Goed merk wat ook echt werkt beter focus en meer energie daarbij ook diepere slaap . Het resultaat kwam ook vrij snel na 2 weken trouw innemen
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
VGNMY is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige, veganistische vitaminegummies, speciaal ontwikkeld om zowel lichaam als geest in balans te brengen. Onze best-seller is samengesteld uit een krachtige mix van 10 biologische paddenstoelen, waaronder Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi en Chaga, die elk unieke gezondheidsvoordelen bieden, zoals verbeterde focus, verhoogde energieniveaus en versterking van het immuunsysteem. Onze gummies zijn volledig vrij van GMO’s en suiker, en zijn daarnaast halal en glutenvrij. Bij VGNMY staan duurzaamheid en kwaliteit voorop; we gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klanten waarderen onze producten waarbij vooral de effectiviteit en smaak worden geprezen. Met een 60-dagen geld-terug-garantie en diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, Klarna en Apple Pay, streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Kies voor VGNMY en ervaar de lekkerste manier om dagelijks uw essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.
Kontaktuppgifter
Deltapromenade 266, 2554GX, ‘s-Gravenhage, Nederländerna
- info@vgnmy.com
- vgnmy.nl
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goed merk wat ook echt werkt beter…
Subtiel en prettig
Ik heb vaak moeite om mijn aandacht ergens bij te houden, vooral met werk. Sinds ik deze gummies gebruik merk ik dat ik minder snel afdwaal en productiever ben. Het voelt niet heftig, maar juist subtiel en prettig.
Goed alternatief voor ADD medicatie
Ik vind dit een goed product om je focus weer terug te krijgen. In het begin was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, omdat ik de eerste paar dagen nog geen verschil merkte. Na ongeveer twee weken begon ik echter duidelijk effect te voelen.
Mijn focus werd scherper, ik kreeg meer energie en had weer echt zin om dingen op te pakken. Ook merkte ik dat mijn motivatie merkbaar verbeterde.
Vooral voor mensen die normaal gesproken medicatie gebruiken voor ADD kan dit interessant zijn. Persoonlijk heb ik sinds ik deze mushroom gummies gebruik geen behoefte meer gehad aan mijn medicatie.
Duurt lang voor je geld terug krijgt
Ik had de gummies geprobeerd, maar had totaal geen effect. Ze hebben een 60 dagen niet goed geld terug garantie dus die heb ik aangevraagd. We zijn nu een maand verder en ik heb nog steeds geen reactie gehad.
Ik heb al meerdere mails gestuurd en de chat van de klantenservice gesproken

Essentieel voor de dagelijkse taken
Essentieel voor de dagelijkse taken

Svar från VGNMY
Ik ben heel blij met de gummies
Ik ben heel blij met de gummies. Ze werden snel toe gezonden. De smaak is heel lekker en daardoor ben ik ze ook iedere dag. Andere supplementen of iets dergelijk vergeet ik op den duur, maar dit gaat al een poos goed! Ik merk dat ik meer geduld heb en rust in het hoofd. Bovendien heb ik nog geen nadelige bijwerkingen kunnen ontdekken. Dank jullie wel!

Svar från VGNMY
Mijn dochter van 12 en ik hebben beide…
Mijn dochter van 12 en ik hebben beide adhd en ervaren heel veel onrust in ons hoofd, concentratie problemen en noem al de symptomen maar op. Wij zijn begin januari begonnen met één gummy per dag en ervaren nu na een maand dat dit al rust brengt en helpt om beter de focus te vinden. Het is geen wondermiddel, je zult het nog steeds zelf moeten doen maar het ondersteund wel degelijk!! Blij mee dus!

Svar från VGNMY
Ik gebruik de gummies al enige tijd
Ik gebruik de gummies al enige tijd. En vind het echt een feestje smorgens om ze te nemen, ze helpen me echt de dag door om kalmer te zijn en te blijven.
Mijn slaapritme is verbeterd, en voel me stukken beter in mijn vel.
Zit zelf in een leeftijd waarop bepaalde dingen gaan meespelen, en zonder dat ik naar meditatie hoef te grijpen, is dit een fijne keuze. Daarnaast smaken ze ook nog eens erg lekker!
Mierzoet en weinig impact!
Ik heb me laten verleiden om de producten van VGNMY te kopen in de hoop enig effect te voelen. Sinds enkele weken neem ik dagelijks een glas van jullie "VGNMY Electrolyte" drankje en 2 Kokoro mushroom snoepjes.... Maar de beloftes op de verpakking blijven uit! GEEN ENKEL EFFECT hebben deze producten.
Het drankje en de snoepjes zijn mierzoet (nochtans staat er op de verpakking dat er het 'suikervrij' zou zijn!). Het is zoals met al dit soort producten, goede marketing, mooie verpakkingen maar echt een 'consumer trap'. Hopelijk is VGNMY zo fair om ook de minder goede reviews op hun site te zetten.

Niet enthousiast over gummies
Sinds 3 weken neem ik 2 gummies per dag. Ik merk geen verschil. Ze zijn wel lekker.
Dagelijks ontvang ik "nog meer korting"-mail. Ik erger me daar enorm aan.
Contact met bedrijf lijkt niet mogelijk te zijn, ik krijg geen antwoord. Ik was de kortingscode vergeten in te voeren, mijn eigen fout, op mijn mail voor korting achteraf wordt niet gereageerd (nee is ook een antwoord).

top gummies
Vaak geen focus, met 10 dingen tegelijk bezig. Soms te druk in mn hoofd en onrustig. Na een aantal dagen begon ik t verschil te merken. En... ik had er de eerste keer 1 genomen en de de reest vd maand 2, dus ik had er op een gegeven moment 3 over. Die heb ik alledrie genomen en.... toen was t verschil echt merkbaar! Ik ga weer bestellen en neem wel een abo denk ik

Give it a try
started off frustrated due to delivery communication. But I received it 2 weeks later. And I am super happy with the result!!!!

Excellent service
Initially it took much longer than usual when ordering on-line , but after notice I got fast reply and dayly follow-up and the even sent me some extra apologizing for the delay . Excellent service.
Thank you
Johan

Svar från VGNMY
Ik ben kapper en de gummies van vgnmy…
Ik ben kapper en de gummies van vgnmy helpen mij en 2 collega's de dag door! vooral voor de koopavonden zijn ze top!

Focus en energie terug!
Ik gebruik nu al een poosje de mushroom gummies en ook de electrolytes en ben er heel erg tevreden over.

Game changer gummy’s!
Ik gebruik de VGNMY mushroom gummies nu een paar weken en ben eigenlijk gewoon tevreden. Ze zijn makkelijk in te nemen en smaken goed, zonder die sterke paddenstoelensmaak waar ik eerst bang voor was. Na een tijdje merkte ik dat ik me wat rustiger voelde en iets beter kon focussen, vooral op drukke dagen. Het effect is niet extreem, maar wel prettig en natuurlijk. Fijn ook dat er geen cafeïne in zit. Voor mij voelt het als een goed product en ik zou het zeker aanraden aan mensen die op een makkelijke manier paddenstoelen willen proberen.

Ik gebruik nu 2 weken
Ik gebruik nu 2 weken. 2 per dag. Het doet niks !!! . Ben nog steeds even vergeetachtig en dingen kwijt. Ben alleen veel geld kwijt. En een adhd er weet natuurlijk de nota niet meer te vinden.

Fijne en goede service…
De levertijd van mijn pakketje duurde langer dan voorzien. Na een mailtje werd dit heel fijn opgelost. Wat een service! Nu nog de Gummies uitproberen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.