, goede hulp gekregen
Contact gehouden over het verloop door de verkoopster
Ik geef een 10

Svar från Vive la Belle
Mooie sieraden en een heel goede…
Mooie sieraden en een heel goede service, een echte aanrader!

Svar från Vive la Belle
Super blij met mijn armband van Vive la belle
Super blij met mijn armband! Ik twijfelde over de maat en kreeg snel reactie van de klantenservice. Kreeg het pakketje snel en draag de armband met heel veel plezier!

Svar från Vive la Belle
Super snelle en goede service
Super snelle en goede service. De eigenaresse is erg behulpzaam en vriendelijk. Al meerdere bestellingen verder en nog steeds erg blij met mijn sieraden!

Happy!
Happy met al jou mooie sieraden! Inmiddels al meerdere armbanden, ringen en oorbellen besteld. Nieuwe collectie ook helemaal leuk 😍
Goeie kwaliteit en snelle levering, top service 🫶🏼

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.