Lätt att lägga upp annonser. Smidigt att få fraktetikett och skicka iväg det man säljer och man behöver inte oroa sig för att inte få betalt. Också lätt att handla och de flesta säljare är bra och s... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Vinted är ett inkluderande community och en mångsidig marknadsplats som strävar efter att göra andra hand till ett förstahandsval. Miljontals medlemmar över hela Europa köper och säljer begagnade saker hos oss varje dag. Sälj avgiftsfritt och fynda unika kvalitetsartiklar - på Vinted hittar du allt från mode, elektronik och heminredning till husdjurstillbehör och mycket mer.
Litauen
- vinted.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Kul med en lyckad lösning för second hand
Kul med en lyckad lösning för second hand som håller en hyfsat bra nivå och ofta med varor i bra skick. Enkelt att sälja och har än så länge bara haft positiva erfarenheter som både säljare och köpare.
Sämst kundservice! -0/10
Sämst kundservice. Lita INTE på att Vinteds personal ska hjälpa dig när det strular. Dom påstår hjälp inom 1-2 dagar, men det är 10-14 dagar. OCH dessutom läser de inte ens mitt meddelandet utan svarar som ett dagisbarn, nu när jag behöver förklara igen lika tydligt behöver jag vänta ytterligare 2 veckor på svar från dom. Pinsam kundservice. 1 stjärna
Smidigt att sälja saker via Vinted
Smidigt att sälja saker via Vinted! Går att lita på hela processen från info på sidan till betalning. Funkar också bra att skicka paket både inom Sverige o utanför. Jag är nöjd!
Det är en lättanvänd plattform.
Allt funkar så smidigt
Bästa sälj och köpsajten !!
Bästa sälj och köpsajten !!
Du får behålla varje öre du säljer för
Så enkelt o bra !!!!!
Inte tryggt för säljaren
Deras kundtjänst bryr sig inte det minsta om säljarna. Trots att det är de som har gjort fel, tar de inget ansvar alls och det är säljaren som blir lidande. När man försöker få svar från dem får man istället bara ett autosvar och blir avfärdad. De är omöjliga att ha med att göra. Kommer inte att använda Vinted mer då det inte känns tryggt.
En bra sida för att sälja sina saker
Smidig och lättanvänd app
Smidig och lättanvänd app, med fin kvalité varor, samt inte för höga priser.
Blev inte återbetald, trots att varan aldrig kom.
Jag beställde ett par sandaler för 100 kr + frakt och servisavgifft. Sandalerna levererades aldrig till mig utan åkte tillbaka till säljaren (Polen). Säljaren meddelande mig detta och sa att jag skulle få tillbaka pengarna genom vinted. Jag meddelade vinted detta upprepade gånger. Tillslut efter ca 1 månad stod det plötsligt att sandalerna levererats till mig. (vilket de inte hade) Jag meddelade vinted som sa åt mig att trycka på en knappen "jag har ett problem" inom 2 dygn. Denna knapp dök aldrig upp och jag tog upp detta med Vinted igen som bad mig avakta 24 timmar, då knappen kan dröja. Jag meddelade detta igen när den aldrig dök upp. Efter detta hävdar Vinted att de inte kan göra något då tidsfristen har gått ut. Men jag har pratat med dem i flera chattar (chattarna avslutas av sig själv, så jag måste förklara problemet igen) och tillslut fick jag prata med en riktigt person, ej AI. Denna person hävar samma sak som AI:n att jag inte kan få tillbaka pengarna då tidsfristen har gått ut. Jag förstår inte hur det kan vara okej att jag betalar för en vara + frakt och + service till vinted och sen blir jag inte återbetald trots att jag meddelat dem upprepade gånger, men de hävdar att jag gjort fel som inte klickat på knappen som inte finns. Lyckligtvis var det inga stora pengar, men de behöver skrota sina kassa AI:asistenter eller sina sjuka regler. Slutligen vill jag säga att säljaren aldrig gjort nått fel. Det är vinted som är ansvariga för det här.
Detta är en sida där tiden har gått för…
Detta är en sida där tiden har gått för bi.
Inget funkar inte. Ai hjälpen funkar en gång på 100 gånger.
Vinted är en otroligt bra plattform för…
Vinted är en otroligt bra plattform för handel mellan privatpersoner. Man sätter sitt pris, men köparen kan om hen vill förhandla med säljaren, så att alla blir nöjda i slutänden. Bra fraktpris och gratis annonsering.
Sjukt dåligt
Sjukt dåligt, jag har blivit lurad flera gånger där köparen har fått behålla varan jag sålt OCH behållt pengarna. Och vinted har inte hjälpt mig på något sätt att få tillbaka mina grejer eller pengar. REKOMMENDERAR INTE
älskar vinted
det är billigt och trevliga människor här, ett bra tips är att alltid kolla mått oavsett om du har ett likadant plagg och det går oftast att pruta😉
Bästa stället om du vill sälja!
Bästa stället om du vill sälja dina kläder. Enkelt att lägga upp. Bra att priset man begär är det man får betalt. Portot är för dyrt, och jag tror att många liksom jag gjorde i början väljer fel storlek på frakten. Att man tar större än man behöver. Så mitt råd till de som ska sälja är att väga plagget. Ofta räcker billigaste alternativet.
Sämsta kundtjänsten som besvaras av en…
Sämsta kundtjänsten som besvaras av en AI! Jag har postat en skjorta som kom fram till köpare och hon har fått bekräftelse om att paketet har levererats till henne dörr men det fanns inte där. Köparen har fått återbetalning men inte jag. Vad synd att de inte sköter det bättre och har riktiga människor som svarar på ärenden. AI fattar inget och bör användas som ett verktyg och inte beslutsfattare.
Frakten kostar mycket 😔
Snabb leverans och perfekt plagg!