Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har bestilt og modtaget 12 fl Spätburgunder til en hund pr flaske . Problemfri levering ( 3 dage) lige til døren. Dejlig interessant vin. Lever fuldt op til beskrivelsen. Vh tilfreds kunde, der bestil... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Vinpalle, som jeg anser som en meget seriøs og troværdig virksomhed, og så har de et super godt koncept. Jeg har udført noget konsulentarbejde for Vinpalle og har derigennem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte to forskellige kasser rødvin. Desværre fik jeg ved en fejl leveret to ens kasser. Frem for at skulle sende den ene retur, fandt vi en fornuftig pris på kassen. Den manglende kasse blev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestiller 4 kasser vin, De Danske Fragtmænd har leverings tjansen. 2 kasser bliver leveret næste hverdag, og det fremgår af de andre 2 kasser ikke kan leveres. Der går kun 18 minutter fra at frag... Se mer

Företagsinformation

1. Vinbutik

Skrivet av företaget

Det er nemt at handle hos Vinpalle. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig levering til døren (og på…

Super hurtig levering til døren (og på bryggersbord) flot.
Gode priser
Super tilfreds

22 september 2025

Hej Sonja,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at både levering, priser og service har levet op til dine forventninger. Vi ser frem til at levere vin til dig igen snart 🍷

Gode tilbud i indbakken

Gode tilbud i indbakken

17 september 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐ Det glæder os, at du er glad for vores tilbudsmails – vi arbejder hele tiden på at finde de bedste vine til skarpe priser.

Vi ser frem til at sende dig mange flere gode tilbud i fremtiden 🍷

Vinpalle ApS

Bare go altid

Bare go altid - cm

16 september 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Vinpalle. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at byde dig velkommen igen snart.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vinen skulle leveres ved døren…

Vinen skulle leveres ved døren -rækkehus-men blev sat 2-3 meter fra døren .det var vi ikke glade for .
Mvh

9 september 2025

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke blev placeret helt ved døren som aftalt. Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal modtage deres vin.

Jeg tager din feedback videre til fragtfirmaet, så vi kan sikre, at leveringerne bliver håndteret mere præcist fremover. Tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

3 september 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede det som hurtigt og nemt – præcis sådan skal det være.

Med venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chaufføren var utrolig flink og satte…

Chaufføren var utrolig flink og satte min pakke inde i bryggerset

2 september 2025

Hej Mia,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟 Det glæder os meget at høre, at chaufføren leverede helt som ønsket, og at oplevelsen var god fra start til slut. Vi håber, du får stor fornøjelse af vinen! 🍷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Let at bestille, hurtig god levering

Let at bestille, hurtig god levering.

29 augusti 2025

Hej Jim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen gik hurtigt og godt. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – den betyder meget for os.

Skål og på gensyn hos Vinpalle 🍷😊

Hurtig og serviceminded levering

Hurtig og serviceminded levering, varen fin og intakt!

29 augusti 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at både levering og varer levede op til dine forventninger. Vi håber, du får stor fornøjelse af vinen – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Vinpalle.dk.

Hurtighed

Hurtighed ved leverer

28 augusti 2025

Hej Gerda,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟 Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig levering – det betyder meget for os. Vi håber, at vi næste gang kan give dig en 5-stjernet oplevelse.

Bestilt tirsdag kl.18.00,
Levering torsdag kl.10.30

28 augusti 2025

Hej Gert,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Vi er rigtig glade for, at leveringen gik hurtigt og alt var som ønsket.
Vi håber, du får stor fornøjelse af vinen og ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God levering dog med et men.

God levering, dog med et enkelt men der handler om, at jeg gerne vil have vinen sat i carporten og ikke foran min bryggersdør, heldigt den stod der da jeg kom hjem kl. 21:10 og i tørvejr.

27 augusti 2025

Hej Dan Otto,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️ Vi er glade for at høre, at leveringen ellers gik godt.

Jeg beklager, at vinen ikke blev stillet i carporten, som du ønskede. Vi tager naturligvis din feedback med videre til fragtfirmaet, så vi kan sikre, at dine fremtidige leveringer bliver placeret præcis, hvor du ønsker det.

God fornøjelse med vinen – og tak fordi du handler hos os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtige med leverancen.

26 augusti 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget at høre, at leveringen gik hurtigt og problemfrit. Vi håber, at vinen bringer lige så stor glæde som leveringen gjorde.

Altid hurtig levering

15 augusti 2025

Hej Christian,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores levering. Vi ser frem til at sende vin til dig igen næste gang 🍷😊

Mange hilsner

God vin

God vin, og hurtig service.

4 augusti 2025

Tak for den flotte anmeldelse, Poul 🙏
Vi er glade for, at både vin og levering levede op til forventningerne! 🍷🚚
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlig og konstruktiv feedback er lige…

Ærlig og konstruktiv feedback er lige mig!
For det første, ualmindelig hurtig levering.
For det andet, Hans Greyl Sauvignon Blanc er virkelig god. Normalt sværger jeg til Cloudy Bay, men denne vin kommer absolut meget tæt på mht. lækker, frugtig og lang smag.
For det tredje, synes jeg at grænsen for fragtfrit køb på små 1000kr. er lidt for højt. Især når det er første gang man handler hos Vinpalle.
Men jeg er meget godt til pas med denne handel.
Venligst
Steen Kaiser

1 augusti 2025

Hej Steen,

Tusind tak for din ærlige og konstruktive feedback – det sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre, at både leveringen og Hans Greyl Sauvignon Blanc har ramt plet. Det er en vin, vi selv er ret vilde med – og skønt at høre, at den kan måle sig med Cloudy Bay.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og altid af et venligt…

Hurtig levering og altid af et venligt bud🙏👌

1 augusti 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig – og at buddet var venligt. Det betyder meget for os, at både vin og service lever op til forventningerne.

Vi glæder os til at sende næste kasse afsted til dig 🍷

Hurtigt

Hurtigt - og til den rigtige pris.

28 juli 2025

Svar från Vinpalle

Tak for den fine anmeldelse, Claus – vi er glade for, at både tempoet og prisen ramte plet! 🍷😊 Vi glæder os til at sende vin afsted til dig igen.

Speedy,delivery

Altid parat, leverer hurmtigt og korrekt

25 juli 2025

Svar från Vinpalle

Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Total hurtig levering og vinen der blev…

Total hurtig levering og vinen der blev bestilt er bare mums

19 juli 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at både leveringen og vinen levede op til forventningerne – og at den var mums! 🍷
Vi håber, du får mange gode stunder med flaskerne.

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition, modtog vinene næste dag og den blev leveret som ønsket ved hoveddøren på måtten.

16 juli 2025

Tak for din flotte anmeldelse, Frank! 🙏
Vi er glade for at høre, at vinen kom hurtigt frem og blev leveret præcis som ønsket. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det – nemt, hurtigt og uden bøvl. 🍷

Skål og på gensyn hos Vinpalle!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.