Vinduespudser Beckmann Omdömen 90

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige haft besøg af jeres dygtige vinduespudser Emil. Resultatet - skinnende, flotte, rene vinduer👍 Mindst 5 stjerner til jer. I har fået en ny kunde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige haft besøg af jeres meget dygtige vinduespudser Emil, pæne og skinnende vinduer, meget behagelig og dygtig ung mand👍👍 5 stjerner, og en ny kunde..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Simpelthen en super service. Hurtig svar på mail, besked et par dage inden de forventer at komme - og jeg nåede næsten ikke at lægge mærke til de var her🥳

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De gør et godt stykke arbejde, behagelige mennesker og god kommunikation inden og efter. Vi er meget tilfredse!

Företagsinformation

1. Fönsterputsning

Skrivet av företaget

Vinduespudser Beckmann er en lille lokal virksomhed forankret i Holstebro. Vi servicerer kunder i Holstebro, Struer, Aulum og Vinderup + de omkringliggende byer. Hos Vinduespudser Beckmann har og vil det vigtigste altid være at kunden er tilfreds med vores service. Det handler både om at imødekomme kunden, levere et pænt stykke arbejde og have en service langt ud over det sædvanlige. Vinduespudser Beckmann. Din lokale vinduespudser.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk service…

Fantastisk service og meget lydhør hvis man ønsker at ændre på sin faste aftale.
Vinduerne inkluderet ovenlysvinduer er altid rene efter Beckmann har været her.
Derudover er han altid sød og smilende. Kan varmt anbefales.

16 december 2024

Svar från Vinduespudser Beckmann

Hej May, Tak for den meget fine anmeldelse. Vi forsøger altid at have så god service som muligt. Dbh Rasmus

Det fungere bare

Det fungere bare - skriver inden han kommer og regningen kommer når han er færdig - der er styr på tingene

23 december 2024

Hej Louise, Mange tak for din finde anmeldelse. Dbh Rasmus

Suveræn service

Suveræn service

6 december 2024

Svar från Vinduespudser Beckmann

Tak for det, vi forsøger også altid at levere den bedst mulige service. Dbh Rasmus

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig og pålidelig ung mand

Dygtig og pålidelig ung mand. Arbejdet er veludført. Det fungerer rigtig godt med en sms inden han kommer og en faktura på mail. Vi er faste kunder og fortsætter med at være det.

20 november 2024

Svar från Vinduespudser Beckmann

Hej Heidi, Tusind tak for denne fine anmeldelse. Ser frem til et langt og godt samarbejde. Dbh Rasmus

Det funker :-)

Nem at komme i kontakt med. Overholdt indgåede aftale til punkt og prikke. Og mine vinduer var meget fine bagefter. Meget tilfreds

5 december 2024

Svar från Vinduespudser Beckmann

Hej Kirsten. Tak for de pæne ord, glad for at du er tilfreds. Vi forsøger altid at være så nemme at komme i kontakt med og overholde alle vores aftaler. Dbh Rasmus

God service og kvalitet

Nemt, billigt og godt resultat.
Får vasket vinduer fast 4 gange årligt. Får altid besked inden og arbejdet er udført tilfredsstillende.

1 december 2024

Svar från Vinduespudser Beckmann

Hej Stine, Tak for de pæne ord, ser frem til et fortsat godt samarbejde i det nye år. Dbh Rasmus

Super god service

Super god service, fine vinduer og rigtig god pris. Kan varmt anbefales☺️

27 november 2024

Hej Anne, Vi er glade for din anbefaling, tak. Dbh Rasmus

Rigtig god service.

Jeg har nu været på en fast ordning et stykke tid og jeg er super godt tilfreds.
Dejligt med en SMS et par dage forinden.
Mine vinduer bliver så fine og betalingen ordnes nemt via mobilepay.
Tak for en god service.

21 oktober 2024

Hurtig og billig tilbud

Hurtig og billig tilbud. Godt information hurtig svar på spørgsmål. Venlig og veludført arbejde. Flotte og rene vinduer. Jeg vil helt sikker bruge Beckmann næste gang jeg skal have pudset mine vinduer🤗

4 november 2024

Super god Service

Super god Service, en ihærdig ung mand som er imødekommende, dygtigt og professionel, kan kun give min varmeste anbefaling

26 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super arbejde udført

Super arbejde udført. Det eneste jeg kunne ønske til fremtidige aftaler er ca. klokkeslæt så man nogenlunde ved tidspunkt😃

3 juli 2023

Hej Lenette

Tak for din anmeldelse. Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig inden jeg kommer. Så kan jeg fortælle hvad tid på dagen jeg har planlagt at komme forbi, du har også altid mulighed for at lave en aftale så jeg kommer den tid på dagen du skulle ønske.
God aften:)

Dbh
Rasmus

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.