Levering ging snel, maar dan houdt alles op. Geen enkel besef van klantvriendelijkheid. Zelfs de vervoerder melde dat dit bedrijf geen enkele service kent.
Det här tycker kunderna
Ik kwam langs n.a.v. een advertentie op Marktplaats, niet wetend dat je eerst de bestelling online moest plaatsen en dat die daarna pas afgehaald kon worden. Nochtans werd ik zeer vriendelijk geholpen... Se mer
Product en handleiding zijn helemaal prima en van goede kwaliteit, echter het product ziet er anders uit als op de foto van de website. Er was van tevoren door de vervoerder niet doorgegeven wanneer... Se mer
Fijne shop en snelle reactie per mail. We hadden vragen over de houtkachel die we op de site van Vikingchoice hadden gezien. Deze werden snel beantwoord zodat we besloten de houtkachel te bestellen. L... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Snelle service en prachtig product.
Hele nare klanten"service"
ontvang een ernstig beschadigde doos met hierin verkeerde artikel.
ontvang een ernstig beschadigde doos. Door deze beschadigingen kan ik zien dat de kleur van het artikel onjuist is.
Doordat zij weinig flexibel zijn (interne procedures) wordt je als klant aan het werk gezet om indirect hun probleem op te lossen. Moet nu meerdere dagen vrij nemen omdat zij niet af kunnen wijken van deze procedures. Ook communicatie met dit bedrijf is ronduit slecht. Advies: nooit vooruit betalen, kijk eerst bij bol.com of amazon. deze zijn in ieder geval stuk klant vriendelijker en op een wat praktische wijze probleem oplossings gericht .
Netjes op tijd
Netjes op tijd. Snelle levering.
Ik moet het Krachtstation nog in elkaar zetten. Dus ik weet nog niets over die kwaliteit. De dumbells zijn prima. Zeker voor die prijs
Snel binnen product zoals omschreven…
Snel binnen product zoals omschreven zeer mooie kleur goede prijs kwaliteit verhouding
Boogvormige tuinkas
De constructie lijkt goed, maar de gebruiksaanwijzing klopt van geen kant. De nummering van de schets komt niet overeen met de realiteit. Dat maakt het opzetten frustrerend.
Alles gaat mis bij dit bedrijf!
Alles gaat mis bij dit bedrijf!
Heb 10 dagen geleden een hondenmand besteld en betaald.
Niets gehad terwijl de dama van de klantenservice in het systeem ziet dat de bestelling is afgegeven aan DPD.
Terwijl nadat ze het nagevraagd heeft....het nog in het magazijn staat
Ik heb 2 x een dame aan de telefoon gehad....via de app gevraagd om de status naar mijn bestelling.
Daar wordt niet meer op gereageerd.
Ik moet maar geduld hebben was het laatste wat mij werd verteld.
Dit is toch te gek voor woorden!!!
Goede prijzen en snelle levering
Goede prijzen en snelle levering. Product was naar verwachting van goede kwaliteit.
Slechtste k u t service die er is
Slechtste k u t service die er is. Ik schrijf NOOIT reviews zoals deze, maar oprecht, dit maak ik voor het eerst mee. De fiets die werd geleverd was iets mis mee waardoor na 2 meter fietsen de ketting er al af lag. De ketting(kast) zat namelijk *op* de spaken van het achterwiel.
Contact opgenomen met vikingchoice via whatsapp. Het probleem zou onderzocht worden. Een week later nog niks van ze gehoord. Je start een whatsapp gesprek met ze om 9 uur 's ochtends, pas om 14uur reageert iemand, vervolgens reageer je terug en wacht je weer uren op een reactie. Dan is het 17uur dus zijn ze gesloten en de volgende dag begint het riedeltje weer opnieuw. In totaal 5 verschillende medewerkers gesproken die allemaal weer het gesprek moeten teruglezen en weer onwijs traag zijn met reageren.
De fiets naar de fietsenmaker brengen en de factuur doorsturen naar vikingchoice kan ook niet, want "er moet gewacht worden op het onderzoek van GLS". Dus daar zit je dan. (1) Je hebt geen fiets, (2) Je kan 'm niet laten repareren, (3) Je krijgt niet je geld terug.
Fantastisch!!
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Snelle levering (belgie). Goede gebruiksaanwijzing. En vooral plezier voor jong en oud😁
Goede kwaliteit
Er was van tevoren door de vervoerder niet doorgegeven wanneer het pakket zou komen dus gelukkig was ik thuis, anders had de chauffeur aan de gesloten deur gestaan en hij moest van ver komen.
Optijd geleverd en compleet staat al in…
Optijd geleverd en compleet staat al in de moestuin
Waardeloze webshop
Waardeloze webshop . Op 16-01 iets besteld en betaald en op 01-04 nog niets binnen.Ben bang dat ik naar mijn geld of product kan fluiten.
Prima en snel geleverd
Goede kwaliteit en snelle verzending
Goede kwaliteit en snelle verzending. Mooie stevige schommelbank.
Goede service en snelle bezorging.
Très très mauvaise expérience achat…
Très très mauvaise expérience achat d’une piscine livré sans pieds reçu un mois plus tard refus de geste commercial à fuir catastrophique
zeer stevige gewichten lijkt mij een…
zeer stevige gewichten lijkt mij een goede keus
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.