Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det var virkelig en gennemgående dårlig…

Det var virkelig en gennemgående dårlig oplevelse. Vi besøgte Veve for 5 år siden og det var helt fantastisk. Maden var sublim og servicen var engageret og kompetent.
Denne gang var det fra begyndelse til slut en helt igennem dårlig restaurant oplevelse. Både mad og vin smagte som en middelmådig take away og betjeningen var uengageret og inkompetent. Virkelig synd at en engang så god restaurant er faldet så dybt.

29 april 2026

Super skuffende

Havde booket bord mindre end en uge i forvejen og anset det som super heldigt på en juledag – men nu ved jeg hvorfor. Det var helt igennem en skuffende oplevelse.

Vi havde været på Ve Ve for år tilbage, hvor oplevelsen og maden var helt fantastisk, men magien og den gode oplevelse er væk.

Vi havde på forhånd valgt en vegetarisk tasting menu – Ve Ve var trods alt oprindeligt den vegetariske version af Kiin Kiin. Maden var ordinær og uinspirerende præsenteret. Det havde været fint fra et thailandsk takeaway-sted, men på ingen måde med den smag eller kvalitet, der matcher prisen og den oplevelse, vi havde forventet. Samtlige retter virkede som tilpassede versioner af kødretter. Det er ikke, hvad man forventer af en vegetarrestaurant. En del af retterne var overkrydrede og dermed ikke tilpasset vinmenuen. Super ærgerligt. Vi besøgte Ve Ve for 6–7 år siden, og her var madoplevelsen en helt anden og på niveau med Kiin Kiin, dengang restauranten havde en Michelin-stjerne.

Betjeningen var sød og venlig, men meget tydeligt ikke uddannet. Det er de små detaljer, der gør forskellen: hvordan vin skænkes, om vand til bordet huskes, og glassenes placering.

Belysningen var skarp, og den hyggelige stemning manglede. Stearinlys og blomsterdekorationer kan gøre meget. Der var koldt, og flere af gæsterne ved de andre borde sad med overtøj på. De hvide duge var dækket med et lag papir, hvilket er super praktisk, når man serverer Khao Soi med gul karry uden undertallerken, så samtlige gæster lavede gule pletter – men det er også ret ucharmerende. Lidt ærgerligt, at drinkskortet er fyldt med stavefejl. Det gør ikke noget godt for helhedsindtrykket.

Det, der skulle have været en ekstraordinær fødselsdagsfejring, blev derfor en noget kedelig og flad oplevelse. Vi hyggede os, men det blev ikke den madoplevelse, jeg havde ønsket at give mine børn.

25 december 2025

Fra Michelin-drøm til thai-takeaway

Fra Michelin-drøm til thai-takeaway – hvad skete der, Veve?

Jeg er helt ærligt chokeret over, hvor langt Veve er faldet på bare ét år. Sidste gang jeg var her, var oplevelsen magisk – kreativ mad, perfekt afstemt menu, personlig service og en følelse af, at man fik noget helt særligt. Denne gang? Et dyrt, middelmådigt forsøg på noget, der mest mindede om en overpriset thai-restaurant.

Maden var ordinær, smagene flade og præsentationen uinspireret. Hvor der før var finesse og balance, er der nu chili og kokos på alt – som om man prøver at maskere manglende idéer bag stærke krydderier. Selv servicen virkede uengageret, som om de godt selv vidste, at magien var væk.

Når man tager Michelin-priser for en menu, forventer man en oplevelse – ikke et måltid, man kunne have fået til en tredjedel af prisen på enhver mellemklasse-thai.

Veve var engang et sted, jeg anbefalede til alle. Nu er det desværre et sted, jeg advarer imod. En trist nedtur for et køkken, der før kunne noget helt særligt.

18 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.