Vinstjagaren Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,9

Lurar alla sina medlemmar med sina analyser som är totalt värdelösa. Hela discorden är minus otroligt mycket pengar. Har i princip aldrig rätt och är nästan aldrig online, 1 live i veckan. E-booken... Se mer

Väldigt varierande närvaro av Patrik. När gruppen behövde hans input så lös han med sin frånvaro. Otroligt dålig på att förklara risk och vinsthämtning för sina medlemmar. Justering av analyser hela... Se mer

Sämsta jag har varit med om. Jag har varit medlem i 3 år och ligger ungefär -50 procent på nästan alla mina innehav. Analyserna pekar alltid uppåt, men i verkligheten gör de inte det. Medlemmar för... Se mer

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Makro ekonomi, Crypto marknad mfl

Varit med och följt Vinstjägaren sedan 2020!
Han är verkligen SOLID i sina analyser och förklarar allt i detalj. Dessutom går han igenom mycket annat såsom Macro Ekonomi, räntor, inflation, crypto analyser i särklass och ger tips på Crypto som växer minst 1000%.
Har själv lyckats med hjälp av VJ få större perspektiv på hur allting hänger ihop och hur och när man faktiskt måste agera eller eventuellt avvakta att handla i börsen.

Rekommenderar starkt till er alla som vill lära sig ett nytt och validerat trading/investering strategi som ingen annan lär ut! Helt klart 5-stjärnigt!

2 mars 2024

Har följt vinstjägaren ett par År

Har följt vinstjägaren ett par År utan att direkt investera efter honom. Mina resultat slutade med -70% efter 3 År. Efter dessa event började jag rygga Patrik. Allt blev enklare. Idag vågar jag faktiskt logga in igen och se siffrorna på Avanza. Utan Vinstjägaren hade det tagit flera år att spara ihop det jag förlorat! Så den som funderar att ansluta sig, gå med honom. Gör det enkelt och lär!

1 mars 2024

Bluff som ”tvingar” andra att ge honom…

Bluff som ”tvingar” andra att ge honom 5 stjärnor. Vi är många som ligger minus -40%, -50% i Silver och han har tagit bort sitt inlägg. Det gäller även andra aktier som har gått riktigt illa

Analyser som går fel tar han snabbt bort för att inte se dålig ut. Om man ställer jobbiga frågor till han på discorden, då blir man snabbt kickad och blockerad på Instagram.

Han säljer en kopierad bok för flera tusen kr. Va försiktig för hans bluff, han kopierar rentav andra. Den han mannen kan inte analysera

Jag blev lurad, det är fact

27 februari 2024

Jag har varit med i några discordar…

Jag har varit med i några discordar under åren, skulle säga att på sista raden så har det gått minus på alla dessa. Nu har jag varit med i VJ's discord i några månader och 8 av 10 signaler har gått som det är tänkt. Man får dessutom mycket info som man annars inte hade tänkt på, detta gör såklart att man förstår varför det går åt något håll på börsen. Stort tack för att du delar med dig av din kunskap.

21 februari 2024

VJ är börsens Nostradamus 🔥

VJ är utan tvekan den bästa inom börsen i Sverige och kan vara bland de bästa i världen när det kommer till både det teknisk- och fundamentala träffsäkerhet.

VJ:s community rekomederas starkt!!!

1 januari 2024

Riktigt bra

Lätt att förstå, ingen hype utan alltid objektiv när det gäller analyser. Riktigt bra grupp och information överlag.

15 februari 2024

Bästa valet i mitt liv!

Bästa valet i mitt liv att lyssna på denna mannen, hans kunskap inom börspsykologi och tips för investeringar är guld värt!

Man får redan massor helt gratis via hans instagram men om man vill ta det till nästa nivå så är hans prenumeration värt varenda krona!

2 februari 2024

Jag har följt Vinstjägaren sedan 2021…

Jag har följt Vinstjägaren sedan 2021 och han levererar alltid transparens och är alltid trevlig i sitt bemötande! Sen är han riktigt vass på analyser och är alltid up to date när det gäller nyheter.

15 februari 2024

Ingen kan krypto som Patrik

Ingen kan krypto som Patrik! Den här killen är något utöver det vanliga. Allmänt genuin och svarar på både bra och dumma frågor.
Vj är en riktig 10/10!

25 mars 2023

Grym

Ödmjuk människa som ger sin syn och analys på marknaden!! Helt fantastiska resultat gång på gång! Tack VJ för din discord 😎

12 februari 2024

Bästa investeringen i mitt liv

Bästa investeringen i mitt liv. Så mycket värde som VJ först levererar gratis på Instagram med sådan pricksäkerhet är läskigt.
Både kortsiktiga och långsiktiga analyser är otroliga, man kan tro att han har en spåkula ibland.
Helt klart värt pengarna och skulle rekommendera detta till alla som är på börsen.
Hans starka sida är speciellt krypto.
Bara 5 stjärnor här rakt av utan att tveka!

12 februari 2024

Analyser både lång och kort sikt som är extremt träffsäkra

Följt Vinstjägaren i flera år och hans analyser är extremt träffsäkra. Gick med även i hans disco för ett par månader sedan, det bästa jag gjort för att få utveckling på mina pengar. När det kommer till krypto är hans analyser magiska och hitta prospekt som går som raketer. Kan varmt rekommendera att gå med i hans disco.

11 februari 2024