Vevil Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 130 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många konsumenter beskriver att de känner sig varmt omhändertagna av en engagerad personal som verkligen lyssnar och ger ett professionellt bemötande. Det uppskattas verkligen att servicen är så pass smidig och att man alltid får snabba svar på alla sina funderingar under sin viktresa. Vissa recensenter var inte nöjda med tillgängligheten och upplevde att det emellanåt var svårt att nå fram till mottagningen för att få hjälp. Några personer nämnde även att de fick vänta lite längre på återkoppling när de hade akuta frågor om dosering och biverkningar.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse gällande personalens bemötande och... Se mer

Service

Kunder delar positiv åsikter om service, och många betonar att personalen samt läkarna är professionella,... Se mer

Response time

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med responstider och uppskattar det trevliga bemötandet samt... Se mer

Customer service

Människor rapporterar positiva upplevelser med customer service och lyfter fram ett trevligt bemötande samt... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av user experience och uttrycker stor belåtenhet med den enkla och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är jättenöjd med Vevil och har bara positiva erfarenheter av min behandling. Vänlig, professionell och snabb feedback från läkare och sjuksköterskor. Fint bemötande och dialog kring doshöjning och... Se mer

Rekommenderar starkt att välja Vevil! Väldigt trevliga, snabba svar om man undrar något. Otroligt proffsiga och tillmötesgående, Jag har upplevt att dom lyssnar och verkligen hör vad... Se mer

Jag ger en 5a för bemötande och svarstid. Vevil är riktigt bra, svarar fort, man får recept snabbt efter återkoppling med läkare, och ett riktigt pangpris för själva paketet, recept, läkare dvs tjän... Se mer

Jag är otroligt nöjd med Vevil.se och hela upplevelsen! ❤️ Jag har på bara 4 månader nått min målvikt, vilket känns helt fantastiskt. Under hela tiden har jag känt mig trygg och väl bemött. D... Se mer

1. Nr. 2 av de 10 bästa företagen i Viktminskning

Vevil är en onlineplattform dedikerad till att hjälpa svenskar att uppnå bättre hälsa genom viktminskning. Hos os får du en uppstartskonsultation, kontinuerlig uppföljning, gratis app och möjlighet att kontakta en läkare varje dag.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

125 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hade ett bra samtal med läkaren

Hade ett bra samtal med läkaren, fick mycket bra valmöjlighet och information kring vilka läkemedel som fanns att få utskrivna. Bra information via mail.

23 augusti 2025

Hej Marie

Tack för den fina recensionen! Kul att höra att du fick bra information och att läkaren kunde hjälpa dig. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse :)

Professionellt och vänligt

Jag blev bemött professionellt och vänligt. Läkaren visade förståelse för min situation och dömde mig inte. Läkaren ställde bra frågor och lät mig ställa frågor som blev besvarade tydligt.
Allt genomfördes snabbt med och mitt stöd kunde börja redan dagen efter.

29 augusti 2025

Hej Emma

Stort tack för den fantastiska recensionen! Vi är så glada att höra att läkaren var professionell och att du kände dig väl omhändertagen. Det betyder mycket för oss att allt gick smidigt och att du fick den hjälp du behövde :)

Verkligen supersmidigt

Verkligen supersmidigt.

Ingen överviktig behöver känna minsta oro att man blir korsförhörd på ett dåligt sätt, Gick så snabbt och smidigt. Kunde t.o.m. boka konsultation samma dag jag bestämde mig. Kl 21 på kvällen så körde vi Google meet . Dagen efter så kunde jag hämta ut min Mounjaro. SÅ NÖJD

13 augusti 2025

Hej Peter

Stort tack för den fina recensionen! Vad härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Ingen ska behöva känna oro eller bli korsförhörd när man söker hjälp - vi strävar alltid efter att bemöta våra patienter med respekt och utan dömande ton.

Vi skickar dina varma ord vidare till läkaren och teamet :)

Enkel

Inte intresserad av att skriva noveller

29 augusti 2025

Hej Anders

Tack för recensionen :)

Solklar 10/10

Solklar 10/10! Jag kände mig väldigt hörd av läkaren som jag fick kontakt med och mötet blev väldigt naturligt och stressfritt. Vikten har påverkat mig, som säkert många andra, rätt negativt så det är både ett känsligt och laddat ämne för mig. Men jag mottog inget dömande alls, utan läkaren var väldigt trevlig och tillmötesgående! Jag erkänner att jag var skeptisk till att ta kontakt då jag inte hade hört så mycket om Vevil, men jag kan inte tacka mig själv nog att jag tog chansen. Jag är jättenöjd!

10 augusti 2025

Kära Sofia

Tusen tack för den fantastiska recensionen! Vi är riktigt glada för att du har haft en bra upplevelse. Vi försöker alltid att möta våra patienter på ögonhöjd med den största respekten för att de har tagit första steget mot en bättre hälsa. Vi ser till att de lovande orden går direkt vidare till den aktuella läkaren :)

Fantastisk läkare

Fantastisk läkare. Smidigt och bra priser.
Väldigt bra upplägg. Får den hjälp som behövs.
Jonas

11 augusti 2025

Hej Jonas

Tusen tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket för oss :)

Bra bemötande

Trevlig och bra bemötande pga utomlands första veckan efter vårt samtal så ska jag börja på måndag 1/9 spännande att se om det kommer funka så som jag hoppas på 😅

21 augusti 2025

Hej Annsofie

Tusen tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du upplevde ett trevligt och bra bemötande under vårt samtal.

Vi ser fram emot att följa din resa och vi hoppas att du kommer att uppleva fantastiska resultat, precis som nästan alla våra patienter gör (över 95%) :)

Bra samtal med läkare

Bra samtal med läkare. Snabbt recept på läkemedel

11 juli 2025

Hej Margareta

Tusen tack för din recension, vi är riktigt glada för att du var nöjd med vår läkare :)

Mycket bra

Snabbt, enkelt och professionellt

11 augusti 2025

Hej Erik

Tack så mycket för din recension. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för våra kunder på ett enkelt sätt, så din recension betyder mycket för oss.

Trevligt bemötande

En läkare som lyssnade och informerade bra

Hej Camilla

Tack så mycket för din recension – vi är verkligen glada att du var nöjd med vår läkare Sebastian :)

Snabb och bra hjälp

3 augusti 2025

Hej Camilla

Tack så mycket för din recension. Vi är verkligen glada att du upplever snabb och bra hjälp.

Det var enkelt att förstå hur det…

Det var enkelt att förstå hur det skulle gå till. Bra instruktioner, man var bra förberedd vid intervjun.

Kära Anna

Tack så mycket för ditt omdöme. Vi är glada att du har haft en bra upplevelse hoss os på Vevil.

Mycket nöjd

Snabb service , trevlig personal rekommendera varmt Vevil

Hej Susan

Tack så mycket för den fina recensionen, och vi önskar dig allt gott.

Min resa

Hej! Trevligt upplägg. Klart och tydligt. Fattar hela grejen. Ska bli spännande att börja min resa
MVH
Katarina wickman

31 juli 2025

Kära Katarina

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du upplevde upplägget som klart och tydligt. Vi ser fram emot att följa din resa och stötta dig längs vägen.

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!
Lyssnade bra på mina behov!

30 juli 2025

Kära Johan

Tack för ditt omdöme och din feedback! Vad roligt att du tyckte det gick snabbt och enkelt och att vi lyssnade på dina behov.