Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vestvin er et dejligt sted at besøge. Venlig og informativ betjening, og altid med skarpe priser. Nye oplevelser hver gang man besøger butikken. Det er blevet min ynglings butik at handle vin og andr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spændende vinbutik hvor de formår, at sætte den enkelte kunde i centrum. De leverer en høj service og vil gerne orientere om åbning af vin, dekantering ect. Så den bedste anbefaling herfra 😄🍷

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Man får altid en super fin betjening og vejledning i butikken i Skive. Har handlet der siden den åbnede i 2023.

Företagsinformation

1. Vinbutik

Skrivet av företaget

VestVin er vin for alle - både online og i vores butik i Skive. Vi har et stort udvalg af vine i alle farver, specialøl, spiritus, specialiteter m.m.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super...

Super flot butik. Alt hvad man kan ønske sig kan købes og dejlige smagsprøver. Derudover venlig og professionel betjening!

11 mars 2024

Svar från VestVin

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte ord - det sætter vi virkelig stor pris på :-)

God service og vejledning

God service og vejledning. Gode priser og stort udvalg i alle prisklasser.

8 mars 2024

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget fin butik i SKIVE

12 december 2023

Altid meget servicemindede

Møder altid et meget serviceminded, glad og smilende personale, som er højt fagligt kvalificeret og gode til af finde den vin, som jeg gerne vil smage/drikke. Derudover er I gode til også at præsentere, for mig nye vine, så jeg får nye smagsoplevelser. Og altid til en 'skarp' pris, som Palle udtrykker det.
Endelig skal det nævnes, at jeg er handicappet, så der står altid en stol parat, lige som I altid er så venlige at sørge for at bære vinen ud til bilen - så stor TAK for en helt igennem skøn butik.

17 februari 2024

Palle

Palle, Sonny og co. ved, hvad de taler om. Og priserne er rimelige👍

1 mars 2024

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spændende vinbutik hvor de formår

Spændende vinbutik hvor de formår, at sætte den enkelte kunde i centrum.
Så den bedste anbefaling herfra 😄🍷

23 februari 2024

Vores foretrukne vinhandel

Stort og varieret udvalg af lækre vine til gode priser. Betjeningen er kompetent og yderst venlig, og så er det jo altid dejligt med smagsprøver.

6 oktober 2023

Kundevenlig vin forretning

Fin butik, stort udvalg af vine og god service af kompetent personale.

6 mars 2024

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vestvin er en glad butik, med god rådgivning

Når man kommer i Vestvin, bliver man mødt af en butik hvor det er spændende at kigge inden for, min oplevelse er at man får fokus på sit vinkøb, de er gode til at spørge ind og henvende sig til dig. En vinhandel med mange gode tilbud, en butik man kommer tilbage til, en glad butik ;-)

8 mars 2024

Spændende vinbutik i 7800

Skøn fysisk vinshop med gode kassepriser, hvor du kan mikse . Super go service og gode priser. Netshop går snart i luften. Tag en tur til city vest i Skive og Besøg Palle & Co 🍷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og frisk betjening…

Super service og frisk betjening smagsprøver hvis man ønsker

15 februari 2024

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vestvin er et dejligt sted at besøge

Det er blevet min ynglings butik at handle vin og andre gode drikke.

Orden i tingene!

Venligt og imødekommende personale, gode tilbud, ofte mulighed for smagsprøver.
John Heerwagen

Fantastisk vinhandel!! 😎

Team vestvin er en super kompetent vinhandel og de er interesseret i at deres kunder får det bedste vin til kunden og bedste vin til prisen.

Super butik :-)

Fantastisk personale

1 februari 2024

Super vejledning og service

Jeg skulle holde min fødselsdag og der hjalp VestVin med at finde det helt rigtige til velkomst, maden og hyggen.
Resterne tog de også gladeligt tilbage.
En super oplevelse

10 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.