Vi er meget glade for specielt Kathrine. Hun er altid glad empatisk vi føler dygtig. Hun er super god til vores Hunde.❤️ Stort ØV at Helsinge skal nedlægges 🥴🥴
Företaget har svarat
Har anvendt Helsinge Dyreklinik gennem de seneste 8 år. Altid super behagelig, hensynsfuld og professionel behandling - hund og undertegnede. Vi følger naturligvis med fra Helsinge til Frejasvej i Hi... Se mer
Företaget har svarat
Min hund kom akut til skade og de fik ham ind med det samme. De var hurtige under konsultation samtidig med at tage sige tid nok til at for hans tillid og alle vigtige informationer om ham.
Företaget har svarat
En stor tak til Mette ved hjemmebesøg hos os davi desværre af med vores elskede hund Mette var rigtig sød og på klinikken i Helsinge er de også søde hilsen Lisbeth molving
Företaget har svarat
Hos Helsinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Helsinge. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Østergade 35, 3200 Helsinge, 3200, Helsinge, Hovedstaden, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi følger naturligvis med fra Helsinge til Frejasvej i Hillerød 👍😊

Stort ØV at Helsinge skal nedlægges 🥴🥴

Neutralisering af hankat.
Venlig og professionel behandling. Meget positiv overrasket over tlf opfølgning dagen efter.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Hurtig og kompetent service, og mulighed for en hurtig akut tid.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Vi har brugt klinikken siden først i 1970´erne både til får, hunde og katte. Vi kan altid komme til jer hele døgnet ligesom I altid er kommet os til hjælp uanset tidspunk på døgnet

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Havde en god, tryg behandling af min kat, der desværre ikke kom med hjem 😢😢.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Jeg følte at min kat og jeg blev taget godt imod da vi kom. Og der var kort ventetid til at dyrlægen tog imod os, dyrlægen virkede sikker i håndtering af katten og efterfølgende også fik løst kattens problem. Som nu igen er frisk.

Super professionel service.
Empatisk ved aflivning af vores hund.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Den venlige modtagelse og den kompetente behandling.
Det er en lidt besværlig adgang med trappen fra Østergade, især når man er lidt dårligt gående.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Det er et dejligt trygt sted at komme med sin lille hvalp. Personalet er fuldt bevidste om, deres indflydelse på hvalpens tryghed.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Jeg er tryg ved at kommer der da jeg har min Servicehund med og jeg har PTSD.

Svar från VetGruppen - Helsinge Dyreklinik
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.