Om Vikta Partner AB
Välkommen till Vikta Partner AB
Vikta Partner AB är en auktoriserad och modern redovisningsbyrå i Luleå som hjälper företagare att skapa ordning, lönsamhet och trygghet i sin ekonomi. Vi erbjuder redovisning, bokslut, årsredovisning, deklarationer, lönehantering och kvalificerad ekonomisk rådgivning – allt samlat hos en långsiktig partner som förstår företagarens vardag.
Hos oss får du mer än traditionell redovisning. Vi arbetar nära våra kunder och hjälper dem att fatta bättre affärsbeslut genom tydlig ekonomisk uppföljning, personligt engagemang och moderna digitala lösningar. Oavsett om du driver ett nystartat företag eller en väletablerad verksamhet strävar vi efter att göra ekonomin enkel, effektiv och lätt att förstå.
Som certifierad Fortnox-partner arbetar vi helt digitalt med smarta processer som sparar tid och ger våra kunder bättre kontroll över sin verksamhet. Vårt fokus ligger på kvalitet, tillgänglighet och att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende.
Vi är stolta över att vara en byrå som kombinerar modern teknik med personlig rådgivning. Vårt mål är att hjälpa företag att utvecklas hållbart, växa lönsamt och känna trygghet i att ekonomin alltid är i goda händer.
Vikta Partner AB – där kompetens, engagemang och digitala lösningar möter framtidens företagande.
✅ Ditt företag förtjänar en stark ekonomipartner

- ✅ Auktoriserad redovisningsbyrå med personlig service
- Vi hjälper företagare att spara tid, få bättre kontroll över ekonomin och fatta tryggare affärsbeslut. Som certifierad Fortnox-partner erbjuder vi digital redovisning, löner, bokslut, deklarationer och rådgivning med hög tillgänglighet och personligt engagemang.
- ✅ Mer än bara redovisning
- Vi arbetar nära våra kunder och hjälper dem att utveckla sina verksamheter genom proaktiv rådgivning, moderna system och långsiktiga samarbeten.
Trygghet och personlig service
Auktoriserad redovisning med hög tillgänglighet

Småbåtsgatan 2A, 97235, Luleå, Sverige
- 0920268610
- info@viktapartner.se
- viktapartner.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
En redovisningsbyrå utöver det vanliga
En redovisningsbyrå utöver det vanliga, Vikta har stöttat med uppstart av bolaget och sköter fortfarande bokföringen 2,5 år senare. Utan Viktas personal hade jag inte haft företag idag.
Vikta skräddarsyr samarbetet så det blir optimalt för mig som kund, inte minst ur kostnadssynpunkt.
Driver restaurang och dom hjälpte mig…
Driver restaurang och dom hjälpte mig med allt från val av kassasystem till att koppla ihop med bokföring. Mycket trevliga också
Superbra service och professionell…
Superbra service och professionell hjälp. Rekommenderas starkt!