3,9

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla sprÄk

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag skulle absolut inte rekommendera

Jag skulle absolut inte rekommendera dem. En riktig skrÀckupplevelse med en totalt oempatisk veterinÀr som dessutom gjorde en liten felbedömning. Tack och lov att vi gick till djursjukhuset strax dÀrefter och fick allt det vi behövde och förvÀntade oss.

2 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

HÄll er till det ni ska göra!

Kom dit för en enkel vaccination av min valp. Gick dÀrifrÄn med en massa farhÄgor, oombedda förmaningar och taskiga kommentarer om min hund ringande i öronen. Och en kÀnsla av att vara en dÄlig hundÀgare. En mycket obehaglig upplevelse bÄde för mig och min valp. Kommer aldrig mer att gÄ dit!

8 januari 2026

PÄ mÄndagen 15/12-25 ringde vi och

PÄ mÄndagen 15/12-25 ringde vi och bokade tid för avlivning. Fick tid pÄ tisdag 16/12-25, veterinÀr som kom var mycket tillmötesgÄende och förklarade hela processen.

VÄr katt fluffy fick somna hemma med familjen, Àr sÄ tacksam för denna fina hjÀlp som vi fick. En mycket professionell veterinÀr som var helt fantastisk och underbar. Rekommenderar mycket starkt.

Tackar för allt. Kram đŸ„° Ulf och Mia

16 december 2025

WOW vilka proffs!

WOW vilka proffs! Mer kompetent personal fÄr man leta efter... att alla vi trÀffat dessutom Àr otroligt tillmötesgÄende och mysiga Àr bara ett plus i kanten. HÀr blir man lyssnad pÄ, fÄr allt ordentligt förklarat för sig och dessutom kÀnns det, till skillnad frÄn de stora bolagen, att de har djuren i fokus och inte pengarna. Tack för att Marley och jag alltid kan kÀnna oss trygga med er <3

9 december 2025

Professionell och vÀnlig veterinÀr

Idag prövade jag Vetathome för första gÄngen, till min rÀdda katt som hade en böld dÀr drÀnage och stygn behövde tas bort. VeterinÀren som kom var vÀnlig, tÄlmodig, noggrann, hade bra handlag med djur och helt enkelt vÀldigt professionell. Jag Àr glad att detta alternativ finns.

19 november 2025

Tack för allt fint!

Helt fantastiskt bemötande pÄ alla sÀtt, i telefon, vid hembesök, via frÄgor per mail etc. Otroligt fin och bra service, och sÄ fint och varmt hembesök nÀr vi var tvungna att lÄta vÄr katt Lillebror somna in. Vi kunde inte fÄtt det bÀttre i situationen som var. Tack för er vÀrme!

18 september 2024

Amazing service

The service was outstanding and incredibly convenient. We had a wonderful experience and will definitely use it again in the future, considering our cat’s temperament. The veterinarians were exceptionally kind, attentive, and accommodating.

26 juli 2024

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer