IMPORTANT NOTICE! THIS IS A SCAM CASINO! PLEASE SHARE THIS INFO! DID NOT GET MY WINS!!!! THEY USE BOTS TO CREATE POSITIVE FEEDBACK!
Tällä tarkoitetaan pääasiassa sitä, kuinka monta pyyntöä alusta voi käsitellä samanaikaisesti, mukaan lukien ennakko- ja live-vedot sekä erilaiset niihin liittyvät toiminnot. Tässä suhteessa alusta on... Se mer
Täällä ei ole mitään huolta. Verkkosivuston käyttöliittymä ja mobiilisovellus ovat sujuvia ja intuitiivisia, ja kaikki ominaisuudet on esitetty kätevästi. Sama pätee saatavilla oleviin kampanjakoodeih... Se mer
Pidin VivatBeti klienditoega suhtlema seoses väljamaksete teemal. Hoolimata mõngitest raskusest ja arusaamatustest lõppes kõik minu kasuks. See oli ainukene probleem nendega viimase pooleteise aasta j... Se mer
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Svar från Vivatbet Estonia
Average casino. Imo. Nothing too good nothing too bad. Average experience. However sometimes they do generous promotions though

Svar från Vivatbet Estonia
Olen muutaman kerran kokeillut,kerran voitin ja sain rahat. Arvostelut on verrattavissa temun sivuilta,suurin osa tuskin oikean pelaajan arvosteluja.

VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ CASINOA!
-VOITTOJA JÄI SAAMATTA, EIVÄT MAKSANEET VOITTOJA JOTKA HÄVISIVÄT
-OVAT TEHNEET ARVOSTELUJA SUOMALAISTEN ESIMERKIKSI JULKISUUDEN HENKILÖIDEN NIMILLÄ JOTTA CASINO NÄYTTÄÄ PAREMMALTA.
-TEHTY USEITA VALITUKSIA ASIAKASPALVELUSTA

Svar från Vivatbet Estonia
They had special bonus offer which I did not get, I got the basic welcome offer instead. Reached out to support and they were not helpful. They said I need to deposit more after this bonus to get the special bonus.
I forfeit the bonus and try to withdraw. I could not withdraw since it needs to be wagered first. So I got no bonus and money was stuck. I lost it and will never go back.

Svar från Vivatbet Estonia
Only here can I bet day or night. Support works the same — fast, professional replies. Though sometimes the operator’s cheerful voice on the phone catches me off guard.

Svar från Vivatbet Estonia
When the team knows what they’re doing, you get a solid product. Vivat has juicy odds that hit, and the casino lineup is top-notch. Just need to fix the Bella crash issue and we’re golden.

Svar från Vivatbet Estonia
Awesome terms on the bookie. Haven’t seen money move this fast in ages — like a bullet train Not the first time cashing out big after nailing combos. They don’t block winners, though crypto is missing.

Svar från Vivatbet Estonia
Avastasin Vivatbeti juhuslikult – minu tavapärane koefitsientide pakkuja ei töötanud. Siin samad sündmused, aga koefitsiendid kõrgemad. Armusin esimesest panusest. Registreerusin panga kaudu – lihtsustas verifitseerimist, lisaks sai kohe deposiidi teha.

Svar från Vivatbet Estonia
Kui loojad panevad platvormi hinge, ei taha sealt ära minna. Nii on ka Vivatiga.

Svar från Vivatbet Estonia
Olen Vivatbetis selle loomisest esimesest päevast. Mulle meeldib kõik, eriti väravavõrgut raputav Ronaldinho.

Svar från Vivatbet Estonia
Pelaan jatkuvasti Bella World -slotissa. Pari kertaa sain platinajackpotin, mutta sitten yhteys palvelimeen katkeaa äkillisesti. Kirjoitin tukeen. Vastausta odotin 10 minuuttia, lupasivat selvittää.

Svar från Vivatbet Estonia
Kuulin buusta jalkapallo-ottelun jälkeen, huomasin mainoksen uloskäynnissä. Skannasin QR-koodin, rekisteröidyin ja sain ilmaispanoksen. Tykkäsin nopeasta rekisteröinnistä pankkikortilla – piti vain täyttää pari kenttää profiilissa.

Svar från Vivatbet Estonia
Vivat is truly Vivat. Well-structured platform, sharp support team, fast payouts. Yes, not many deposit methods, but I’m hoping for the best...

Svar från Vivatbet Estonia
9. oktoobril võitsin võidusõidupeos 2500 eurot. Võtsin koefitsiente kärpimata tunni ajaga välja. Ilu! Kahju, et pole populaarseid makseviise?

Svar från Vivatbet Estonia
Arvostan Vivatia kasinon demotilasta. Kyllä, voittomahdollisuus on siellä korkeampi houkuttimena. Mutta toisaalta – muutaman kierroksen jälkeen haluaa siirtyä oikeaan peliin.

Svar från Vivatbet Estonia
Jos susi jakaa saaliinsa kanssasi vapaaehtoisesti – olet Vivatbet-sivustolla. Wolf Fang -automaatti näyttää todella realistiselta. Panos osui, täydennys tuli tilille heti.

Svar från Vivatbet Estonia
Vivatbet tarjoaa jotain sekä kokeneille että uusille pelaajille. Ottelut ja turnaukset on kuvattu tarkasti. Voin lyödä vetoa maalintekijöistä tai keltaisen kortin saajista. Kaikki toimii, paitsi että maksut joskus viivästyvät.