Det här tycker kunderna
Vi valgte i år at prøve at holde nytårsaften i Vigsø Feriecenter i en af hytterne med børn. Hytten var pænt rengjort ved ankomst, ja gulvet var stadig lidt vådt efter gulvvask. God og hyggelig fe... Se mer
Vi havde et dejligt ophold på Vigsø…
Vi havde et dejligt ophold på Vigsø Feriecenter. Området er roligt og hyggeligt, og der er gode muligheder for afslapning og ture i den flotte natur omkring stedet. Personalet var venligt og imødekommende, og vi følte os godt taget imod.
Hytten var dog lidt slidt og havde en lidt mærkelig lugt, da vi kom ind. Det trak lidt ned på helhedsindtrykket. Når det er sagt, fungerede det meste fint, og opholdet var ellers rigtig flot og behageligt.
Alt i alt en god oplevelse, og vi kunne godt finde på at komme igen.
Hyggeligt og børnevenligt…
Hyggeligt og børnevenligt familiecenter.
Kan anbefales, og prisen var fornuftig.
Det eneste negative er, at hytten kunne have været bedre rengjort, og at der var en lidt mærkelig lugt.
Dårligt
Badelandet var alt for varmt og det var en sol i omklædningsrummet
Fint personale og hyggelige omgivelser
Fint personale og hyggelige omgivelser. Der er fine aktiviteter for børn. Badelandet er super godt. Men hytte nr 5, som vi lejede, trænger til kærlig hånd og det samme gør møblerne. Generelt ser hytterne ud til at være lidt slidte. Hdmi stikket i TVet var der en løs forbindelse i, så det fungerede ikke rigtigt. Man ser selvfølgelig begrænset tv, men det havde nu været skønt hvis man kunne se lidt om aftenen. Men det var en fin ferie, sammen med vores lille datter.
Familievenligt feriecenter med en god…
Familievenligt feriecenter med en god restaurant, hvor personalet var med til at sætte den gode stemning. Dog noget optrækkeri at skulle betale for vand (28 kr pr. næse, også børn) selv om der blev bestilt andre drikkevarer. Vi var 5 og betalte 140 kr. pr gang.
Badelandet lidt slidt og alt for varmt.
Generelt mulighed for højt aktivitetsniveau. Gode vandre muligheder og dejlig strand.
C Hytten rimeligt veludstyret omend noget slidt.
Super service i receptionen
Ved ankomsten viste det sig, at booking.com ikke havde sendt vores betaling for 5 dages ophold til stedet og vi stod uden en booking. Agnete i receptionen var meget hjælpsom og fik flyttet rundt på andre reservationer, så det lykkedes at finde tre overnatninger i et ellers fuldt udsolgt feriecenter.
Fin service hele turen, gode aktiviteter til børnene, slidte faciliteter i baderum og alt
for varmt tropeland!
God uge i dejlige Vigsø solskinsvej 25
Vi havde en rigtig god uge i Vigsø, i uge 8 til en meget rimeligt pris ca 3700 kr, så brugte vi El for 489kr som vel er ok for en uge med 6 personer. Da vi kom til hytten var den pæn og i orden, lidt gammel hytter, som trænger til lidt vedligeholdelse, men ikke noget negativ fra vores side, men det er så dejligt et område til at gå ture i, også det dejlige badeland, hvor der altid er dejligt varmt både i rummet og i vandet, vi har også før brugt badelandet som dagsbruger. De bedste anbefalinger her fra.
MVH Erling Kristensen
Jeg er så tilfreds med vores ophold hos…
Jeg er så tilfreds med vores ophold hos Vigsø Feriecenter. Et ophold til en meget rimelig pris i uge 8. Her er legerum til de små, søde geder og fine legepladser.
Og omgivelserne er jo fantastiske. Vi har været ved vandet flere gange.
Fælles faciliteterne er ældre, men vedligeholdt. Der er lidt mangler i den hytte vi har lejet, men det har fungeret.
Personalet er simpelthen så søde og imødekommende.
Vi kommer glædeligt igen.
Hyggelig nytårs ferie
God og hyggelig ferie.
God bade temperatur til baby på 7 måneder og faciliteter i omklædningsrummet.
Vi kommer helt sikkert igen selvom vi er fra lokal området.
Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er gulvet i hytterne var koldt grundet fliser.
Gamle slidte huse med iskoldt gulv
Gamle slidte huse med iskoldt gulv, man er nødt til at gå rundt i hjemmesko. Dyrt at varme huset op! Og mange små fluer i huset - især på badeværelse og køkken
For jeres eget bedste
For jeres eget bedste, lad vær med at komme her, hytterne er ved at falde sammen, der meget beskidt, der var en plastikstol som var halt ødelagt. Da jeg satte mig i den knækkede den, nu skal jeg betale 240kr. Vigsø feriecenter du bliver sagsøgt
Dårlig oplevelse
Da min kone Og jeg sad og bestilte ferie ente det på Vigsø feriecenter, vi kikker de billeder igennem som man bliver præsenteres for, badeland og arealerne omkring og hytterne
Da vi ankom til Vigsø FerieCenter fik vi udleveres plastik kort til hytte nummer 14, og det første jeg undrer mig over var at vinduerne stod åben da vi kom derop.
Det viste sig så at man har forsøgt at lufte ud for indelukket lugt og gammelt tobaks røg. Desuden var de billeder vi havde set på deres hjemme side så virkelig i kraftig kontrast med det vi fik.
Mest af alt lignede det noget fra et folkeskoleophold tilbage 1980’erne, siv stol var færdige, man sad med hele bagdelen igennem stolen. Og sofaen er bare en bænk som lugter af årtiers sure tær og muggen ***
Vi kom kl 15 som aftalt, der var mange mennesker denne dag, og kommer først til ved 15,30.
Kommer op til hytten ca kl 15.45 og ringer med det samme.
Receptionisten indrømmer faktisk at de skal arbejde på deres billeder da de er lidt vildledende og starter med at sige til os at de ikke har andet, Og jeg skal ringe til Danland hvor vores ferie er booket igennem og klarer det med dem. I valgte at lukke telefonerne klokken 16 hvilket Danland sjov nok nok også.
Vi lufter ud og se om det bliver bedre, kl 21.30 køre vi tilbage til Horsens igen da det på ingen måde hjælper
Efter samtaler begge steder er i helt enige om at det er den anden part der har ansvaret
Vi har lige haft en weekend med 3 huse…
Vi har lige haft en weekend med 3 huse i Vigsø feriecenter. Husene var dejlig opvarmede og fint rene da vi ankom og badelandet var rigtig fint og rent med flere forskellige bassiner med dejlig opvarmet vand. Der er mange muligheder for tidsfordriv. Bl.a atv med en meget sød og dygtig ung fyr til at styre det👏👏
Vi har haft en rigtig god ferie i 4…
Vi har haft en rigtig god ferie i 4 person hotel værelse.
Rent og pænt værelse til pengene 👍
Samt rigtig god service
Vi kommer helt sikkert igen.
Hele hytten stank af luftfrisker eller…
Hele hytten stank af luftfrisker eller elendige rengøringsmidler. Klarede 1 ud af fire købte overnatninger og måtte vaske sengetøj, da vi kom alt for tidligt hjem. Elkedel ikke afkalket, men ellers var der rent. Sommerhusstemning, nej! Een siddeplads var ok i sofaen. Tv for viderekomne eller manglende batterier og ingen brugsanvisning. nr 43
Det kan gøres bedre!!!!
Først det positive, rigtig mange gode og fine aktiviter for børnene👍🤩
Så det knap så positive🙈
Vi havde i år bestilt en hytte med brændeovn i håb om den kunne være vores primære varmekilde. Så vi kunne lade petroleumsovn blive hjemme. (PS. Det er el-varme og hytterne er virkelig dårligt isoleret, det er pratisktalt et telt med træ vægge)
Da vi åbner døren til vores hytte er det som om at træde ind i en tidslomme fra 80-90erne ren nostalgi😂😂👍 Det næste vi ser er en pejs og ikke en brændeovn som beskrevet på nettet🤔☹️ ( Den kan slet ikke varme huset op)
Så note til os selv bestil mindre hytte og tage petroleumsovn med hjemmefra til en anden gang, for ungerne elsker området og aktiviteterne.
Vi havde sidste år for 3 dage brugt 175,- på strøm, med petroleumsovn.
I år efter “ET” døgn brugt 220,- Selvom der er “brændeovn”😱
Så de 2 stjerne er givet forbi i laver nogle rigtig gode aktiviteter for børnene.
Fortjener flere stjerner
Vil lige fortælle vores oplevelse , det startede med at vi ikke havde set på lejekontrakten til den hytte vi havde lejet at dyr ikke var tilladt vi så det førts på dagen vi skulle af sted at vi ikke kunne have hund med . Ups hvad gør vi jeg ringede derop og talte med en ung mand som sagde kør bare vi finder ud af det jeg ringer om et kvarter. Det gjorde han også han havde fundet en anden hytte der faktisk var større end den vi havde lejet til samme pris, og sådan har oplevelsen bare hele vejen rundt flink personale og huset vi lejede var pænt ren, velholdt og hyggeligt stadig 80’er stil men det kan også noget i min verden . Det eneste minus er madrasser i sengen er lidt trætte men ellers en super oplevelse og dejlig stille og roligt i go natur “fedt badeland “
Klamme hytte 66
Hytte 66 på Vigsø ligner virkeligt en omgang afføring. Alle tingene i hytten er klamme og svinet til. Der er klasket muggent ost i vinduet og fedtede fingre på vinduerne. Der er gammel cola i kopperne, smeltet ost på bestikket, sovs på tallerknerne, klatter på håndtagene, ostesnask på vinduet, fedt og sorte pletter på glassene. Vi er fire piger der utallige gange har været ved at brække os, og vi er helt chokeret.
Vi var tilbage i Vigsø efter 20 år
Vi var tilbage i Vigsø efter 20 år, nu med vores søn og svigerdatter samt vore børnebørn, det var lige så dejligt som sidste gang, der er en dejlig ro og en fantastisk natur, et godt badeland og så er der lige dyrene, nogle gode huse som ligner sig selv, der var alt hvad vi skulle bruge, vi boede på Solskinsvej, dem som ligger nærmest vandet, desuden et godt og hjælpsomt personale, er du til cykelture, er der mange gode ruter omkring Vigsø i en skøn natur, vi kommer gerne igen
Vi havde booket et hus til en miniferie…
Vi havde booket et hus til en miniferie med tre overnatninger. Billederne så meget anderledes ud, end det vi kom frem til. Vi valgte således også at køre hjem allerede dagen efter! Det var end ikke muligt at opgradere til et hus med udsigt, fordi ejeren af det hus, vi havde fået tildelt, allerede havde fået betalingen.
Huset lugtede af “hengemt” sommerhus og fremstod mørkt, slidt og uden nogen form for hygge. Huset lå, så man fra stuen kiggede ned i køkkenet i huset overfor og fra køkkenet op i genboens stue.
Elprisen taler vi ikke om, da det er ren åger = 4,50 pr. kw! Vi betalte således kr. 256,50,- for knapt et døgn oveni lejen af huset.
Restaurant etc. var lukket til trods for, at vi er i midten af april. Så man skal køre langt for at spise.
Alt i alt et kedeligt og uinspirerende sted, hvor vi ikke kommer igen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.