Baserat på omdömen, skapat med AI
Välkommen till Vitatandernu.se, specialisten på original Crest Whitestrips! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa och mest effektiva tandblekningsremsorna som är kända världen över för deras kvalitet och resultat. Oavsett om du letar efter ett strålande vitt leende för ett speciellt tillfälle eller bara vill öka ditt dagliga självförtroende, är Vitatandernu.se rätt plats för dig.
På Vitatandernu.se hittar du ett brett utbud av Crest Whitestrips för alla behov och preferenser. Från de populära Crest 3D White Professional Effects till de milda Crest 3D White Sensitive White, vi har allt. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att hitta och beställa den perfekta produkten.
Välj Vitatandernu.se och upptäck varför så många nöjda kunder litar på oss för deras tandblekningsbehov. Med våra original Crest Whitestrips, snabba leverans och utmärkta kundservice är du garanterad ett strålande vitt leende. Besök vår webbplats och beställ idag!
Basepoint Business Centre | Rivermead Drive | Westlea | Swindon | SN5 7EX | Great Britain, SN5 7EX, Swindon, Storbritannien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Jag är jättenöjd. Man ser resultat från första användning. De är lätta att använda och jag har och kommer fortsätta rekommendera dessa vidare. Fick själv tips från en vän och därav blev det ett köp för mig.

Svar från Vitatandernu.se
Jag blev supernöjd. Jag såg skillnad efter 4 dagar. Tänderna blev så vita. Dock började dem ila istället.

Svar från Vitatandernu.se
Det har nog blivit lite vitare. Har en förpackning kvar för att kunna bedöma resultatet fullt ut. Min son har provat och där syns en markant skillnad och bländvita tänder. Jag kanske behöver ett komplement till utgångsbehandlingen. Överlag tror jag det funkar riktigt bra.

Svar från Vitatandernu.se
Förseningar i leveransen, men detta meddelades kort efter beställning. Valde att välja en annan blekning istället. Blekningen funkar väldigt bra! Vita tänder, men med lite längre leveranstid än förväntat

Svar från Vitatandernu.se
Bra och effektiv tandblekning. Mina tänder har ljusats upp flera nyanser efter bara några användningar.
Kan verkligen rekommendera produkten. Det är även snabb leverans.

Svar från Vitatandernu.se
Har beställt Crest whitestrips flera gånger..mycket effektiva o enkla att använda. Snabb leverans.

Svar från Vitatandernu.se
Jag är otroligt nöjd! Bra kundservice med snabb hjälp o snabba svar när leveransen strulade lite. Har hunnit testa produkten också och ser redan skillnad efter några dagar. Ska bli kul att se slutresultatet även om jag tror att jag inte kommer behöva använda hela behandlingen 😁 Har rekommenderat det till familj och vänner. Då ingen annan tandblekning gett resultat så snabbt

Svar från Vitatandernu.se
Märks skillnad! Redan efter första användningen. Det är lätt och känner inget obehag i tänderna!! Bästa köpet jag gjort istället för att gå till salong och bleka!

Svar från Vitatandernu.se
Min första beställning försvann tyvärr av PostNord. Jag kontaktade direkt eran kundtjänst och fick återkoppling samma dag! Fantastisk bra och snabb service. Fick ett nytt paket skickat direkt efter att bekräftat min adress på nytt. Tog 2 dagar så fick jag det i brevlådan. Ni vet vad service är, och nu ser jag fram emot ett strålande leende! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Vitatandernu.se
Jag har använt tandblekningsstrips i två veckor nu och jag är supernöjd med resultatet! Mina tänder har blivit flera nyanser ljusare och jag har inte upplevt någon ilning eller irritation. Stripsen är lätta att använda och sitter bra på tänderna. Jag kommer definitivt att fortsätta använda dem!

Svar från Vitatandernu.se
Toppenresultat med Crest 3D Whitestrips!
Jag använde Crest 3D Whitestrips och är supernöjd – tänderna blev märkbart vitare på bara några dagar. Enkel att använda och inga ilningar alls.
Dessutom fick jag riktigt bra service vid beställningen, med uppdateringar vart paketet var innan de kom fram till mig. Rekommenderas!

Svar från Vitatandernu.se
Mycket vitare tänder precis som utlovat. Lätt att använda och remsorna sitter på plats hela tiden. Snabb leverans. Bra betalningsmöjligheter.

Svar från Vitatandernu.se
Försökt med många sorters blekning , även med tandläkarens blekningsmetod.
Crest fungerade utmärkt och jag såg skillnaden direkt.. Det enda jag har att anmärka på är att stripsen är för korta för mig. De borde vara lite längre. fick klippa en nystrip i två bitar för att föelänga dem.

Svar från Vitatandernu.se
Bra varor som fungerar på mig! Skönt att ha en svensk sida att beställa ifrån! Och alltid roligt när man får erbjudande på rabatter 👏

Svar från Vitatandernu.se
Nöjd. Ger en gradvis förbättring efter varje användning. Kommer beställa igen. Kan rekommendera.

Svar från Vitatandernu.se
Jag har beställt härifrån tidigare och är väldigt nöjd med mitt köp!