Komen afspraken 100% na
Komen afspraken 100% na. Goede kwaliteit lampen, vooral non flikker led maakt deze lampen het waard.
Bij Vitalwave helpen we mensen om zich dagelijks beter, energieker en vitaler te voelen met hoogwaardige rood licht therapie producten. Onze producten zijn ontwikkeld om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen bij herstel, pijnvermindering, huidverbetering en een meer energie. We streven naar de beste kwaliteit én service: snelle levering binnen Nederland en België, gratis verzending, 60 dagen retourrecht, 2 jaar garantie en altijd persoonlijk advies. Of je nu rood licht therapie inzet voor herstel, huidverzorging, ontstekingen of meer energie tijdens de donkere dagen: we denken met je mee en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vitalwave is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd merk binnen Nederland en België. Eerlijk, deskundig en met echte aandacht voor onze klanten.
Hoogstraat 68, 5241CT, Rosmalen, Nederländerna
Zeer goede prettige ervaring met verkopende partij, er is goed geluisterd en gezocht naar een fijne oplossing.
Zou hier volgende keer weer kopen. De lamp geeft veel ontspanning en een mindful moment voor jezelf wat in deze tijden zo waardevol is.

Svar från Vitalwave
Super product! Erg stevig en werkt precies zoals het zou moeten. Eenvoudig in gebruik en went snel. In de ochtend echt een energieboost en in de avond heerlijk ontspannend. Zeker tijdens de wintermaanden echt een aanrader!

Svar från Vitalwave
Top service en top apparaat!
Red light therapy lamp gekocht en ben er superblij mee. Werkt perfect.

Svar från Vitalwave
Goede ervaring gehad van het bestellen tot het gebruiken. Zeer kwalitatief product. Voelt degelijk en kwalitatief. Zeker een aanrader!

Svar från Vitalwave
Snelle levering, goed verpakt. Lamp ziet er mooi uit en is solide. Klantenservice reageert snel.
Heel fijn contact gehad met Vitalwave. De lamp werd snel geleverd en met het gratis E-book kon ik meteen vooruit!
Ik heb twee producten gekocht bij VitalWave en de kwaliteit is opvallend goed. Eerst was ik wat huiverig om te bestellen, omdat er zoveel aanbod is en je niet goed weet wat echt goed is. Maar dit blijken hele fijne producten van hoge kwaliteit. Walter, de eigenaar, reageert snel en denkt mee. Wat mij betreft zou de website nog iets meer productomschrijvingen mogen hebben. Als je ergens meer over wilt weten, moet je daarvoor nu de chat gebruiken. Gelukkig krijg je daar wel snel en duidelijk antwoord. Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, dat zou het nog beter maken. Al met al een positieve ervaring en producten waar ik erg tevreden mee ben.

Svar från Vitalwave
Bij het bestellen van mijn artikel werden verzendkosten aangerekend hoewel op de website staat dat deze gratis zijn voor Nederland en België. Ik stuurde hiervoor een email en het bleek om een fout te gaan. Het werd onmiddellijk aangepast en mijn artikel was ook snel geleverd.

Svar från Vitalwave
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.