Ja jag ställer mig i raden av…
Ja jag ställer mig i raden av grundlurad, avtalsbunden icke behövande mineral fattig svensk.
Ja att skriva på ett forcerande avtal där man lyfts och inte ges möjligheten att begrunda det viktigaste i lugn och ro är svårt att bromsa. I efterhand då man har synpunkt på vad dessa tabletter gör för nytta i min vardag egentligen??? Får man till svar, att med generösa prövotid som sträcker sig hela 20 dagar istället för 14 kan jag inte klaga på varan?. Som om 6 dagar gör någon skillnad??
Man behöver mer tid, för att reda ut om det är , rätt för mig eller inte? På det, så vad är det för företag bakom tabletterna är det vad som står på asken eller socker eller bös???
Sedan en oseriös faktura på kalaset dessutom.
Miljöavgift för att de värnar om miljön, är ju rena nonsens. Enbart ett sätt att få avtalslåste icke behövande tablett tagare en högre kostnad. Sedan har man till råga på allt inställningen att inte skicka allt på en gång utan flera försändelser så det blir maximerat dyrt för den obegåvade utav dessa så kallade hälsopreparat!
Ja tyvärr så får min sjukskrivande läkare skicka ett intyg att detta skall jag inte äta utan äta riktig hälsosam kost så man får i sig det som jag behöver. Man skall inte vara din egna läkare, finns utbildade människor för det!!
NU SKALL DET BLI ROLIGT & LÄSA VAD VITAPRO SKRIVER TILL MIG OM PRÖVOTIDEN SAMT ETT AVSLUT AV DET SÅ KALLADE AVTALET UTAN RIMLIG PRÖVOTID MED RÄTT ATT BRYTA.
Till er andra som har lockats av ICA presentkort, ni kommer bli överösta med försäljare som lyfter er till skyarna och att ni är vidare i lotteriet. Där vinsten aldrig blir ett Presentkort utan, en hög med kostnader som ni inte behöver om ni äter bra mat eller tar en läkarundersökning och frågar vad ni behöver av mineraler i kroppen!
En oerhört besviken/lurad svensk som med vetskap om att vara icke behövande av tabletter eller att skriva detta!!
Västkustbo!