2,6

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Passa er för sjutton

Passa er för sjutton! Har inte fått några skor trots väntat i mer än 6 veckor! De skickar med Earlybird utan att informera om detta när man beställer och det funkar inte hos mig eftersom de kommer nattetid och vår private hyresvärd inte har sett till att de kommer in. Så när man börjar eftersöka det är det redan tillbakaskickat till Kina! Försöker förklara för dem att att jag behöver ett annat leveransalternativ men det är som att tala med en vägg! De ber mig bara ha tålamod. Sedan får jag såklart mail från Earlybird att paket ska komma till mig på natten den 18/8. Försöker föfklara för dem via mail för säkert tredje gången att det inte fungerar till min adress och att de ska ställa det utanför porten på gården samt messa mig. Tror ni att jag fick det? Så vem ska jag gå på? Vintago eller Earlybird? Samma jäkla skrot o korn båda två🤬

23 augusti 2021

Köpte ett par Laura "ortopediska"…

Köpte ett par Laura "ortopediska" sandaler. För det första var det riktigt lång leveranstid på dem (för de skickas tydligen från Kina med häst och vagn alternativt cykelbud) och kontaktar man dem får man veta att man ska ha mer tålamod. I första mailet var det 9-15 dagars leveranstid. I andra mailet var det alltså ytterligare 8 ungefär. Kändes oseriöst. För det andra var inget med denna sandal ortopediskt. Inte ens med lite god vilja kan man hitta något som påminner om kvalitet i någon ände av denna sandal. Ta dina surt förvärvade pengar och köp skor nånstans som inte är ett "hittepå- företag". Jag är skitbesviken.

11 augusti 2021

Vintago och deras s.k Ortopediska…

Vintago och deras s.k Ortopediska sandaler Har blivit grundlurad.I deras annons visar dom vilken svikt dom har och att dom går att vika ihop hur lätt som helst. Vad får jag en sandal som är skummare än en pjäxa från 60 talet. Efter att ha skickat en bild som dom ville av sandalerna säger människan att jag har fått rätt skor. Returen ska jag bekosta tydligen till Kina. Det kan dom ju inbilla sig. Har inte betalat ett öre och dom dom ska heller inget ha
Då får dom skicka returettikett som jag nu har tjatat om i 3 veckor
Snälla köp inget från detta företag. Dom säljer bara skräp. Sen har dom olika namn på som jag tror är samma företag.Kontaktat KO
men det är ju semestertider än
Hoppas att någon uppmärksammar detta som har tanke på att beställa av detta blufföretag. Gör det inte
Hälsningar Margaretha

K

1 augusti 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis